Чудя се на акъла на някои, дето вместо да видят , че Левски НЯМА отбор, плюят по ЦСКА след такъв мач. БЕЗОБРАЗНА игра, ако въобще даже може да се нарече игра. Добре, че Локото не се напънаха, че работата отиваше на зле. Как е възможно да не поглеждате какви играчи има в Левски???? Положението между другото и в ЦСКА е същото /да зачекна и аз темата/, ама те поне си траят, че то кво ли им е наред.
Целият проблем е горе. Приказката за рибата....
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Кой е сульо и кой е пульо ?
Нещата са ясни.....
Re: Срам ме е!Срам ме е от този треньор и този отбор!!!
vaskonti написа:shammi написа:Абе незнам Велев ли е виновен и какво става, но и доста парички са дадени в това първенство. Че има заговор има и сега единствения шанс ни е да се разберем с Литекс да се хвърлят на ЦСКА и да ги бият, а ние да им "обещаем" купата. Иначе нямаме шанс да се преборим за първенството.
За целта трябва някак да ги убедите да ви легнат! Опаа....ама Левски нали не уреждаха мачове, какви ги говоря и аз...
Те на леФски други все им са виновни...винаги! Те все ни лук яли ни лук мирисали!
Умеят само да вият като "карпатски вълци"
Ама и вие.Те не играха лошо -съдията е виновен -3 дузпи не даде за Левски и подпря БРУТАЛНО ЦСКА днеска срещу Минъор-

runnersa написа:аз левскарите не съм ги виждал по- слаби никога
А не си..

blueforever написа:Тоя тотално не може 5 футболиста да нареди.Времето му мина....изложи се!
ВЕЛЕВ-ЧАО!!!
А на грухтящите изчадия не бързайте да се радвате...ония със супата скоро ще ви я даде да я подухате!!!
сега ли се осетихте ,че от тоя нищо не става,а бяхте започнали да го защитавате.
ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Я Е СРАМ ОТ ТОЗИ ОТБОР! ДА ГО ЗАКРИВАТ!
cTbHuTo написа:shammi написа:Абе незнам Велев ли е виновен и какво става, но и доста парички са дадени в това първенство. Че има заговор има и сега единствения шанс ни е да се разберем с Литекс да се хвърлят на ЦСКА и да ги бият, а ние да им "обещаем" купата. Иначе нямаме шанс да се преборим за първенството.
хахахах стига с тез заговори бе вие не сте добре ... я си вижте отбора ... вие говедата ме кефите в някакъв ваш свят живеете и сте непобедими ... божееее
ПъК тоОООООО..ТиХО!

naso написа:Време е за промяна!
Така е...сменете отбора...минете от МонЬор...Бобов дол

- Fallen_Angel
- Контакти:
lpdfen написа:ГОЛЯМА ГРЕШКА,НАПАДАТЕЛ ЖЪЛТУР НЕ СЕ ВЗИМА ,С ТАКЪВ СЕ ИГРАЕ ЗА 0 НА 0 .
Вярно ли? Камбуров откъде го взехте?