Формула 1 - Сезон 2011 (Официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой пилот ще спечели титлата във Формула 1 ?

Себастиан Фетел (Редбул)
36
33%
Марк Уебър (Редбул)
0
Няма гласове
Люис Хамилтън (Макларън Мерцедес)
17
16%
Дженсън Бътън (Макларън Мерцедес)
5
5%
Фернандо Алонсо (Ферари)
33
31%
Фелипе Маса (Ферари)
2
2%
Михаел Шумахер (Мерцедес ГП)
14
13%
Нико Розберг (Мерцедес ГП)
0
Няма гласове
Роберт Кубица (Рено)
1
1%
Друг
0
Няма гласове

Общо гласове: 108

THE G.A.M.E

Re: Формула 1 - Сезон 2011 (Официална тема)

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 мар 2011 22:32

blue avalanche написа:Ред Бул ИМАТ КЕРС и той е ИНСТАЛИРАН!Всичко това е задължително.САМО,ЧЕ:
Техният КЕРС е за използуване само при старт,поради което е доста по-маломерен и по-лек от този на другите тимове.Това им е позволило да балансират перфектно колата,разбира се,поемайки риска да се състезават без КЕРС.

Ама това сигурно ли е ...... питам за инсталирането на КЕРС ?
Щото преди 2 години когато се ползва за първи път, всеки тим си решаваше дали да го сложи .... и в кое съзтезание да го ползва.

Тия коментаторите говориха по този въпрос днес .... ама кой да ги слуша ! ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 мар 2011 22:32

TodorT написа:
THE G.A.M.E написа:
TodorT написа:Ами Алонсо си остава първият пилот във Ферари и всичко усилия са към него... колкото и да обясняват от скудерията, че този сезон в тима няма да има първи и втори пилот ... :oops:

Ами да ....
Лошото е, че това решение - кой да е "първи пилот" ... се е взело преди началото на шампионата !

А не би трябвало да е така ....
Би трябвало, това да стане след няколко съзтезания, за да се види, кой за какво има шанс и ще се бори ... ;)

Попринцип трябва да е така, ама ... дефакто не е :| Мен лично ме дразни това подценяване на Маса... бразилецът не е лош пилот и даде ли му се равен шанс да разгърне възможностите си може да е дори шампион ;)

Той беше шампион...за няколко минути. :) :) :)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 27 мар 2011 22:33

TodorT написа:Попринцип трябва да е така, ама ... дефакто не е :| Мен лично ме дразни това подценяване на Маса... бразилецът не е лош пилот и даде ли му се равен шанс да разгърне възможностите си може да е дори шампион ;)

Ами забелязва се, че Хамилтън е Фетел също са предпочитани. Определено не е коректно спрямо Маса,Уебър и Бътън, но това си е решение на самите отбори. Докато Маса и Уебър са едни много добри пилоти, то Бътън освен много добър пилот е и световен шампион. Аз предпочитам Маса пред Алонсо, но явно бразилеца и този сезон ще му помага да спечели титлата.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 мар 2011 22:35

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:Ред Бул ИМАТ КЕРС и той е ИНСТАЛИРАН!Всичко това е задължително.САМО,ЧЕ:
Техният КЕРС е за използуване само при старт,поради което е доста по-маломерен и по-лек от този на другите тимове.Това им е позволило да балансират перфектно колата,разбира се,поемайки риска да се състезават без КЕРС.

Ама това сигурно ли е ...... питам за инсталирането на КЕРС ?
Щото преди 2 години когато се ползва за първи път, всеки тим си решаваше дали да го сложи .... и в кое съзтезание да го ползва.

Тия коментаторите говориха по този въпрос днес .... ама кой да ги слуша ! ... :lol:

Коментаторите казаха,че Ред Бул са сложили едно малко КЕРС-че(около 4кг),колкото да не е без хич.Решили са да карат без КЕРС,но с чудесно балансирана кола да компенсират.При Фетел сработи,при Уебър...хм.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 27 мар 2011 22:35

blue avalanche написа:Той беше шампион...за няколко минути. :) :) :)

Не е истина колко много ме беше яд!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 мар 2011 22:38

TodorT написа:Попринцип трябва да е така, ама ... дефакто не е :| Мен лично ме дразни това подценяване на Маса... бразилецът не е лош пилот и даде ли му се равен шанс да разгърне възможностите си може да е дори шампион ;)

Признавам, че Маса ми е слабост ...
Много добър пилот ... даже за мен лично - най добрият и бърз, но преди катастрофата !
Вече не е същият ... въпреки, че бруталната му борба за всеки метър писта днес ми връща надеждата, че в скоро време ще видим стария Фелипе ... ;)

Само и ако колата му беше наред ...
Опасявам се, че и този сезон той по скоро ще се бори с колата си, от колкото със съперниците .... :|
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 мар 2011 22:40

Rivaldo10 написа:
blue avalanche написа:Той беше шампион...за няколко минути. :) :) :)

Не е истина колко много ме беше яд!

И мен ... :evil:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 мар 2011 22:41

blue avalanche написа:Коментаторите казаха,че Ред Бул са сложили едно малко КЕРС-че(около 4кг),колкото да не е без хич.Решили са да карат без КЕРС,но с чудесно балансирана кола да компенсират.При Фетел сработи,при Уебър...хм.

Аха, ясно .... ;)

Значи, този сезон да имаш КЕРС си е като закон ...
А Ред Бул са му намерили цаката ... :lol:

Те се правят на интересни, но на мен лично ще ми е интересно да ги видя с това малко подобие на КЕРС ..... на ония писти, с по дву-километровите прави .... :)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 27 мар 2011 22:52

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:Коментаторите казаха,че Ред Бул са сложили едно малко КЕРС-че(около 4кг),колкото да не е без хич.Решили са да карат без КЕРС,но с чудесно балансирана кола да компенсират.При Фетел сработи,при Уебър...хм.

Аха, ясно .... ;)

Значи, този сезон да имаш КЕРС си е като закон ...
А Ред Бул са му намерили цаката ... :lol:

Те се правят на интересни, но на мен лично ще ми е интересно да ги видя с това малко подобие на КЕРС ..... на ония писти, с по дву-километровите прави .... :)

Да ще бъде интересно, но замисли се колко такива писти има в календара... ;) Ред Бул спокойно могат да си позволят да не спечелят много точки на Монца, Спа, Жил Вилньов... това са трите скоростни писти с големи прави...

А на спънатите писти като Монако или Хунгароринг?

Barcelona - Mes que un club

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 мар 2011 22:59

megan fox написа:Да ще бъде интересно, но замисли се колко такива писти има в календара... ;) Ред Бул спокойно могат да си позволят да не спечелят много точки на Монца, Спа, Жил Вилньов... това са трите скоростни писти с големи прави...

А на спънатите писти като Монако или Хунгароринг?

Е, мисля, че и пистата в Китай ... и особенно - Фуджи в Япония също ще са проблемни за "Биковете" .... ама ще видим.

Иначе на спънатите ... ти си ги изброил - за там се надявам Ферари и Макларън да наваксат по някакъв начин изоставането, щото не ми се гледат съзтезания с един кон ...

Чесно, тия ( Ред Бул ) ... ме плашат !
Мисля, че днес даже Фетел не натискаше на 100 % ... :(
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Архив”