Левски - Лудогорец - 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Левски - Лудогорец|22 кръг|2 Април, Понеделник|19:30ч|

Мнениеот Theos » 02 апр 2012 21:46

Боклуци,вие погребахте Левски! Нещастници Батков,Гонзо,лакейте Йовов,Гаджев, Тасевски,Милиев...вън от Левски!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 02 апр 2012 21:47

Този мач както го загубихме, можеше и да го спечелим. Много са ни зле головият пас и удар, както и защитата. Ето сега ако беше върнат Грийн, щеше да се справи като по-повратлив с техните бързи нападатели(мое си мнение). Диамунтен и Милиев са много бавни и Лудогорец го използваха, като за Милиев ви говоря конкретно на левскарите тук, че е много зле. Плюе се Йовов, Гаджев също, но Милиев много по-малко, а той в бая мачове осира нещата почти колкото другите двама. Бавен, страхлив, нетехничен, немислещ и нямащ поглед над играта. Единствените му точни пасове са надясно към Мюлдър и напред към центъра, всичко друго изритване. Това ви го пиша много отдавна, чудя се колко още хора му имат доверие и докога... ?! !? ?! Както и да е, поздравления от мен към Старокин и Жуниор, колкото могат - толкова, но играха с много хъс.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 02 апр 2012 21:47

LSFC 1914 написа:
W84me написа:ГАДЖЕВ,КУРВО МРЪСНА!НЕ ИСКАМ ДА ТЕ ТЪРПЯ НИТО СЕКУНДА ПОВЕЧЕ!

И сега какво стана. Гаджев ли е виновен за състоянието на Левски ? :lol:

Чули му интервюто след мача . Едва ли не каза "По-бързо да идва края на сезона , че да се махна от този отбор"
Това не бяха точните думи , но нещо подобно искаше да каже.
Последна промяна от veni__85 на 02 апр 2012 21:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 02 апр 2012 21:47

Обичам Левски написа:Абе стига,това чак мен ме учудва,ебаси!Мани че съм червен,това не е от значение(а и исках тоя мач да е равен,така че в момента коментирам напълно обективно)!
Отбпрът ти пада за ПОРЕДЕН ПЪТ и ти най-спокойно пееш песни за Левски и все едно всичко е наред и т.н......това нормален човек няма да го направи!Или ще е дрогиран,или ще е подкупен!!!
Аз сега казах същото и на една приятелка,която е върла левскарка и е на мойто мнение!Цитирам се:
''Това все едно да имаш дете,то да прави простотии и ти да му ръкопляскаш и да му казваш ''Давай,чадо,само така''

+1
И само Левски оле

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 02 апр 2012 21:48

Позор след позор....Нищо не играят, а и оправдания си намират! Наглеца Гаджев даже е убиден и си мисли, че някой ще му е мъчно като се махне. Фен съм на Левски целия ми съзнателен живот и смело мога да твърдя, че по-слаб и по-жалък отбор не съм наблюдавал. А докато мустака е начело усещам, че положението няма да се промени. Гонзо няма да използва мачовете до края да наложи някой юноша, просто не му стиска. В момента е просто домашния любимец на адвоката. От тук нататък на Левски не му остава нищо друго освен да играе за името си и да се погрижи розовките да не са толкова щастливи в края на първенството.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 апр 2012 21:49

niki87 написа:
delqnski47 написа:Тва да не викнеш ''Оставка'' или да освиркаш малко да стреснеш тия бездушници на терена....просто не го разбирам!

Публиката на Левски подкрепя ИДЕЯТА Левски- Левски не е титли и купи, Левски е нещо много повече. И за това след 2 загуби, на Герена има 10 000 души и подкрепят, а на един друг стадион, при 1-во място, за 3 мача не могат да съберат толкова.

Квито сме ние такива сте и вие..На мача с Берое имаше 7,8к при положение, че не беше толкова завързан мач като днешния, но иначе можеш да говориш наизуст..

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 02 апр 2012 21:49

Ей, не се заблуждавайте! Левски колкото и да е зле, винаги идва мач с ЦСКА! А както е известно, ние винаги играем ролята на реаниматор за сините1 Като гледам окуцелия ни състав, нищо чудно ролите накрая да бъдат разменени! Дано съм лош пророк, но само на мускули няма да стане!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 02 апр 2012 21:49

up the toffees написа:Колеги това е орисия ,кърма ,магия ,не разбрахте ли ,че съдбата ви е да сте посредствен вечно втори, второкачествено отборче което излага България в Европа, оправдавате се с БКП, ЦК М.Балев и тн.избивате си комплексите за неуспехите с какво ли не. Господ гледа и връща вересиите и несправедливостите.
Поздрави от ЦСКА

Присмяла се кука на крива бука.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 02 апр 2012 21:51

russia написа:Ей, не се заблуждавайте! Левски колкото и да е зле, винаги идва мач с ЦСКА! А както е известно, ние винаги играем ролята на реаниматор за сините1 Като гледам окуцелия ни състав, нищо чудно ролите накрая да бъдат разменени! Дано съм лош пророк, но само на мускули няма да стане!

1.Незнам защо ,но поради лични пристрастия харесвам ника ти.
2. Със тая игра и срещу Локо Сф щЕ паднем

kimi8311
Контакти:

Мнениеот kimi8311 » 02 апр 2012 21:51

То май вече като видим стадион, и се насираме от страх.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"

Върни се в “Архив”