Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот dunavfc » 26 яну 2013 19:17

megan fox написа:
dunavfc написа:Щом правистите имат такова малоумно мислене,за каква нация говорим...Надявам се,че тези прависти не са от софийският университет,където за мен са единствените читави специалисти от тази сфера.

То е видно кой е с малоумното мислене! Единственият ви довод е "БСП са комунисти", "долу комунистите"! Нямате друг и само това повтаряте като развалени грамофони до безкрай... Реално не знаете какво е комунизъм и се оставяте да ви водят за носа с популистки лозунги, точно както навремето е правила... БКП! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Братле,ти верно ли си адвокат ? Забелязвам,че логиката ти е на изключително елементарно ниво,нищо лично...Не ми пука дали БСП са комунисти,монархисти или капиталисти,интересува ме това,дали тези създания имат потенциала и експертните познания да управляват добре моята страна.Отговорът е категорично "НЕ" !
Ние стигнахме до там да ни спрат еврофондовете от това по голяма излагация и по видно огромно ниво на корупция не може да има ! Забатачихме се с Белене и Цанков Камък,незаконните далавери по морето,заменките бяха в апогея си по време на тройната коалиция ! ДПС бяха уличени в десетки измами и манипулации пред погледа на червените си приятелки,защото "социалистите" не реагира ? Защо не осъдиха техните действия ? Защо не се разграничиха от тях ? Защо имаше стабилно ам-ам и за тях...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 яну 2013 19:24

megan fox написа:
dunavfc написа:Меган,искаш да ми кажеш,че социализмът на БСП е сходен на този в Германия,Франция,Скандинавия,Австрия,така ли ? Искаш да ми кажеш,че сегашните ръководители,които са потомци на отявлени комунисти,празнуваха наскоро 120 год. от основаването на БКП ( уж не са наследници на БКП ) изведнъж след 90 год. са си променили манталитета и принципите и от комунисти са се превърнали в праведни социалисти ?

На човек му е нужно да прочете само тази информация за бащата на Станишев и логично ще стигне до прозрението,че Станишев едва ли е научил да обича и ценни нещо друго,освен типичният български комунизъм !

Айде обясни ми ако има съществена разлика м/у нашият и техният социализъм защо социалистите от партията на Европейските социалисти (най-голямата социалистическа партия в Европа, към която членуват всичките социалистичски партии в Европа) избраха за партиен президент и лидер... Сергей Станишев?!! Да, нашият много "лош" и "слаб" Станишев е лидера на всичките европейски социалисти! Сега какво искаш да ми кажеш, че ти и отаналите дето си умирате да плюете по БСП, защото видите ли били комунисти, че разбирате повече от социализъм от хората в Германия, Франция, Скандинавия, Австрия и тн, че те си избраха за лидер точно Станишев!!!! Това ли искаш да ми кажеш? Дооооооооообре! :lol: :lol: :lol:

Пич,ти наистина ли мислиш,че Станишев при положение,че се е провалил тотално като премиер има качествата да води европейските социалисти ? Единствената причина този човек да бъде президент на ПЕС е това,че тази организация иска да покаже,че не е обърнала гръб на Източна Европа.

Botevist_1912 написа:
Или кой манипулира анкетите и проучаванията с цел хвърлянето на прах в очите на хората! Видите ли "масовката ни смята за най-добрите, така че подкрепите ни и вие, за да не се цепите от нея"...

Е прост пример, наскоро си правихме такава анкета в университета (потока ни е 112 човека, учим право). При нас на първо място бе БСП, на второ място бе Атака, ГЕРБ бяха едва трети! ;) Но какво да се прави, ние като юристи и хора разбиращи от закони и право виждаме колко са некадърни герберите, но масовката от народа нищичко не разбира и се връзва на безкрайните пиар кампании на ББ. То бива-бива популизъм и лъгане и мазане с голямата баданара, ама ББ няма граници!

+ 1

И според мен за ГЕРБ и като цяло за десните партии гласуват хората, които са по-лесни за манипулиране и по-нискоинтелигентни лица. Плюс това в криза цяла Европа завива към социализъм - Франция избраха президент социалист, днес Чехия избират президент социалист, така че съвсем нормално е БСП да спечели изборите тази година.

