Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Xanko
Контакти:

Re: Кой организира Батков-вън кампанията?

Мнениеот Xanko » 03 дек 2009 17:16

Артур и великата световната конспирация подпомогнати от извънземни сили. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 03 дек 2009 19:31

Това вече бях го писал и още съм на същото мнение.Тези същите изгониха Кокъла и след него два месеца криза.Да не би той да е виновен,че Ратко е по-зле и от него?По същия начин пак тези същите наркомани ако успеят до изгонят Батков,то следващия ще е по-некадърен и кризата ще бъде вече ДВЕ години(дано не и повече). Момчета,мислете...мислете...и пак мислете.Дано все още можете. На този етап сме с Батков,така че спрете войната защото на края няма да има победител(или може това да са чорбарите).По-богат и по-глупав да си дава парите няма да намерим.
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 дек 2009 19:39

И на Бенитес не му дават пари за селеция-Жилет и Хикс-вън от Ливърпул!И на Венгер не му дават пари за селекция-неговите там чорбаджии-вън от Арсенал!Абрамович се цигани за някакви си 60млн. за Пато-я бързо вън от Челси!Оня там от Ман Сити,дето не можа да вземе Кака-да си събира партакешите!И,изобщо,всеки собственик,който не докара в отбора си поне по едно Роналдо и по една Кака,да продава отбора и марш!Това е логиката на някои привърженици на Левски.

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 03 дек 2009 20:56

Момчета, лесно е да кажеш тоя не ми харесва, оня е по-добрия. Да, но оня дали иска да дойде. Наистина кой ще е луд в такова време да купува футболен отбор в Бг, пък бил той и любимия ни Левски. Оставете тая тема с Батков. Сигурно много от вас съжеляват за Велев. Или... ви харесва какво става в Пловдив.
А за плакатите - не съм твърде убеден, че е дело на левскари.
Мое мнение.

Batkov-Vyn
Контакти:

Мнениеот Batkov-Vyn » 03 дек 2009 21:34

левскар07 написа:Момчета, лесно е да кажеш тоя не ми харесва, оня е по-добрия. Да, но оня дали иска да дойде. Наистина кой ще е луд в такова време да купува футболен отбор в Бг, пък бил той и любимия ни Левски. Оставете тая тема с Батков. Сигурно много от вас съжеляват за Велев. Или... ви харесва какво става в Пловдив.
Мое мнение.

Ако го пишеш това за безпари и без да ти плащат си наистина жалък. Все пак, по-вероятно е да си от лакеите на тб. Всеки, който наистина го е грижа за Левски и не може да търпи повече подигравки с клуба трябва да помага за прогонването на този комунистически тумор. Аз съм сред тези които организираха кампанията със собствени средства, с гордост и за доброто на клуба. Бих лепил плакати и на вътрешната страна на ковчега на гореподписания потребител. За да може да си гледа "Месията" и да бъде винаги с него...

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 03 дек 2009 21:57

zlostar написа:
redfen написа:...мароканците и бразилците струват милиони,а не може да ги продаде и за половината от това,което е дал!

Ако не се лъжа - за бразилците са дадени 1,3М (750К- ЖК, 550К- Жо, Зе- св. трансфер) по това което се пишеше в пресата тогава.
За мароканците - 350К за Шакиб, а за Рабех му искаха 1М, но го спазариха за около 700-800К. Общо - 2,45М. Ричард го продадохме за 2М, Валери 1,8М, ЖК 0,75М, Зе 0,4М - Общо 4,95М. Само до тук батко е +2,5М без пари от евро- турнири, спонсори, ТВ права, билети и др. ни трансфери. Определено и не е на минус!

Обявените трансферни суми почти никога не са това, което са. Има и много други разходи. При това съвсем реални. Заплати, данъци, осигуровки, застраховки, ..., екипи, поддържане на базата, пътувания, лагери, лечение на контузени, глоби....

