Левски София-Литекс Ловеч 2:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- B__A__N__DA__TA
Re: Левски София-Литекс Ловеч 2:0 (FT)
Честито на победителите.Какво пречеше на Левски във всеки мач да играе така? Това е и първият мач от спада през есента в който Левски показа характер.
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
Е този Батков цепи мрака в поредното си изказване, отбора на народа с 5000 публика в такъв завързан мач. Честиа победа 

[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
- milen.hristov
- Контакти:
vvessel написа:milen.hristov написа:Като за последно супер победа за Левски,но мисля че ще се окаже пирова
И що така мислиш?
Защото като познавам реакциите на Батков ,може и да остави заради нея колкото и сладка да беше тя Г.Иванов и Я.Петров
- milen.hristov
- Контакти:
Martines написа:BLUE CHAMPIONS написа:milen.hristov написа:Еми провери директорът ни какво образование има
Що не си отвориш една тема за образованията и не си драскаш там на воля, а? а спамиш в тази тема... няма такъв пъпчив гном като теб в този форум да ме дразни така както ти
няма,няма и да има друг.........освен клишета и едни и същи изречения,друго не може да измисли.....
Не очаквайте да ви падна на нивото,за това си изказване се извиних,след като проверих и се оказа че е със средно,друг въпрос е дали се държи като човек с такова.Точно обратното ще продължа да се извинявам за да ви олекне:
-извинявам се ,че не обиждам чуждите фенове във форума даже си позволявам да ги защитавам когато мисля че мнението им е правилно,те за сметка на нас са обективни.Съзнавах че ако ги хранех редовно щях да съм ви по симпатичен
-извинявам се,че не смятам за нормално някакви хора определящи се като ултраси да се хвалят как са пребили еди кой си и са му взели знамето,шала.Пък си позволявам и да ги обиждам като ги наричам примати
-извинявам се,че харесвам ръководството на отбора и смея да си изказвам мнението,знам в сектор Б на Герена това е забранено,там се харесва всички да сме като овце и да мислим еднакво,а отбора да го подкрепяме като се обръщаме с гръб към терен.Съжалявам но не я разбирам тази подкрепа
-извинявам се че засметка на вас и на ръководството не си позволявам да плюя който и дае играч на отбора:примери Йовов,Дани Младенов,М.Огнянов,както и Гонзо като футболист който също го плюехте заедно с едни фенове от Люлин,тогава репликите ви към мен бяха същите защото си позволявах да го защитавам
-извинете ме и че се извинявам а я някой от вас мъжкари когато са сбъркали дори се събират смелост да го направят
- n0_FeArBG
- Контакти:
B__A__N__DA__TA написа:Честито на победителите.Какво пречеше на Левски във всеки мач да играе така? Това е и първият мач от спада през есента в който Левски показа характер.
Ами и аз незнам какво ни пречи всеки мач да играеме така...може би с/у отделни съперници играем едно,с/у други друго,а тея приказки,че всеки мач наще излизат за победа сме ги слушали много.В това има пръст и мотивацията,но според мен не трябва да се подценява никой!!!!
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.
- n0_FeArBG
- Контакти:
Не очаквайте да ви падна на нивото,за това си изказване се извиних,след като проверих и се оказа че е със средно,друг въпрос е дали се държи като човек с такова.Точно обратното ще продължа да се извинявам за да ви олекне:
-извинявам се ,че не обиждам чуждите фенове във форума даже си позволявам да ги защитавам когато мисля че мнението им е правилно,те за сметка на нас са обективни.Съзнавах че ако ги хранех редовно щях да съм ви по симпатичен
-извинявам се,че не смятам за нормално някакви хора определящи се като ултраси да се хвалят как са пребили еди кой си и са му взели знамето,шала.Пък си позволявам и да ги обиждам като ги наричам примати
-извинявам се,че харесвам ръководството на отбора и смея да си изказвам мнението,знам в сектор Б на Герена това е забранено,там се харесва всички да сме като овце и да мислим еднакво,а отбора да го подкрепяме като се обръщаме с гръб към терен.Съжалявам но не я разбирам тази подкрепа
-извинявам се че засметка на вас и на ръководството не си позволявам да плюя който и дае играч на отбора:примери Йовов,Дани Младенов,М.Огнянов,както и Гонзо като футболист който също го плюехте заедно с едни фенове от Люлин,тогава репликите ви към мен бяха същите защото си позволявах да го защитавам
-извинете ме и че се извинявам а я някой от вас мъжкари когато са сбъркали дори се събират смелост да го направят[/quote]
----------------------------------------------------------------
Подкрепям с 2 ръце,най-важното е да спазваме добрият тон...и наистина ако някой фен на друг отбор е обективен(има такива) за какво да се псуваме?А за плюенето на футболисти няма смисъл да се коментира,това е реалността!Не казвам,че е правилно след като си футболист да висиш до 2-3 по-дискотеките но е нередно след като носят синята фланелка да се хулят...иначе какво става?
-извинете ме и че се извинявам а я някой от вас мъжкари когато са сбъркали дори се събират смелост да го направят[/quote]
----------------------------------------------------------------
Подкрепям с 2 ръце,най-важното е да спазваме добрият тон...и наистина ако някой фен на друг отбор е обективен(има такива) за какво да се псуваме?А за плюенето на футболисти няма смисъл да се коментира,това е реалността!Не казвам,че е правилно след като си футболист да висиш до 2-3 по-дискотеките но е нередно след като носят синята фланелка да се хулят...иначе какво става?

Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.
TristaNNN написа:PFC Litex написа:Виж къде са нашите, виж на къде са се насочили феновете на Левски
И за най-голям срам през главата на Матеус
http://sportline.bg/gallery/81320
Ако предположим че на първата снимка горе е Попов (образът е леко размазан и не съм сигурен на 100%) е нормално да няма атаки към него. Както казах по-горе, веднъж вече ни наказаха с лишаване от 1 домакинство и съм убеден, че принцът на Ловеч е гледан като писано яйце. За Радуканов ... ами не е изненада че някакъв разярен чичка го подгонва, просто някои хора на трибуните не са дорасли да се наричат Европейски фенове, колкото и да претендират за товаКакто вече споменах ...грозни и варварски сцени
Да ти покажа ли клипчета на "европейски фенове"

Браво на момчетата в Сектор "А" за цялостното им представяне - Само ЛЕВСКИ

П.П. Анализите във форумите продължават с пълна сила...

milen.hristov написа:vvessel написа:milen.hristov написа:Като за последно супер победа за Левски,но мисля че ще се окаже пирова
И що така мислиш?
Защото като познавам реакциите на Батков ,може и да остави заради нея колкото и сладка да беше тя Г.Иванов и Я.Петров
Предполагам , че последните 7-8 мача Гонзо води отбора и това доста личи по реакциите му, указанията които той дава, скритите тренировки, изказванията за Ясен и т.н. А и Левски определено се промени в игрови план. Така че мисля на 100% Ясен е пътник, а Гонзо остава, независимо какво се случи до края.
-
- Контакти:
Видя се, че трябва да свирят чужди съдии..
1. Колкото и жалък футбол да се игра през повечето време, поне не се спираше играта при всяко подпиране. Много добре виждаме българските съдии как накъсват играта.
2. Дори да имаше спорни моменти, никой не си позволи да прекали в исканията си, да стават дърпаници и простотии.
3. Такива (няма дума, която да го опише) като Дока бяха неутрализирани. Абсолютен симулант и това е най-малкото, което може да се каже за този човек.
4. Следствие от т.3, нямаше разни дъзпи за игра рамо в рамо, за пипане по рамото, за подкосяване на краката още преди досег с противников играч. Поне една от тези две псевдо дузпи щеше да бъде дадена от български съдия.
5. Разни големи бойци, хитреци и много плямпащи и изнервящи като Минев си получават заслуженото. Този играч трябва да бъде гонен в почти всеки мач. Винаги прави ужасни фалове, кара се, спори и т.н. Е, днес не мина при Минев. Иначе игра добре..
Само да кажа на хората, които смятат, че сме играли добре в този мач, че ако си бяхме повторили играта вкъщи от Лига Европа, то на този отбор не му мърдаше една тройка.
1. Колкото и жалък футбол да се игра през повечето време, поне не се спираше играта при всяко подпиране. Много добре виждаме българските съдии как накъсват играта.
2. Дори да имаше спорни моменти, никой не си позволи да прекали в исканията си, да стават дърпаници и простотии.
3. Такива (няма дума, която да го опише) като Дока бяха неутрализирани. Абсолютен симулант и това е най-малкото, което може да се каже за този човек.
4. Следствие от т.3, нямаше разни дъзпи за игра рамо в рамо, за пипане по рамото, за подкосяване на краката още преди досег с противников играч. Поне една от тези две псевдо дузпи щеше да бъде дадена от български съдия.
5. Разни големи бойци, хитреци и много плямпащи и изнервящи като Минев си получават заслуженото. Този играч трябва да бъде гонен в почти всеки мач. Винаги прави ужасни фалове, кара се, спори и т.н. Е, днес не мина при Минев. Иначе игра добре..
Само да кажа на хората, които смятат, че сме играли добре в този мач, че ако си бяхме повторили играта вкъщи от Лига Европа, то на този отбор не му мърдаше една тройка.
- blue avalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:vvessel написа:milen.hristov написа:Като за последно супер победа за Левски,но мисля че ще се окаже пирова
И що така мислиш?
А можеш ли да обясниш на мен,редовия привърженик на Левски,защо трябва да се кланям пред Гр.Ганчев(за теб Гришата) и то "дълбоко"

"Дълбок поклон пред хора като Гришата,всички собственици трябва да се учат от него"
Това е твое,нали?