Не знам,кой колко е интелигентен и податлив на манипулации,но искам да ми обсяниш,къде на тази карта виждаш,завръщане на лявото управление,при положение,че 70 % от правителствата в ЕС са десни ?

http://www.guardian.co.uk/world/interac ... left-right

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 яну 2013 19:26

megan fox написа:
dunavfc написа:Меган,искаш да ми кажеш,че социализмът на БСП е сходен на този в Германия,Франция,Скандинавия,Австрия,така ли ? Искаш да ми кажеш,че сегашните ръководители,които са потомци на отявлени комунисти,празнуваха наскоро 120 год. от основаването на БКП ( уж не са наследници на БКП ) изведнъж след 90 год. са си променили манталитета и принципите и от комунисти са се превърнали в праведни социалисти ?

На човек му е нужно да прочете само тази информация за бащата на Станишев и логично ще стигне до прозрението,че Станишев едва ли е научил да обича и ценни нещо друго,освен типичният български комунизъм !

Айде обясни ми ако има съществена разлика м/у нашият и техният социализъм защо социалистите от партията на Европейските социалисти (най-голямата социалистическа партия в Европа, към която членуват всичките социалистичски партии в Европа) избраха за партиен президент и лидер... Сергей Станишев?!! Да, нашият много "лош" и "слаб" Станишев е лидера на всичките европейски социалисти! Сега какво искаш да ми кажеш, че ти и отаналите дето си умирате да плюете по БСП, защото видите ли били комунисти, че разбирате повече от социализъм от хората в Германия, Франция, Скандинавия, Австрия и тн, че те си избраха за лидер точно Станишев!!!! Това ли искаш да ми кажеш? Дооооооооообре! :lol: :lol: :lol:

Мисля че длъжността е ротационна.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 яну 2013 19:28

megan fox написа:Нещо много те е страх от ПАСЕ, че не остават на свобода ББ да си развява коня и да прави каквото си иска! Въх какъв ужасТ Като се има предвид по какъв грозен начин бяха манипулирани последните президентски избори много ясно, че БСП ще е ЗА мониторинга да продължава! Не може да се позволява на един самозабравил се пожарникар, който е много повече комунист от всичките бесепари взети заедно, че и на квадрат да се остави да прави каквото си поиска! Да се хленчи срещу това, че не се позволява на ББ да превърна страната ни в бащения е много по-голямо предателство, от това, което ти говориш! Ама карай, живей си в илюзорният свят, че ББ ще ни оправи в добрият смисъл на думата! За толкова години не се научихте да правите разлика м/у популизъм и реални действия. Колкото царя ни оправи, толкова и ББ ще го стори!

[/quote]

Дадох примера за това да се види как мислят бесепарите.До идването на ГЕРБ няма никакво развитие по 9-те точки от мониторинга на ПАСЕ,но до тогава БСП гласува "ЗА" отпадането на мониторинга.И сега когато чужденците ни подкрепиха, те бламираха България заедно с аркадашите си от ДПС.Ето за това двуличие става въпрос!За тях не е важно успеха и имиджа на България.Просто искат да се докопат до властта по всякакъв начин и това е ясно за всеки.Що се отнася за Боко,не ми пука за пожарникаря,но като видя нещо несправедливо няма как да не се възмутя.Щом БСП са решили по такъв подъл начин да очернят България,ще си носят и последствията от това.А дали ББ или някой друг ще управлява България не е важно,стига да е честен човек,а от БСП и ДПС не са такива.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 яну 2013 19:30

CTAHKO написа:
megan fox написа:

Мисля че длъжността е ротационна.

Не е ротационна,избраха си го,като единствен претендент за този пост.Адски ми е интересно,защо никой не се натискал за този супер престижен пост :roll: Някой май изглежда,като кукла на конци...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 яну 2013 19:58

megan fox написа:
Вече не подлежим на евронаблюдение. ;) Така че няма да има евронаблюдатели на следващите парламентарни избори, както нямаше и такова на последните президентски... (заслугата за това нещо е на... тройната коалиция, впрочем, но това е друга тема на разговор). ;)
Ние вече сме в ЕС, градски, какво влизане те гони? :mrgreen:
И не, няма да има изгубени гласове за правилната партия, защото бюлетините се изхвърлят едва след като бъдат сортирани. ;)

П.П. Мда, интересна клавиатурна грешка съм направил. :mrgreen:

Сигурен ли си в думите си, че няма да има евронаблюдатели на настоящите избори? На местния вот за кметски избори имаше ;) А и дори да няма евронаблюдатели пак не биха си позволили от ГЕРБ или БСП и т.н да манипулират до степен, която да им носи победа.

