Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Николай Костов вече не е треньор на Левски! Варианти за нов

Мнениеот tiamat » 27 мар 2012 00:01

Tommi написа:
milen.hristov написа:Кокала:
Толкова ме е яд, че вчера паднахме от ЦСКА, че не съм спал 4-5 дни.

:lol: :lol: :lol: Охоооо, ама работите предварително ли са били ясни? :o :o :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 мар 2012 00:01

Tommi написа:
milen.hristov написа:Костов поне имаше някаква идея, макар ,че не успя да наложи. При ГИ няма нито идея, нито тактика, нито се влага мисъл, НИЩО.

Нереализираната идея не носи никаква полза. :idea:

Прав си но винаги е по-добре човек който знае какво прави, а не такъв който разчита на чудото

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 27 мар 2012 00:03

Аз видях на мача с Миньор Пинто и Рамос да играят като защитници,халфове и нападатели.Как тези двамата разбраха какво иска треньора,а останалите не.Много просто,говорят на един език с Костов-футболния.Това че останалите не разбират този език говори какви футболисти са.А тези които заложиха на тях а не на треньора,преценете какво ръководство са.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 27 мар 2012 00:11

Като гледам накъде отиват нещата никакъв тренъор няма да кажат утре.Ясно е че с Мъри няма да стане и с другите 2-ма същата работа.Ясен нали е в щаба да изкарва сезона пък после ще видим.Мисълта ми е че той до скоро работи с някои от футболистите и няма да му трябва време да навлезе бързо в нещата с уговорка Гонзо да не се бърка в неговата работа и да си седи там където е сега не на скамейката а в трибуните по време на мачовете.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 27 мар 2012 00:16

Като гледам тук всеки как плюе по Гонзо, по-добре да внимава да не се обърка и да седне извън ложата, че ... :lol:
Изображение

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 27 мар 2012 00:27

Никой не го плюе за негово добро е да не се меси на хора които тренъорската работа им е по ясна.Иначе в четвъртък ще има уникален сблъсък на тренъори Стоичков-Гонзо това ще е връх на сладоледа.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 мар 2012 00:28

grasiani написа:Като гледам накъде отиват нещата никакъв тренъор няма да кажат утре.Ясно е че с Мъри няма да стане и с другите 2-ма същата работа.Ясен нали е в щаба да изкарва сезона пък после ще видим.Мисълта ми е че той до скоро работи с някои от футболистите и няма да му трябва време да навлезе бързо в нещата с уговорка Гонзо да не се бърка в неговата работа и да си седи там където е сега не на скамейката а в трибуните по време на мачовете.

Нали видя какнагло се самопредложи тоя наглец, мислиш ли, че няма да се бърка на Ясен, тази песен сме я пяли, само, че тогава имахме Дембеле.

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 27 мар 2012 00:41

Така като гледам нещата Гонзо май ще води отбора в Ловеч...
Само се моля да не се повтаря сценария от миналата година. Вече ми писна! Наско трябва да се върне в Левски!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 27 мар 2012 00:49

grasiani написа:Никой не го плюе за негово добро е да не се меси на хора които тренъорската работа им е по ясна.Иначе в четвъртък ще има уникален сблъсък на тренъори Стоичков-Гонзо това ще е връх на сладоледа.

Какво му е на Стоичков?
Защо си мислите, че футболът се върти около отборите ни и те трябва да бъдат водени от супер специалисти, само че тези специалисти не искат да чуят за България, тъй като на тях им е ясно за какво става дума и че от тях много, много не зависят нещата.

Хайде върни лентата назад 5-6 години изброи клубните, че и национални треньори и кажи с прости думи, ДА ТОЗИ СТАВА. Лично аз за такъв не се сещам с малко условности за Любо Пенев
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”