Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Президентът подкрепи протестиращите

Мнениеот RedeviL » 19 фев 2013 11:00

parvanoff написа:
RedeviL написа:
parvanoff написа:Понеже си ме цитирал. Беше ли на протеста? Видя ли точно какво е станало, дали примерно не са чупили витрини, коли или нещо друго? Дали не са се опитвали да се бият с някого?

Това ли казаха по националните медии от Нова и Бтв..? Че тълпите са хвърляли камъни и са чупили витрини.. Спри да се информираш от тези телевизии и може да получиш нещо повече от долно изманипулирана информация! Неслучайно им гонеха репортерите в момента щом ги зърнеха на мястото на събитието. Ако си беше пуснал Канал 3 щеше да знаеш, че имат по няколко внедрени репортери в разделените от полицията тълпи, които предаваха на живо без абсолютно никакво подправяне на информацията. Та ако си беше пуснал тази телевизия нямаше да ми задаваш тъпи въпроси, дали съм бил там..
parvanoff написа:Ето какво бе 2009-та година-аз бях там и мога да разкажа-имаше 10 човека с маски, които се опитваха да провокират полицията, имаше хора, които предупредиха полицията да ги изведат от протестите, но полицаите не го направиха и после почнаха да бият наред, без никой от другите протестиращи да им е направил нищо!

Това ли е твоят разказ от мястото на събитието? Че то това се видя и по телевизията.. Няма ли нещо по-пикантно да ни разкажеш?

Ти български разбираш ли? Не съм гледал нито една телевизия, затова те помолих да дадеш кадри! Ама изглежда стремежът ти за заяждане и обиди отново надделява. Много добър човек си, няма що... Не знае нищо, но продължава да дава квалификации за човека срещу себе си... И какво по-пикантно искаш да ти кажа? Аз ти изказвам моя теза, ти ми чакаш някакви пикантерии-защити си твоята теза, а не ми дрънкай неща без смисъл... Още повече, че на думи всеки е силен-няма нищо по-добро от това да видиш кадрите и сам да видиш какво е било...

Като не си гледал нито една телевизия що говориш, че са чупили и хвърляли камъни? Откъде да ти го намеря този линк на Канал3.. Цял ден са предавали на живо!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 19 фев 2013 11:39

RedeviL написа:Като не си гледал нито една телевизия що говориш, че са чупили и хвърляли камъни? Откъде да ти го намеря този линк на Канал3.. Цял ден са предавали на живо!

Ама ти май наистина не разбираш български? Я кажи къде видя да съм твърдял, че са чупили и хвърляли камъни? Ти твърдиш работи без да можеш да ги докажеш, че ме и обвиняваш, че съм давал неправилни твърдения... Като човек те питах дали можеш да докажеш обвиненията си към властта и стана ясно-очевидно не можеш...
Аз как ти доказах през 2009-та? Кога си ме видял да плюя по някого наизуст и без да имам доказателства?
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Мнениеот v.r.s. » 19 фев 2013 11:46

doktora25 написа:
v.r.s. написа:Всички политически партии се опитват да яхнат вълната и да извлекат дивиденти. БСП, ДПС, Кунева, сините и т.н. призовават за оставка на цялото правителство и предсрочни избори, нещо което хората не са поискали на тези протести, поне аз не виждам подобни искания, а желанието е за разбиване на монополите, ревизия на всички сделки от времето на прехода и съд за всички политици сключили неизгодни за страната ни сделки. Това би трябвало да направи ГЕРБ в оставащите месеци, ако искат народа да ги подкрепи на изборите и да получат още един мандат.
А тези чакали да стоят настрана от протестите, за да не получат силен народен шамар, в пряк и преносен смисъл.

Извинявай, но не съм съгласен с теб. Протестиращите искат национализация на ЕРП-тата, а от ГЕРБ ясно заявиха, че не възнамеряват да я предприемат, докато опозицията (особено БСП) се ангажира с подобна мярка. От ГЕРБ обещават конкретно: засилване на контрола в ценообразуването, проверка на коректността на сметките от всички възможни органи, организационни промени в ДКЕВР и други подобни вятърничави мерки, които са единствено прах в очите. Макар и да има немалко сгрешени фактури повечето хора излязоха да протестират не толкова заради сгрешените сметки, а заради високите цени на тока, за които вина имат монополите, а ГЕРБ не предлага нищо свързано с тях. Затова най-доброто решение е предсрочни парламентарни избори и ново правителство без участието на ГЕРБ.

БСП няма никакво морално право да се ангажират с каквото и да е, тъй като те носят не малка вина за това което се случва в момента. А това, че са се ангажирали с национализацията на ЕРП е демагогия от тяхна страна и приказки за електората си. Всички знаем кой е Станишев, Румен Овч. и цялата безродна пасмина и какви безобразия се вършеха при тях и обвинявам ББ, че не направи нищо за да изкара кирливите им ризи пред обществото.
А насрочване на предсрочини избори 2 месеца преди редовните е пълна глупост и се иска от опозицията за да мобилизира електората си.
ББ не ми е симпатичен и никога не съм гласувал за ГЕРБ, но това което се опитват да направят определени компроментирани политици от опозицията не го приемам.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 фев 2013 12:06

Смятам, че хората които са по-знаещи и можещи да анализират политическата обстановка в България трябва да отразят и да предложат партия, около която всички футболни фенове (и не само футболни) да се обединим и да я подкрепим на изборите. Разбира се в съответна тема, в която да бъдат определени основните мотиви. както се казва - Сговорна дружина - планина повдига! Смятам, че принципа е железен.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 фев 2013 12:09

parvanoff написа:
RedeviL написа:Като не си гледал нито една телевизия що говориш, че са чупили и хвърляли камъни? Откъде да ти го намеря този линк на Канал3.. Цял ден са предавали на живо!

