Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Гонзо купува играчи така както си купува и дипломи 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Дано да продадем , Дани Младенов и да вземем поне едно свястно крило с част от парите от Гарата
. Нямам нищо против момчето но според мен с него не може да се гони титла и добро представяне в групите
Надявам се да греша 
ПС : Дайте някакви клипове на Т.Христов с представянето му в Берое стига сте пращали такива дето тича по селските групи..

ПС : Дайте някакви клипове на Т.Христов с представянето му в Берое стига сте пращали такива дето тича по селските групи..

ShooterMan написа:Гонзо купува играчи така както си купува и дипломи
Ти ли му продаде дипломите?

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Отляво вече има Райков и Христов,дайте им шанс и тогава ги гонете.хер Лотар е прав,че в България има 7млн разбирачи.От чужбина вече минаха Слори и Матондо,сега е ред на българско момче,независимо,че не е от школата.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
И аз съм завършил във Габрово,но Маркетинг.Горд съм,че имам такъв колега
Не съм го виждал в корпус 3,кадето е стопанския факултет,явно е действал с Дистанционно обучение 

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
forzajuve написа:И аз съм завършил във Габрово,но Маркетинг.Горд съм,че имам такъв колегаНе съм го виждал в корпус 3,кадето е стопанския факултет,явно е действал с Дистанционно обучение
А ти може и чрез домашно обучение да си завършил като гледам как пишеш.....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
- Middlesbrough
- Контакти:
Христов ни беше най-острият играч и общо взето беше най-активният в повечето мачове. Има нужната скорост и техника, но проблемът му е, че е от играчите, които ползват единия си крак главно за подпиране, а пред гола засега определено няма нужното спокойствие. По-остър е от Дани Младенов, но няма неговия удар.
Аз си мислих,че тук е форум за фенове на футбола,а то било форум за Лауреати на българския език.Съжелявам,че съм допуснал грешки,които обиждат "Интелигентите" феновете на Левски.То е имало не само 7млн разбирачи от футбол,а и 7млн редактори на правописни грешки.Поздрави!

forzajuve написа:Аз си мислих,че тук е форум за фенове на футбола,а то било форум за Лауреати на българския език.Съжелявам,че съм допуснал грешки,които обиждат "Интелигентите" феновете на Левски.То е имало не само 7млн разбирачи от футбол,а и 7млн редактори на правописни грешки.Поздрави!
много по-сложно ли беше да го напишеш така или важното е да си говориш.......прочети това и прочети горното си написано ей така просто и пак се замисли, кое е по приятно изключвам иронията ти.....всеки си има мнение....както искаш пиши, просто нещо казано и после написано както трябва седи повече на място, подкрепено със сериозност....пък ти си прецени как да пишеш. Поздрави и на теб нищо лично, но не мисля, че ти е било много трудно и отнело много време да го напишеш както трябва....айде успех!
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!