Ла Лига - Сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Ла Лига - Сезон 2018/2019

Мнениеот paceto » 14 сеп 2018 21:03

SilentKiller написа:Обаче тая вечер няма да дават Хуеска - Райо Валекано ? Ако са купили правата от 4тия кръг би трябвало да излъчват и мача тая вечер, колкото и отборите да предизвикват малък интерес. :roll:

Еми няма и явно искат да започнат от утре и вероятно днес не са подготвени понеже нали ще има студия преди мача и явно не са успели да се организират.

Иначе по БСК и Виваком т.е. по каналите F+ и Sport+ ще дават два мача, които няма да дават по Max Sport 1 понеже няма място за тях заради часът им на излъчване. В събота от 19:30 ще има мач от Холандия и отпада мача 19:30 Валенсия - Бетис, който ще се излъчва по F+ / Sport+HD. В неделя обаче няма да предават нищо на живо и дори ще дават повторение на тенис мач и все пак няма да излъчват мача от 19:30 между отборите на Валядолид - Алавес, който ще върви по F+ / Sport+HD.

За другата седмица обаче Макс Спорт ще излъчват мача от петък.

22:00 Футбол: Испанска Ла Лига, 5 кръг, Уеска - Реал Сосиедад, на живо
Ето я програмата им до неделя 23 септември - https://www.a1.bg/max-sport-programa

Събота 22 септември

17:15 Футбол: Испанска Ла Лига, 5 кръг, Селта - Валядолид, на живо
19:30 Футбол: Испанска Ла Лига, 5 кръг, Хетафе - Атлетико Мадрид, на живо
21:45 Футбол: Испанска Ла Лига, 5 кръг, Реал Мадрид - Еспаньол, на живо

Неделя 23 септември

19:45 Футбол: Испанска Ла Лига, 5 кръг, Виляреал - Валенсия, запис (мача е от 17:15, но има мач от Холандия и затова ще е на запис по късно)
21:45 Футбол: Испанска Ла Лига, 5 кръг, Барселона - Жирона, на живо

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 14 сеп 2018 22:27

paceto написа:Интересното е че не виждам никъде на сайта на Булсатком цена на пакета за каналите на Макс Спорт, но знам че вървят от седмица някъде, ама май само за момента Макс Спорт 1 като се очаква да пуснат и Макс Спорт 2.[/i]

Пакета е 4лв. и си има и двата канала. Аз си го пуснах от миналия понеделник. Нещо не схващам, аз сега си платих да има Макс Спорт и отказах да плащам за Спорт+, защото за мен е безсмислено, тъй като не гледам тенис и сега Спорт+ пак ще излъчват мачове от Ла Лига, така ли?
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 сеп 2018 22:49

j0rka7aa написа:
paceto написа:Интересното е че не виждам никъде на сайта на Булсатком цена на пакета за каналите на Макс Спорт, но знам че вървят от седмица някъде, ама май само за момента Макс Спорт 1 като се очаква да пуснат и Макс Спорт 2.[/i]

Пакета е 4лв. и си има и двата канала. Аз си го пуснах от миналия понеделник. Нещо не схващам, аз сега си платих да има Макс Спорт и отказах да плащам за Спорт+, защото за мен е безсмислено, тъй като не гледам тенис и сега Спорт+ пак ще излъчват мачове от Ла Лига, така ли?

Да ще излъчват мачове и то май главно заради Виваком понеже те разчитат на тях да излъчват мачовете понеже нали имат сключен договор от преди 3-4 години да им дадат Тв+ и Ф+ в мрежата на Виваком. По тези два канала на БСК ще вървят по слабо интересните мачове и съм показал кои ще са точно, така че тебе ако те интересуват само мачове на Реал, Барса и Атлетико няма проблем ще си ги гледаш по Макс Спорт 1.

