Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Zaash
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0

Мнениеот Zaash » 29 апр 2012 22:03

"Говориш малко без да мислиш :) :) :) :) По-отношение на ЦСКА. Всички казват, че дори и да станат първи, това ще е най-слабият шампион в историята на футбола ни. Но титлата си е титла и всеки се стреми към нея. А за евротурнирите никога не можеш да прогнозираш как ще изглеждат отборите ни през есента. Това зависи от много неща - селекция, подготовка и съперници. Някой очакваше ли от Левски през 2010 да влезе в групите на Лига Европа, като преди това отстрани последните два шампиона на Швеция, победи Гент и Спортинг и направи равен с шампиона на Франция?"

Повярвай ми това, което твърдя не съм го решил сега така, че е нелепо да се заяждаш, че не мисля!
По принцип съм съгласен, че се случват тези неща.В смисъл даден отбор да постигне пробив. И да титлата си е титла. Но знаеш ли, че тази титла до края на съществуването на този спор между Левски и ЦСКА за това кой е по- ще го има. И съответно, че тази титла не би трябвало да топли ако след това те опука кипърски отбор например, когато преди години в нашите "грандове" са играли качествени и с желание играчи, а Кипър не знам дали е съществувал... И колкото и нелепо от моя страна да е, не знам дали са знаели изобщо тази игра каква цел гони...
Но ако според тебе е важна титлата, и може би за ЦСКА броя звезди на екипа, то за мен е показателно че футбола в България е полумъртъв, тази победа го показва разбираш ли? Няма нещо за което да се хвана и да си затрая. Гледам само проблясъци и тотална безсмисленост по нашите терени. Както отбелязаха и хората от гонг в наскорошен ефир, докато царуват мутри и мутренска политика по българските терени, футболът няма да диша...

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 29 апр 2012 22:12

ЧЕСТИТО, ЛЕВСКАРИ!
Поздравления за М'Боли, това е мъжкарско поведение и феър плей, така правят големите.
Всички трабвя да вземат пример за достойно поведение, днес едните, друг път другите.
ВРЪЩАМ СИ ДУМИТЕ НАЗАД, ЗА НИКИТО!
Писах преди дербито и изказах сериозни съмнения, НО НЕ БЯХ ПРАВ И ГО ПРИЗНАВАМ!
Изсвири точно мача и не се поддаде на провокации.
Отново, честита победа и САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
storm1897
Контакти:

Мнениеот storm1897 » 29 апр 2012 22:17

Някой може ли да ми каже, от къде мога да си изтегля култовата снимка с емблемата на Цска и как да го кажа.... вагиналния замисъл.. :)

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 29 апр 2012 22:18

Честито, синя Българийо! Радостта ни е "сиромашка", защото победата не променя нищо. Но пък всяка победа над нашия исторически противник дава "смисъл на живота ни". Реално погледнато, днес гледахме едни от най-жалките отбори на Левски и ЦСКА в тяхната история. Господи, та тези играчи три смислени пасове на скорост не умеят да направят.Камо ли някакви заучени комбинации, отигравания и прочее. Просто изглеждаха като карикатури спрямо онези от другите страни, дето ги гледаме по ТВ-то. А уж едно кожено кълбо "търкалят" и едните, и другите... Както и да е...Добре, че взехме този мач, но само толкоз. За цял мач имахме две положения, едното от които след излязла в аут топка. Противника имаше поне шест голови...но пък не може да вкара...Мъка в синьо и в червено...
Не се главозамайвайте защото няма ама абсолютно никаква причина за това. Още в другият кръг пак ще глътнем водица под тепетата. В заключение, ще ми се да чуя отговора на въпроса: "Като какъв се явява УЖ бившия спортно-технически директор и треньор ГИ, че да влиза в съблекалнята на почивката и след мача?!" Защо е нужно постоянно да ни правят на маймуни като ни лъжат под път и над път. А и Гонзо явно свян няма... Бил "надъхвал" играчите- дрън, дрън. Ми и Наско, и Ники Илиев могат да надъхат отбора, но не ги допускат, нали?! С какво пловдивчанина е по-различен от другите известни играчи на Левски?! Или просто се оттегли колкото да не е "под светлините на прожекторите" докато постихне напрежението спрямо безспорните му ЯЛОВИ качества на футболен спец...
Последна промяна от santiliana на 29 апр 2012 22:29, променено общо 2 пъти.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Matthew
Контакти:

Мнениеот Matthew » 29 апр 2012 22:19

Честита победа,ЛЕВСКАРИ !
[center]И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ[/center]

[center]Изображение[/center]
[center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 29 апр 2012 22:25

Честита победа на всички левскари :) Ревът на червеното ръководство има ли смисъл да се коментира изобщо, след като от доста време не са спряли...

Добре че Ей Богу (ака Бащицата), не се изтъпани и този път пред медиите, да каже как сме щели да ги размажем :lol:
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 29 апр 2012 22:25

много съм съгласен с теб santiliana за футболните качества!!!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 29 апр 2012 22:28

Adramelech написа:Честита победа на всички левскари :) Ревът на червеното ръководство има ли смисъл да се коментира изобщо, след като от доста време не са спряли...

Добре че Ей Богу (ака Бащицата), не се изтъпани и този път пред медиите, да каже как сме щели да ги размажем :lol:

Между другото верно - Мустакатия не говореше и бихме :lol: :lol: :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 29 апр 2012 22:33

turbogena написа:
Adramelech написа:Честита победа на всички левскари :) Ревът на червеното ръководство има ли смисъл да се коментира изобщо, след като от доста време не са спряли...

Интересно как пък така и едните, и другите собственици не бяха на мача с най-големия съперник. Реанимацията се върна в обратна посока, когато и където трябва. Ние тях- миналата година, те нас- сега. Блажени са вярващите, че има "битка в дербито"...
Последна промяна от santiliana на 29 апр 2012 22:34, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 апр 2012 22:34

santiliana написа:
turbogena написа:

Интересно как пък така и едните, и другите собственици не бяха на мача с най-големия съперник. Реанимацията се върна в обратна посока, когато и където трябва. Ние тях- миналата година, те нас- сега. Блажени са вярващите...

Глупости!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”