GOLEADOR написа:Щом даваш Добруджа на Румъния не се учудвай,че българите те псуват като национален предател.Поне си честен и си признаваш , че си такъв.От къде си,какъв си си?Най-вероятно си мамалигар.Я кажи каква ти е нациолноста,влах ли си?
Ако аз съм мамалигар ти си съветско-комунистически граждадин който иска България да е под съветско-болшевишко-кърваво робство! Аз съм монархист и антикомунист по рождение и съм българин за разлика от комунистите, които тяхната родина не България а СССР!Ние загубихме цяла България на09.09.1944г. филиал на СССР станахме! И това хубаво ли е? Хубаво ли е че бе избит цвета на нацията? Хубаво ли е че българската войска загина и стана съветски филиал!Хубаво ли е, че се създадоха 105 концлагера, където умираха невинни българи? Създадоха се масови гробове от тези главорези , които избиха над 300 000 невинни българи! Тяхна вина беше, че обичат България и не искат да стават подлоги на СССР! БЪЛГАРИЯ НА 9 СЕПТЕМВРИ 1944 Г. ПРЕСТАНА ДА СЪЩЕСТВУВА КАТО ДЪРЖАВА! Пиша го с големи букви да го запомниш! Станахме незаконна съветска република, която няма нищо общо с България! Аз не давам България на СССР да я превърнат в това което е днес съветска кочина! И да трябвало е да се сражаваме на Северната граница срещу поробителя СССР! Не аз съм национален предател, а комунягите от СССР, които нямат нищо общо с България, само са родени тук!