Чети внимателно, много ясно, че сме в ЕС :lol: Но преди 2007 година - да речем изборите през 1997 година - тогава партията, която губи вота първа ще сигнализира, ако има такова нещо., Така е и през 2001 година и т.н. Това имах предвид, че дори и без наблюдатели от чужбина опозицията ще следи.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 яну 2013 20:24

megan fox написа:

Станишев го избраха просто защото беше единствен кандидат за поста. Никой друг не го искаше. Чудно, защо ли? Само не ми казвай, че всички са се уплашили и са се респектирали от невероятния авторитет на Станишев.

Питаш каква е разликата между шведския социализъм и този на БСП? Да видим.... като се замисля, то няма прилика за да има разлика. Започни сравнителния анализ между двата режима с отговор на въпроса кой ни превърна преди 60г. от един работлив народ в един мързелив и чудещ се как да скатае. А на фона на отговора на тоя въпрос си отговори защо шведите в момента изработват точно 10 пъти повече продукт от нас за единица време.
Знаеш ли как БКП си смени името на БСП? Чрез вътрешен референдум на симпатизантите си. Тоест, те гласуваха какви да са им убежденията. Това не ти ли се струва леко идиотско? На референдум да се гласува кой как да мисли от тук нататък!? Със същия успех може феновете на на Барса да гласуват на въпрос дали от утре да станат фенове на Реал. Е кажи ми, това малоумие ли е или цинична манипулация на няколко стотин хиляди човека, вярващи, че с това гласуване лошите ще станат добри? Аз залагам на второто.
megan fox написа:Реално не знаете какво е комунизъм и се оставяте да ви водят за носа с популистки лозунги, точно както навремето е правила... БКП! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Точно на мен не ми обяснявай, че не знам какво е комунизъм. Точно ти ли, който си нямал съзнателен живот по онова време, ще ми обясняваш на мен какво е било и ще ми казваш, че аз не знам? Много лошо си се объркал, ама много. Това, че учиш право не те прави всезнаещ, още по-малко за времена, в които единствената ти грижа е бил биберона :!:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 яну 2013 22:46

1913 написа:Тази работа с погрешното преброяване на бюлетините в ЦИК не е толкова проста, колкото се изкарва в темата. В изборните комисии бюлетините се броят в присъстивето на всички членове на съответните комисии, които са представители на парламентарно представените партии. Съставя се протокол с подписите на всички присъстващи членове, който трудно може да бъде фалшифициран. Междувременно, резултатите се подават в централите на всички партии, които после следят стриктно да няма разминавания с подадените от тяхните хора, данни. То ако ставаше така, нямаше да се хвърлят луди пари за купуването на гласове и докарването на хиляди "туристи" от чужбина всеки път, което за радост няма да е възможно на предстоящите избори.

На теория би трябвало да е така , но даваш ли си сметка как се правят избори в някои села?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 27 яну 2013 00:10

dunavfc написа:
megan fox написа:
dunavfc написа:Щом правистите имат такова малоумно мислене,за каква нация говорим...Надявам се,че тези прависти не са от софийският университет,където за мен са единствените читави специалисти от тази сфера.

То е видно кой е с малоумното мислене! Единственият ви довод е "БСП са комунисти", "долу комунистите"! Нямате друг и само това повтаряте като развалени грамофони до безкрай... Реално не знаете какво е комунизъм и се оставяте да ви водят за носа с популистки лозунги, точно както навремето е правила... БКП! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Братле,ти верно ли си адвокат ? Забелязвам,че логиката ти е на изключително елементарно ниво,нищо лично...Не ми пука дали БСП са комунисти,монархисти или капиталисти,интересува ме това,дали тези създания имат потенциала и експертните познания да управляват добре моята страна.Отговорът е категорично "НЕ" !

Интересно и как стигна до този отговор? Може би съдиш от "огромният" си опит и знания в сферата на политиката?! :lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 27 яну 2013 00:11

dunavfc написа:Не е ротационна,избраха си го,като единствен претендент за този пост.Адски ми е интересно,защо никой не се натискал за този супер престижен пост :roll: Някой май изглежда,като кукла на конци...

Явно цялата евролевица е кукла на конци за Станишев, че да изберат точно него и сега да играят по неговата свирка! Ама чудна логика вадите..., но с аспиринчета като вашите толкова!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Архив”