Лудогорец – Левски - 2:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Едно истинско кървящо синьо сърце.
След загубата от лудогорец се видя,че любия ни отбор няма никаква идея какво да прави на терена,а и Гонзо сам си призна че е бил изненадан от играта на лудогорец и сега аз питам ами г-н Иванов до кога вечно ще сте изненадван от другите отбори,нали вие и вашия екип подготвяте футболистите,та толкова ли неможите да разузнавате противниковите отбори,както и да подготвяте във физическо отношение поверените ви играчи,защото ако продължавате да се изненадвате от противника това говори само ,че сте Некадърен за тази работа и в такъв случай си идете по-живо по-здраво и си намерете подходяща работа,понеже ние истинските и докрай верни фенове макар и с кървящи сърца вечно ще подкрепяме нашия любим отбор ЛЕВСКИ.Само ЛЕВСКИ!!!
Re: Едно истинско кървящо синьо сърце.
В този мач бяхме разграден двор за кой ли път.
Няма никакъв синхрон между отделните звена.
Нека не хулим Гонзо не му е лесно, но според мен на полусезона ще трябва смяна с цел не да се работи на парче а в дългосрочен план.
Нека не хулим Гонзо не му е лесно, но според мен на полусезона ще трябва смяна с цел не да се работи на парче а в дългосрочен план.
- metodito
- Контакти:
Смени, смени... докога така?!
koccceee написа:В този мач бяхме разграден двор за кой ли път.
Това е невъзможно докато Батков е на руля.
Надявах се как Мъри ще е "българският Ги Ру". Е да, ама не! Още повече, че скоро е имало размествания сред треньори и ръководство. Още едно такова - и до там със сезона.
Само в два клуба, за мен не се работи на парче в България - Пирин на който му разказаха играта и Берое.
Аз не виждам изход от ситуацията засега.
Просто смяна на треньори, директор (какви са тея глупости за мениджъри. Всеки клуб в Англия си има спортни директори. Това, че нашите журналя не ги знаят е друг проблем.) и тъ нъ ще е половинчата работа и няма гаранция, че хората, които ще дойдат на тяхно място няма да си тръгнат скоротечно.
Трябва ни или нов собственик, който да не се меси в неща, които не разбира, или Тошко да промени философията си спрямо клуба и да спре да се прави на Господ. Адвокат си, адвокат си. Гледаш си кантората и следиш финансовото състояние на клуба да е стабилно. А сега той коли, той беси и се меси навсякъде.
Последна промяна от metodito на 26 сеп 2011 11:36, променено общо 2 пъти.
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Едно истинско кървящо синьо сърце.
koccceee написа:В този мач бяхме разграден двор за кой ли път.
+1914
Не е виновен Гонзо за сегашното ни положение, а мустакатата фея...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Re: Лудогорец – Левски -7 кръг нед, 25 септември, 17ч.
Струва ми се че драматизирате повече от необходимото. Г-н Батков прави всичко необходимо за доброто представяне на отбора...... пари за селекция ли не даде, пари за подготовка ли не даде, параклис ли не ни построи ? Вие какво искате да влезе и да вкара топката във вратата ли ?

- bigbonusprize
- Контакти:
TB1957 написа:Струва ми се че драматизирате повече от необходимото. Г-н Батков прави всичко необходимо за доброто представяне на отбора...... пари за селекция ли не даде, пари за подготовка ли не даде, параклис ли не ни построи ? Вие какво искате да влезе и да вкара топката във вратата ли ?
Гали ли те с мустачки, докато играете любовната си игра?

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:TB1957 написа:Струва ми се че драматизирате повече от необходимото. Г-н Батков прави всичко необходимо за доброто представяне на отбора...... пари за селекция ли не даде, пари за подготовка ли не даде, параклис ли не ни построи ? Вие какво искате да влезе и да вкара топката във вратата ли ?
това е друга тема на разговор, моля придържай се към вчерашния мач

bigbonusprize написа:TB1957 написа:Струва ми се че драматизирате повече от необходимото. Г-н Батков прави всичко необходимо за доброто представяне на отбора...... пари за селекция ли не даде, пари за подготовка ли не даде, параклис ли не ни построи ? Вие какво искате да влезе и да вкара топката във вратата ли ?
[offtopic]представяш ли си да чука някои модел на задна прашка, опънал вежди, изострил поглед, с хъс и стенание и ти да му гледаш косматия г.з и тюленското телце

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
хахахаххаа шивача разби хаххаххаххха ...

Още те държи:)...Болест е...
Безобразно слаб мач на Левски, с тази игра и в тройката няма да влезнем. Те не знаеха къде се намират. Трябва ни нов треньор и то колко по скоро, толкова по-добре. Милиев бе трагичен, не знам какво става с това момче, но е в ужасна форма. Абе трагедя, това е!