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 03 дек 2009 22:10

Batkov-Vyn написа:
левскар07 написа:Момчета, лесно е да кажеш тоя не ми харесва, оня е по-добрия. Да, но оня дали иска да дойде. Наистина кой ще е луд в такова време да купува футболен отбор в Бг, пък бил той и любимия ни Левски. Оставете тая тема с Батков. Сигурно много от вас съжеляват за Велев. Или... ви харесва какво става в Пловдив.
Мое мнение.

Ако го пишеш това за безпари и без да ти плащат си наистина жалък. Все пак, по-вероятно е да си от лакеите на тб. Всеки, който наистина го е грижа за Левски и не може да търпи повече подигравки с клуба трябва да помага за прогонването на този комунистически тумор. Аз съм сред тези които организираха кампанията със собствени средства, с гордост и за доброто на клуба...

Всеки може да изразява свободно мнението си във форума. Без да ги оправдавам мога да приема с разбиране колеги, които понякога в резултат на емоциите стигат и до грубости и обиди. Но ти накрая си прескочил всякакви граници.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 03 дек 2009 22:45

Мое мнение.

За разлика от теб, аз съм сигурен, че са левскари. И то от сектор Б

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 04 дек 2009 01:52

На този етап сме с Батков,така че спрете войната защото на края няма да има победител(или може това да са чорбарите).По-богат и по-глупав да си дава парите няма да намерим.

Кои "сме" с Батков? Изразявай лично мнени, защото аз както и много други не влизаме в това число. "Войната" както казваш трудно ще бъде спечелена, но по- добре така отколкото да се бездейства докато Борат съсипва клуба.
Не искам нито по- богат, а още повече по- глупав - искам просто човек със синьо сърце, който да мисли за отбор и фенове, а не за АД-то си.
Официално само миналата година е обявена за минусова. Прави си сметка Ганьо дали дава или само прибира дивиденти, като главен акционер в АД.
Обявените трансферни суми почти никога не са това, което са. Има и много други разходи. При това съвсем реални. Заплати, данъци, осигуровки, застраховки, ..., екипи, поддържане на базата, пътувания, лагери, лечение на контузени, глоби....

Бате, ти като си купиш кола и после решиш да я продаваш включваш ли в цената зареждане с бензин, смяна на масло, амортизация... За допълнителните разходи за един играч си има допълнителни приходи - спонсори, участие в евротурнири, ТВ права, продажба на билети...Аз смятам само обявените суми. Друг е въпроса, че наскоро четох "достоверна информация ", че сме продавали Зе за толко за колкото сме го купили. Явно много усложливо някой страда от къса памет - Зе дойде към края на есенния полусезон и дебютира с/у цска. Как при затворен трансферен прозорец ще стане това, ако не е на св. трансфер!? Жо и ЖК дойдоха около месец по-късно след, когато се отвори тр. прозорец в България.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 04 дек 2009 08:32

zlostar написа:Бате, ти като си купиш кола и после решиш да я продаваш включваш ли в цената зареждане с бензин, смяна на масло, амортизация... За допълнителните разходи за един играч си има допълнителни приходи - спонсори, участие в евротурнири, ТВ права, продажба на билети...Аз смятам само обявените суми. Друг е въпроса, че наскоро четох "достоверна информация ", че сме продавали Зе за толко за колкото сме го купили. Явно много усложливо някой страда от къса памет - Зе дойде към края на есенния полусезон и дебютира с/у цска. Как при затворен трансферен прозорец ще стане това, ако не е на св. трансфер!? Жо и ЖК дойдоха около месец по-късно след, когато се отвори тр. прозорец в България.

Изобщо не мисля, че при ценообразуването трябва да се включват "разходите за горива, масла и амортизации". Напротив, нормално е те да свалят цената. Но публичните баланси на футболните клубове трудно могат да са положителни. Най-вероятно има и "допълнителни операции" ;) . Част от играта са обявяваните и реалните трансферни суми.

Върни се в “Архив”