Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
левскар07 написа:Момчета, лесно е да кажеш тоя не ми харесва, оня е по-добрия. Да, но оня дали иска да дойде. Наистина кой ще е луд в такова време да купува футболен отбор в Бг, пък бил той и любимия ни Левски. Оставете тая тема с Батков. Сигурно много от вас съжеляват за Велев. Или... ви харесва какво става в Пловдив.
А за плакатите - не съм твърде убеден, че е дело на левскари.
Мое мнение.
zlostar написа:redfen написа:...мароканците и бразилците струват милиони,а не може да ги продаде и за половината от това,което е дал!
Ако не се лъжа - за бразилците са дадени 1,3М (750К- ЖК, 550К- Жо, Зе- св. трансфер) по това което се пишеше в пресата тогава.
За мароканците - 350К за Шакиб, а за Рабех му искаха 1М, но го спазариха за около 700-800К. Общо - 2,45М. Ричард го продадохме за 2М, Валери 1,8М, ЖК 0,75М, Зе 0,4М - Общо 4,95М. Само до тук батко е +2,5М без пари от евро- турнири, спонсори, ТВ права, билети и др. ни трансфери. Определено и не е на минус!
Batkov-Vyn написа:левскар07 написа:Момчета, лесно е да кажеш тоя не ми харесва, оня е по-добрия. Да, но оня дали иска да дойде. Наистина кой ще е луд в такова време да купува футболен отбор в Бг, пък бил той и любимия ни Левски. Оставете тая тема с Батков. Сигурно много от вас съжеляват за Велев. Или... ви харесва какво става в Пловдив.
Мое мнение.
Ако го пишеш това за безпари и без да ти плащат си наистина жалък. Все пак, по-вероятно е да си от лакеите на тб. Всеки, който наистина го е грижа за Левски и не може да търпи повече подигравки с клуба трябва да помага за прогонването на този комунистически тумор. Аз съм сред тези които организираха кампанията със собствени средства, с гордост и за доброто на клуба...
левскар07 написа:Момчета, лесно е да кажеш тоя не ми харесва, оня е по-добрия. Да, но оня дали иска да дойде. Наистина кой ще е луд в такова време да купува футболен отбор в Бг, пък бил той и любимия ни Левски. Оставете тая тема с Батков. Сигурно много от вас съжеляват за Велев. Или... ви харесва какво става в Пловдив.
Мое мнение.
На този етап сме с Батков,така че спрете войната защото на края няма да има победител(или може това да са чорбарите).По-богат и по-глупав да си дава парите няма да намерим.
Обявените трансферни суми почти никога не са това, което са. Има и много други разходи. При това съвсем реални. Заплати, данъци, осигуровки, застраховки, ..., екипи, поддържане на базата, пътувания, лагери, лечение на контузени, глоби....
zlostar написа:Бате, ти като си купиш кола и после решиш да я продаваш включваш ли в цената зареждане с бензин, смяна на масло, амортизация... За допълнителните разходи за един играч си има допълнителни приходи - спонсори, участие в евротурнири, ТВ права, продажба на билети...Аз смятам само обявените суми. Друг е въпроса, че наскоро четох "достоверна информация ", че сме продавали Зе за толко за колкото сме го купили. Явно много усложливо някой страда от къса памет - Зе дойде към края на есенния полусезон и дебютира с/у цска. Как при затворен трансферен прозорец ще стане това, ако не е на св. трансфер!? Жо и ЖК дойдоха около месец по-късно след, когато се отвори тр. прозорец в България.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта