j0rka7aa написа:paceto написа:Интересното е че не виждам никъде на сайта на Булсатком цена на пакета за каналите на Макс Спорт, но знам че вървят от седмица някъде, ама май само за момента Макс Спорт 1 като се очаква да пуснат и Макс Спорт 2.[/i]
Пакета е 4лв. и си има и двата канала. Аз си го пуснах от миналия понеделник. Нещо не схващам, аз сега си платих да има Макс Спорт и отказах да плащам за Спорт+, защото за мен е безсмислено, тъй като не гледам тенис и сега Спорт+ пак ще излъчват мачове от Ла Лига, така ли?
Да ще излъчват мачове и то май главно заради Виваком понеже те разчитат на тях да излъчват мачовете понеже нали имат сключен договор от преди 3-4 години да им дадат Тв+ и Ф+ в мрежата на Виваком. По тези два канала на БСК ще вървят по слабо интересните мачове и съм показал кои ще са точно, така че тебе ако те интересуват само мачове на Реал, Барса и Атлетико няма проблем ще си ги гледаш по Макс Спорт 1.
Като пуснат Макс Спорт 3 е много вероятно и по слабо интересните мачове да започнат излъчване понеже няма да има застъпване на часовете с друг мач както е случаят сега в събота от 19:30 с мачове от Холандия и спокойно може да пуснат Валенсия - Бетис по Макс Спорт 3. Няма смисъл да плащаш за Тв+ Ф+/Спорт+ понеже там ще вървят едновременно мачовете на Реал, Барса и Атлетико, така че като пуснат Макс 3 ще видим какво ще стане и дали ще има някаква промяна в схемата.
А1 казаха, че държат правата за всички мачове, а това че БСК и Виваком ще излъчват си е бонус за клиентите понеже БСК и А1 си имат договорка за каналите Макс Спорт, докато с Виваком нямат, а те имат такава с трета страна в случаят с БСК. Казано простичко Виваком са в много неудобна позиция в момента, защото разчитат главно на БСК да пускат мачовете по техните канали, а те имат права май само за два от тях т.е. Тв+ и Ф+, а както виждаме мачовете по каналите на БСК ще вървят по Ф+ и Спорт+ и ако БСК се изгаврят по някакъв начин с Виваком може да пуснат по интересен мач само по Спорт+ какъвто е да речем Валенсия - Бетис. Не е като да не са го правили понеже до сега интересните мачове им вървяха по Спорт+, а Виваком до колкото знам не излъчва канала.

Ето какво ще се излъчва по каналите на БСК
Събота 15 Септември
14:00 Атлетико Мадрид - Ейбар F+ / Sport+HD и Max Sport 1
17:15 Реал Сосиедад - Барселона F+ / Sport+HD и Max Sport 1
19:30 Валенсия - Бетис F+ / Sport+HD - Няма да се излъчва по Макс Спорт 1 заради мач от Холандия
21:45 Атлетик Билбао - Реал Мадрид F+ / Sport+HD и Max Sport 1
Неделя 16 Септември
19:30 Валядолид - Алавес F+ / Sport+HD - Няма да се излъчва по Макс Спорт 1 по необясними причини ще върви запис на тенис мач
21:45 Севиля - Хетафе F+ / Sport+HD и Max Sport 1
В неделя пък от 17:15 са Еспаньол - Леванте които ще се излъчват само по Макс Спорт 1, а по каналите на БСК не го виждам в програмата им.
В понеделник също има мач, който А1 ще предава, но за БСК не знам понеже няма нищо в програмата им за сега.
Понеделник Макс Спорт 1 - 22:00 Футбол: Испанска Ла Лига, 4 кръг, Жирона - Селта, на живо
За другата седмица съм написал отгоре как стоят нещата, но все още няма програмата за каналите на БСК.