Като пуснат Макс Спорт 3 е много вероятно и по слабо интересните мачове да започнат излъчване понеже няма да има застъпване на часовете с друг мач както е случаят сега в събота от 19:30 с мачове от Холандия и спокойно може да пуснат Валенсия - Бетис по Макс Спорт 3. Няма смисъл да плащаш за Тв+ Ф+/Спорт+ понеже там ще вървят едновременно мачовете на Реал, Барса и Атлетико, така че като пуснат Макс 3 ще видим какво ще стане и дали ще има някаква промяна в схемата.

А1 казаха, че държат правата за всички мачове, а това че БСК и Виваком ще излъчват си е бонус за клиентите понеже БСК и А1 си имат договорка за каналите Макс Спорт, докато с Виваком нямат, а те имат такава с трета страна в случаят с БСК. Казано простичко Виваком са в много неудобна позиция в момента, защото разчитат главно на БСК да пускат мачовете по техните канали, а те имат права май само за два от тях т.е. Тв+ и Ф+, а както виждаме мачовете по каналите на БСК ще вървят по Ф+ и Спорт+ и ако БСК се изгаврят по някакъв начин с Виваком може да пуснат по интересен мач само по Спорт+ какъвто е да речем Валенсия - Бетис. Не е като да не са го правили понеже до сега интересните мачове им вървяха по Спорт+, а Виваком до колкото знам не излъчва канала. :mrgreen:

Ето какво ще се излъчва по каналите на БСК

Събота 15 Септември
14:00 Атлетико Мадрид - Ейбар F+ / Sport+HD и Max Sport 1
17:15 Реал Сосиедад - Барселона F+ / Sport+HD и Max Sport 1
19:30 Валенсия - Бетис F+ / Sport+HD - Няма да се излъчва по Макс Спорт 1 заради мач от Холандия
21:45 Атлетик Билбао - Реал Мадрид F+ / Sport+HD и Max Sport 1

Неделя 16 Септември
19:30 Валядолид - Алавес F+ / Sport+HD - Няма да се излъчва по Макс Спорт 1 по необясними причини ще върви запис на тенис мач
21:45 Севиля - Хетафе F+ / Sport+HD и Max Sport 1

В неделя пък от 17:15 са Еспаньол - Леванте които ще се излъчват само по Макс Спорт 1, а по каналите на БСК не го виждам в програмата им.

В понеделник също има мач, който А1 ще предава, но за БСК не знам понеже няма нищо в програмата им за сега.
Понеделник Макс Спорт 1 - 22:00 Футбол: Испанска Ла Лига, 4 кръг, Жирона - Селта, на живо

За другата седмица съм написал отгоре как стоят нещата, но все още няма програмата за каналите на БСК.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 14 сеп 2018 22:59

Като стана въпрос за телевизии, да ви питам нещо.
Мога ли да връщам назад някое предаване по тв-то или мач, с HD цифров приемник ? Или трябва да имам интерактивна телевизия - IPTV ли се казва ? И тази IPTV само чрез интернет ли се пуска ?

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 сеп 2018 23:14

LaRgO написа:Като стана въпрос за телевизии, да ви питам нещо.
Мога ли да връщам назад някое предаване по тв-то или мач, с HD цифров приемник ? Или трябва да имам интерактивна телевизия - IPTV ли се казва ? И тази IPTV само чрез интернет ли се пуска ?

Ето ти два варианта, а на останалите според приемника който имаш може да ръгнеш една флашка и да запише каквото си искаш и после да го гледаш.

https://www.a1.bg/a1-now
https://www.vivacom.bg/bg/tv/funkcii

Трябва ти интернет т.е. Интерактивна телевизия. Може би и със сателита да имаш такава опция, но с дигиталната т.е. кабелната само по начина с флашка в приемника.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 14 сеп 2018 23:15

Значи искам на макс спорт 1 и 2 да са мачовете на Барса/Реал/Атлетико. Сега ако ме накарат да плащам и за макс спорт 3 нова сума и там сложат мачове на топ отборите наистина ще им тегля една сочна тирада изпълнена с цинизми в офиса. :lol:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 14 сеп 2018 23:18

paceto написа:
LaRgO написа:Като стана въпрос за телевизии, да ви питам нещо.

Ето ти два варианта, а на останалите според приемника който имаш може да ръгнеш една флашка и да запише каквото си искаш и после да го гледаш.

https://www.a1.bg/a1-now
https://www.vivacom.bg/bg/tv/funkcii

Трябва ти интернет т.е. Интерактивна телевизия. Може би и със сателита да имаш такава опция, но с дигиталната т.е. кабелната само по начина с флашка в приемника.

Благодаря!

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 сеп 2018 23:30

Тая на Виваком не работи навсякъде, само да кажа. Един приятел наскоро се премести в нов апартамент и искаше да се включи към тях, но му казаха че интерактивна има само в сградата, където е офисът им. Fuck logic, ама това е. Е, в по-големите градове може и да е различно де.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 сеп 2018 23:32

SilentKiller написа:Значи искам на макс спорт 1 и 2 да са мачовете на Барса/Реал/Атлетико. Сега ако ме накарат да плащам и за макс спорт 3 нова сума и там сложат мачове на топ отборите наистина ще им тегля една сочна тирада изпълнена с цинизми в офиса. :lol:

Нищо няма да те карат да плащаш и канала си влиза в спортният им пакет Max Sport Plus или там както се казва. Евентуално биха вдигнали цената на пакета след няколко месеца с един лев или например за другият сезон, ама няма да те карат да плащаш специално за третият им канал. Мачовете от Ла Лига ще вървят само по Max Sport 1, а за Мax Sport 2 си остава за Серия А на Италия като дори си мислех, че поне повторенията на мачовете може да пуснат по вторият им канал, ама като разгледах програмната схема видях, че не е така. Повторенията на мачовете от Ла Лига ще си вървят по Max Sport 1, а повторенията на мачовете от Серия А по Max Sport 2.

Като пуснат третият им канал вече вероятно не малко мачове от Испания и Италия ще отидат там, а не само по един канал за по двете първенства, а по слабо интересните може да ги пръснат по каналите вместо да ги режат както сега правят заради някой мач от Холандия както описах вече горе.

Като стартира този канал те бяха първо само с Max Sport 1 ака Мтел Спорт 1 и EDGEsport и после като пуснаха и вторият си канал влезе автоматично в пакета без цената да се вдига, така че и с този трети канал ще е така

Ето какво си пишат постоянно във Facebook.

MAX Sport: Не, за момента нашите спортни канали се предлага само за нашите ТВ клиенти и тези на Булсатком, Networx и ComNet.

MAX Sport: Не можем да говорим от името на други компании, но можем да потвърдим, че MAX Sport има права да излъчва всички мачове от испанската La Liga.

MAX Sport: Не, в момента нашите спортни канали не са достъпни за ТВ клиентите на Виваком. Ние сме отворени за партньорства, но това зависи и от интереса на другите оператори да предложат MAX Sport на своите клиенти, затова е най-добре да се обърнете към вашия оператор.

MAX Sport: Към момента каналите, които са включени в пакет Max Sport Plus, са Max Sport 1, Max Sport 2 и EDGEsport. Съвсем скоро ще стартираме новият спортен канал - MAX Sport 3, който ще бъде домът на футболните първенства и ще бъде част от пакета. Следете сайта ни, където информацията ще бъде публикувана.

MAX Sport: Можете да гледате каналите MAX Sport и чрез приложението за мобилна телевизия А1 NOW. То е достъпно във всички страни от ЕС: https://www.a1now.bg/landing/a1-now-televiziia/

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 15 сеп 2018 00:12

Абе кво се занимавата - давате 100 лв еднократно, взимате си един ТВ бокс, качвате едно KODI и имате хиляди телевизии от цял свят, че даже и ще си избирате по кой канал да гледате мача - дали сръбските Арена, дали Bein LaLiga, дали Макс Спорт, дали руския МАТЧ - нямате месечна такса за тв, само приличен нет ви трябва (не супер, приличен) :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”