tatusindo написа:Това за Велев означава,че идва още утре и Берое ще получи компенсация ... Аз така го разбирам
И аз.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tatusindo написа:Това за Велев означава,че идва още утре и Берое ще получи компенсация ... Аз така го разбирам
zlatan написа:kreedz,не се сърди от това което ще те питам,но я ми кажи какво се говори в клуба за Каядо.От теб знам че договора му изтича през 2014 а не сега лятото през 2013год.
И друго нещо дали според теб този би вдигнал класата на Левски ако подпише с нас.
Не се сърди просто ми отговори като професионалист.
daydreamer написа:Така, Велев идва при вас, но АЗ силно държа на едно нещо- колкото и да бърка, колкото и да е некадърен, не му съсипвайте психиката, че после ще ни върнете поредния със съсипана психика. Не ни трябва поредния Тодор Христов или Глава да се връща и да се чудим какво сте му рпавили там. Иначе му пожелавам да се развие- момчето играе, не е от шумните и не прави интриги. Дано се развие при вас.
ПС някой да знае за каква цена става въпрос?
ПС 2 Каядо щеше да вигне много класата ви, скоро не бях виждал играч като него. Единствения му минус е че след 60-тата минута се уморява и не се забелязва много тогава. Но каквот казаха, работи се по това да отиде в Германия.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта