Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Срам ме е!Срам ме е от този треньор и този отбор!!!
Слабо играха това е истината но за да има в бъдеще успех триябват промени ,ЛЕВСКИ не е победил в един решителен мач от 2 години насам.Колкото до чорбата те ще духат супата защото са по слаби и от ЛЕВСКИ.
Re: Хайде ВЕЛЕВ време е да се махаш
PFC Litex написа:Сектор Б е адски тих.
Левски загубили точки в този мач, защото все още нищо не може да се каже, тъй като има още едно полувреме лично аз очаквам интересни неща да се случат, от към въпросният сектор и около стадиона
Точно този сектор Б след краят на мача си викаше ЗА Левски , искаше Велев да се махне / няма идея как да ги научи да си ПОДАВАТ топката/ И даде дължимото на този , който най-много го болеше легнал на земята - Гошо Петков . Съдията свирикраят и 5-6 мишки СЪС СПРИНТ към съблекалнята...бездушни наемници и некадърници.Браво на всички мазохисти , които бяхме на стадиона .ТОВА СА ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ.
ЛЕВСКАР до гроб!
- daniel8cska
- Контакти:
вместо да си гледат отбора и ма4овете, те плюят съдиите.Днес беше пак съдията виновен. Смешен треньор, смешен президент, смешна публика- абе направо смешни сте като отбор, откак съществувате

-
- Контакти:
Батков да продава,Велев-ВЪН!И треньор от ЕВРОПА!!!НИЩО ДРУГО НЕ ПОМАГА В МОМЕНТА,А ВЕЛЕВ СТАВА ВСЕ ПО-ЖАЛЪК/ИМАМ ПРЕДВИД ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА МУ!!!/ 

bezpanika написа:ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Я Е СРАМ ОТ ТОЗИ ОТБОР! ДА ГО ЗАКРИВАТ!
Мен пък не ме е срам от този отбор

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Re: УНИКАЛЕН КАМБУРОВ ВЗРИВИ ГЕРЕНА
Ticha написа:PFC Litex написа:Къде са тези 8000 зрители на стадиона, както са писали Гонг![]()
Доста са позавишили цифрата ми се струва
Освен правилния футбол всичко останало трябва също да е правилно, включително и зрителите. Нищо че трибуните са празни за кой ли път в София.
Абе момчета идвам от Герена .Не говорете глупости в Б имаше 3500 поне , А сектор почти пълен и във В 3000 ...баш 8000 си имаше.Стига сте злобяли

ЛЕВСКАР до гроб!
Re: Кой е сульо и кой е пульо ?
galder написа:Отговор на Гонзо, помолен да коментира заканите на М. Камбуров че отиват на Герена за победа: "Ами то Сульо и пульо вече взеха да ни се канят да ни бият, нека заповядат"
Кажете сега кой е Сульо, кой е Пульо
А де...кОЙ?
Батков: "Позор, подиграха се с най-известния отбор в България-Левски"
08 април 2009 18:41
Батков:"Знаете, че Левски има стотици хиляди активни фенове и милиони, които го подкрепят. Още не съм решил какво ще направим с феновете пред сградата на БФС. Дали ще е протест или нещо друго"
Батков шокира България: "Вадя Левски от "А" група, бутат ЦСКА към титлата"
09 април 2009 10:47

Батков:"Знаете, че Левски има стотици хиляди активни фенове и милиони, които го подкрепят. Още не съм решил какво ще направим с феновете пред сградата на БФС. Дали ще е протест или нещо друго"

cTbHuTo написа:galder написа:Отговор на Гонзо, помолен да коментира заканите на М. Камбуров че отиват на Герена за победа: "Ами то Сульо и пульо вече взеха да ни се канят да ни бият, нека заповядат"
Кажете сега кой е Сульо, кой е Пульо
остави те тез нещастните говеда са непобедими ... никой не може да ги бие ...
взехме им точка предния кръг чак държавна конспирация видяха заговори ... и т.н ...
Може би загубиха заради предстоящите избори...
някои им е направил магия!
Sole написа:Батков: "Позор, подиграха се с най-известния отбор в България-Левски"
След този мач кои фенове ще отидат пред БФС...