Повярвай ми това, което твърдя не съм го решил сега така, че е нелепо да се заяждаш, че не мисля!
По принцип съм съгласен, че се случват тези неща.В смисъл даден отбор да постигне пробив. И да титлата си е титла. Но знаеш ли, че тази титла до края на съществуването на този спор между Левски и ЦСКА за това кой е по- ще го има. И съответно, че тази титла не би трябвало да топли ако след това те опука кипърски отбор например, когато преди години в нашите "грандове" са играли качествени и с желание играчи, а Кипър не знам дали е съществувал... И колкото и нелепо от моя страна да е, не знам дали са знаели изобщо тази игра каква цел гони...
Но ако според тебе е важна титлата, и може би за ЦСКА броя звезди на екипа, то за мен е показателно че футбола в България е полумъртъв, тази победа го показва разбираш ли? Няма нещо за което да се хвана и да си затрая. Гледам само проблясъци и тотална безсмисленост по нашите терени. Както отбелязаха и хората от гонг в наскорошен ефир, докато царуват мутри и мутренска политика по българските терени, футболът няма да диша...