parvanoff написа:RedeviL написа:parvanoff написа:Понеже си ме цитирал. Беше ли на протеста? Видя ли точно какво е станало, дали примерно не са чупили витрини, коли или нещо друго? Дали не са се опитвали да се бият с някого?
Това ли казаха по националните медии от Нова и Бтв..? Че тълпите са хвърляли камъни и са чупили витрини.. Спри да се информираш от тези телевизии и може да получиш нещо повече от долно изманипулирана информация! Неслучайно им гонеха репортерите в момента щом ги зърнеха на мястото на събитието. Ако си беше пуснал Канал 3 щеше да знаеш, че имат по няколко внедрени репортери в разделените от полицията тълпи, които предаваха на живо без абсолютно никакво подправяне на информацията. Та ако си беше пуснал тази телевизия нямаше да ми задаваш тъпи въпроси, дали съм бил там..parvanoff написа:Ето какво бе 2009-та година-аз бях там и мога да разкажа-имаше 10 човека с маски, които се опитваха да провокират полицията, имаше хора, които предупредиха полицията да ги изведат от протестите, но полицаите не го направиха и после почнаха да бият наред, без никой от другите протестиращи да им е направил нищо!
Това ли е твоят разказ от мястото на събитието? Че то това се видя и по телевизията.. Няма ли нещо по-пикантно да ни разкажеш?
Ти български разбираш ли? Не съм гледал нито една телевизия, затова те помолих да дадеш кадри! Ама изглежда стремежът ти за заяждане и обиди отново надделява. Много добър човек си, няма що... Не знае нищо, но продължава да дава квалификации за човека срещу себе си... И какво по-пикантно искаш да ти кажа? Аз ти изказвам моя теза, ти ми чакаш някакви пикантерии-защити си твоята теза, а не ми дрънкай неща без смисъл... Още повече, че на думи всеки е силен-няма нищо по-добро от това да видиш кадрите и сам да видиш какво е било...
Като не си гледал нито една телевизия що говориш, че са чупили и хвърляли камъни? Откъде да ти го намеря този линк на Канал3.. Цял ден са предавали на живо!