Ама ти май наистина не разбираш български? Я кажи къде видя да съм твърдял, че са чупили и хвърляли камъни? Ти твърдиш работи без да можеш да ги докажеш, че ме и обвиняваш, че съм давал неправилни твърдения... Като човек те питах дали можеш да докажеш обвиненията си към властта и стана ясно-очевидно не можеш...
Аз как ти доказах през 2009-та? Кога си ме видял да плюя по някого наизуст и без да имам доказателства?

Офф.. Виж, не сме в съда да говорим кой какво е твърдял или доказал! Обаче с такива уместно зададени въпросчета в стил "А дали не са чупили и хвърляли камъни преди това?" ме убеждават за пореден път, че се правиш на ударен! Аз ти казвам, че видях как полицаи удрят и арестуват хора от протестите, ти ми искаш доказателства и се питаш, дали хората не са започнали първи.. И какво си ми доказал през 2009-та.. Че полицаите са били хората ли? Ми и аз по същата логика мога да попитам - а имаш ли доказателства за това, че хората не са провикирали полицаите първи? Или и ти сега ще почнеш да ми говориш за маскираните хулигани, на които е било платено предварително да предизвикат безредици? Колко уместно само..

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Re: Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Мнениеот gogova4o » 19 фев 2013 12:10

Янев ще разсекрети договорите за ЕРП-та,сега ще стане ясно кой е виновен
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 19 фев 2013 12:22

RedeviL написа:
parvanoff написа:

Офф.. Виж, не сме в съда да говорим кой какво е твърдял или доказал! Обаче с такива уместно зададени въпросчета в стил "А дали не са чупили и хвърляли камъни преди това?" ме убеждават за пореден път, че се правиш на ударен! Аз ти казвам, че видях как полицаи удрят и арестуват хора от протестите, ти ми искаш доказателства и се питаш, дали хората не са започнали първи.. И какво си ми доказал през 2009-та.. Че полицаите са били хората ли? Ми и аз по същата логика мога да попитам - а имаш ли доказателства за това, че хората не са провикирали полицаите първи? Или и ти сега ще почнеш да ми говориш за маскираните хулигани, на които е било платено предварително да предизвикат безредици? Колко уместно само..

Не знам на работа ли си, но седни-успокой се и помисли малко, ако е във възможностите ти, разбира се. Първо аз не съм отправял обвинения към никого, а ти отправи!!! Второ-аз не съм твърдял нищо, а ти твърдеше! Това какво мисли мозъкът ти не е критерий по много причини-попитах те къде съм написал, че някой е хвърлял камъни или чупил, а ти не отговори! Постнал съм клип, който ти очевидно си гледал през пръсти, иначе щеше да видиш всички тези различни хора, които бяха бити... Щеше да видиш как един човек предупреждаваше полицията преди да започне боя да ги арестуват и че са провокатори. Щеше да видиш как полицията се втурва и започва да бие наред на най-различни места и най-различни хора, чупи техниката, псува по хората. Тъжно е, че не можеш да го видиш. Четвърто-когато някой наруши общественият ред, съпротивлява се при арест и т.н., към него се прилагат съответните мерки-затова понеже ти си много отворен ти казах да дадеш кадри нещо-защото ти можеш да си говориш хиляди неща, но не си носител на истината-нито те познавам, за да ти имам, каквото и да е доверие, нито пък думите и разсъжденията ти ме предразполагат към такова доверие! Същото важи естествено и в обратната посока и затова съм ти дал кадри, но теб не ти се търсело-значи викаш е нещо много хубаво да плюеш по всеки, но да не даваш доказателства-това ли ти е разсъждението? И аз съм ти дал клип, който съм правил лично и в който съм сложил десетки снимки, видеоматериали, а аз виждаш ли трябвало да не вярвам на медии, да не вярвам на очите си, а на твоите думи-пак те питам-така ли разсъждаваш? Ти ли си носителят на чистата истина? Ти ли си вся и всьо?
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Пресконференция на Бойко Борисов

Мнениеот Neron » 19 фев 2013 13:07

Май излезе че договорите и неустойките с ЕРПтата са подписани от предишното правителство? При национализиране на ЕРПтата неустойките ще са милиарди защото така са подписани договорите. Нека да видим Станишката като дойде на власт как ще прекрати договори за милиарди които той и другаря Р. Овч. са подписали.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Пресконференция на Бойко Борисов

Мнениеот vaskonti » 19 фев 2013 13:09

Neron написа:Май излезе че договорите и неустойките с ЕРПтата са подписани от предишното правителство? При национализиране на ЕРПтата неустойките ще са милиарди защото така са подписани договорите. Нека да видим Станишката като дойде на власт как ще прекрати договори за милиарди които той и другаря Р. Овч. са подписали.

Е какво "май", то това си се знае.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: Пресконференция на Бойко Борисов

Мнениеот 1912plovdiv » 19 фев 2013 13:15

Енергийната мафия в България пълни партийната каса на БС*П/ДПС :idea:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Архив”