megan fox написа:dunavfc написа:Меган,искаш да ми кажеш,че социализмът на БСП е сходен на този в Германия,Франция,Скандинавия,Австрия,така ли ? Искаш да ми кажеш,че сегашните ръководители,които са потомци на отявлени комунисти,празнуваха наскоро 120 год. от основаването на БКП ( уж не са наследници на БКП ) изведнъж след 90 год. са си променили манталитета и принципите и от комунисти са се превърнали в праведни социалисти ?
На човек му е нужно да прочете само тази информация за бащата на Станишев и логично ще стигне до прозрението,че Станишев едва ли е научил да обича и ценни нещо друго,освен типичният български комунизъм !
Айде обясни ми ако има съществена разлика м/у нашият и техният социализъм защо социалистите от партията на Европейските социалисти (най-голямата социалистическа партия в Европа, към която членуват всичките социалистичски партии в Европа) избраха за партиен президент и лидер... Сергей Станишев?!! Да, нашият много "лош" и "слаб" Станишев е лидера на всичките европейски социалисти! Сега какво искаш да ми кажеш, че ти и отаналите дето си умирате да плюете по БСП, защото видите ли били комунисти, че разбирате повече от социализъм от хората в Германия, Франция, Скандинавия, Австрия и тн, че те си избраха за лидер точно Станишев!!!! Това ли искаш да ми кажеш? Дооооооооообре!
Станишев го избраха просто защото беше единствен кандидат за поста. Никой друг не го искаше. Чудно, защо ли? Само не ми казвай, че всички са се уплашили и са се респектирали от невероятния авторитет на Станишев.
Питаш каква е разликата между шведския социализъм и този на БСП? Да видим.... като се замисля, то няма прилика за да има разлика. Започни сравнителния анализ между двата режима с отговор на въпроса кой ни превърна преди 60г. от един работлив народ в един мързелив и чудещ се как да скатае. А на фона на отговора на тоя въпрос си отговори защо шведите в момента изработват точно 10 пъти повече продукт от нас за единица време.
Знаеш ли как БКП си смени името на БСП? Чрез вътрешен референдум на симпатизантите си. Тоест, те гласуваха какви да са им убежденията. Това не ти ли се струва леко идиотско? На референдум да се гласува кой как да мисли от тук нататък!? Със същия успех може феновете на на Барса да гласуват на въпрос дали от утре да станат фенове на Реал. Е кажи ми, това малоумие ли е или цинична манипулация на няколко стотин хиляди човека, вярващи, че с това гласуване лошите ще станат добри? Аз залагам на второто.
megan fox написа:Реално не знаете какво е комунизъм и се оставяте да ви водят за носа с популистки лозунги, точно както навремето е правила... БКП!
Точно на мен не ми обяснявай, че не знам какво е комунизъм. Точно ти ли, който си нямал съзнателен живот по онова време, ще ми обясняваш на мен какво е било и ще ми казваш, че аз не знам? Много лошо си се объркал, ама много. Това, че учиш право не те прави всезнаещ, още по-малко за времена, в които единствената ти грижа е бил биберона