Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Чиста дузпа за Селтик не дадоха. Лайното Хил Мансано и след ВАР се направи на сляп дядка !
Рашка капут, Буданов салют ! 

Селтик заслужаваха равния. Определено се отърваха баварците. Но може би играха и с мисъл за Леверкузен.
Рашка капут, Буданов салют ! 

- Udoji90
- Контакти:
Байерн бяха скандални след 0-2, но как да е, ще си се класират, предвид разликата в класите. Монако имат повече шансове да обърнат нещата. Аталанта и Милан пък със сигурност имат реална възможност да продължат. Освен ПСЖ, Дортмунд и Байерн, другите двойки запазват прилична интрига.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Аталанта и Милан ще трябва доста да се изпотят в реваншите,за мен те поднесоха изненадите :?
Ужасен мач на Милан в Ротердам, при това с нещо, което на теория е най-добрият възможен състав. Личи си че широчината в състава я няма, щом трябва да спасяваш мача с Чуквуезе, който е рядко безполезен футболист, Абрахам и едно 16 годишно дете. Ще видим на реванша как ще е, но определено доста повече желание трябва да се покаже.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- rebelheartous
- Контакти:
Udoji90 написа:Байерн бяха скандални след 0-2, но как да е, ще си се класират, предвид разликата в класите. Монако имат повече шансове да обърнат нещата. Аталанта и Милан пък със сигурност имат реална възможност да продължат. Освен ПСЖ, Дортмунд и Байерн, другите двойки запазват прилична интрига.
Дано Фейенорд, Брюж и Бенфика продължат.
rhaegar написа:Ужасен мач на Милан в Ротердам, при това с нещо, което на теория е най-добрият възможен състав. Личи си че широчината в състава я няма, щом трябва да спасяваш мача с Чуквуезе, който е рядко безполезен футболист, Абрахам и едно 16 годишно дете. Ще видим на реванша как ще е, но определено доста повече желание трябва да се покаже.
Като нищо може да остане само Интер от италианските.
Гуардиола и победа навън в ШЛ е много трудно постижение, ако не гостува на Балканите.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Според мен може да я докараме до продължения,но трябва да се случи нещо ,което главата ми не го побира.Навремето битуваше фразата:Началник больше знает,больше получает.
Аталанта си ги резнаха съдиите!
Според мен имат капацитета да вкарат поне 2 гола в реванша но в защита как ще се представят?
Според мен имат капацитета да вкарат поне 2 гола в реванша но в защита как ще се представят?
Според мене пък Аталанта си подцениха Брюж. Дано в реванша си бият и се класират.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley