ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: ЦСКА се разпродава!

Мнениеот Bourgas » 25 юни 2013 19:49

ОК, Геш!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Thomas Müller
Контакти:

Мнениеот Thomas Müller » 25 юни 2013 20:00

Искам само да попитам цъфналите и вързали, финансово изрядни и велики сини госпожички вие на кое място завършихте, какви успехи постигнахте тази година ( може би двете калъфки ви топлят повече от третото място на ЦСКА)? ЦСКА е в уникална криза - игрова и управленска, и все пак успяха да достигнат до трето място, а вие пък успяхте пак да станете за смях, особенно с празненствата по случай шампионската титла кръг преди края! Пускайте си сайта " Дали боли" и си гледкайте поредните калъфки, а ЦСКА колкото и да не ви се иска, ще го има по един или друг начин. САМО ЦСКА!
Последна промяна от Thomas Müller на 25 юни 2013 20:01, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 25 юни 2013 20:01

Имам 2 въпроса и не искам да отварям нова тема:

1.Как се дава лиценз за Европа при 12 милиона лева дългаве.
2. Да се даде лиценз за А група трябва да докажеш , че имаш пари да играеш в нея , а след като си -12 милиона и по новините казаха , че от ТИТАН няма да могат да плащат заплатите на футболистите на време, как така имаш пари да играеш в А група. :?: :?: :?: :?: :?:

Потребителски аватар
sectorX
Контакти:

Мнениеот sectorX » 25 юни 2013 20:03

Не мисля, че ще си разпродадете отбора.По-скоро ще го карате както преди - с трупане на задължения и правене на селекция. :)

ПФК–ЛС–СФ1914
Контакти:

Мнениеот ПФК–ЛС–СФ1914 » 25 юни 2013 20:05

За сектор А ще трябват работници, ще си докарват нещо допълнително :lol: Присо е здравичък, ще може да влачи арматури. :mrgreen:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 25 юни 2013 20:18

Няма как да се разпродава, при положение, че не са се плащали доста заплати на футболистите и те могат само да си тръгнат без да донесат приходи...Дори ще осъдят титаничните идиоти и ест. дълговете ще растат с всеки изминал ден...И Георги Илиев Майкъла, заедно с Гришока Ганчев ще ни убеждават, че Титан заслужават паметник. :|

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 25 юни 2013 20:26

К'во беше??? "....все пак, кои сте вие?"!
Все пак-Всичко се връща на тая земя,всичко!!!
Последна промяна от mannoli на 25 юни 2013 20:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 25 юни 2013 20:35

Кировец написа:Няма как да се разпродава, при положение, че не са се плащали доста заплати на футболистите и те могат само да си тръгнат без да донесат приходи...Дори ще осъдят титаничните идиоти и ест. дълговете ще растат с всеки изминал ден...И Георги Илиев Майкъла, заедно с Гришока Ганчев ще ни убеждават, че Титан заслужават паметник. :|

Що? Ще си взема храбрия шивач за 2-3лв. да ми носи чантата :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 25 юни 2013 20:36

Кировец написа:Няма как да се разпродава, при положение, че не са се плащали доста заплати на футболистите и те могат само да си тръгнат без да донесат приходи...Дори ще осъдят титаничните идиоти и ест. дълговете ще растат с всеки изминал ден...И Георги Илиев Майкъла, заедно с Гришока Ганчев ще ни убеждават, че Титан заслужават паметник. :|

А що тъй се гаврят с вас - дали не си го заслужавате ?

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 25 юни 2013 20:58

Положението е повече от зле, но това е ЦСКА в точно такива моменти показва колко велик отбор е.През 2008 положението беше по-зле но с резерви и юноши бяхме близо до титлата но в този сезон бях горд от отбора.Не е проблем разпродажбата даже се радвам ,че се махнат доста футболисти който не знаят какво е ЦСКА.Титан трябва да си тръгнат от ЦСКА незабавно не малко пари взеха от трансферите последните години и не е нормално отбора да е в такова положение.Не знам защо сделката с Ганчев не стана малко ме яд но и Ганчев да беше взел отбора както си трябва а не с цигански номера.Жалка ,че още един сезон няма да сме в Европа зареди глупостите на собствениците с куцо, кьораво и сакато да играехме имахме шансове да отстраним Астана и Мостар а във всяко участие ЦСКА щеше да взима пари.Феновете на Левски няма какво да ги коментирам много злоба много нещо.Нека се радват скоро почва първенството.Чак ми беше жал при последния сигнал на мача им със Славия но явно си го заслужават.

Върни се в “Архив”