Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Безкомпромисен » 06 сеп 2013 13:38

GOLEADOR написа:Щом даваш Добруджа на Румъния не се учудвай,че българите те псуват като национален предател.Поне си честен и си признаваш , че си такъв.От къде си,какъв си си?Най-вероятно си мамалигар.Я кажи каква ти е нациолноста,влах ли си?

Ако аз съм мамалигар ти си съветско-комунистически граждадин който иска България да е под съветско-болшевишко-кърваво робство! Аз съм монархист и антикомунист по рождение и съм българин за разлика от комунистите, които тяхната родина не България а СССР!Ние загубихме цяла България на09.09.1944г. филиал на СССР станахме! И това хубаво ли е? Хубаво ли е че бе избит цвета на нацията? Хубаво ли е че българската войска загина и стана съветски филиал!Хубаво ли е, че се създадоха 105 концлагера, където умираха невинни българи? Създадоха се масови гробове от тези главорези , които избиха над 300 000 невинни българи! Тяхна вина беше, че обичат България и не искат да стават подлоги на СССР! БЪЛГАРИЯ НА 9 СЕПТЕМВРИ 1944 Г. ПРЕСТАНА ДА СЪЩЕСТВУВА КАТО ДЪРЖАВА! Пиша го с големи букви да го запомниш! Станахме незаконна съветска република, която няма нищо общо с България! Аз не давам България на СССР да я превърнат в това което е днес съветска кочина! И да трябвало е да се сражаваме на Северната граница срещу поробителя СССР! Не аз съм национален предател, а комунягите от СССР, които нямат нищо общо с България, само са родени тук!
Последна промяна от Безкомпромисен на 06 сеп 2013 13:43, променено общо 1 път.
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 сеп 2013 13:41

THE G.A.M.E написа:Не само заради метеорологичните условия сме имали шанс и възможности да спрем определена руска групировка.
Боеспособноста си, нашата армия доказва през ПСВ, включително и срещу руски войски.

Но как да е, това не е основният проблем.
ОК, приятел, нали се сещаш, че ако бяхме влезли в бой с руските войски, автоматично от пасивен подкрепящ Германия, щяхме да станем активен такъв.
Едно спиране на руснаците на Дунава, щеше да е геройско, но след това щяхме да го ядем големият ...
Докато, като пасива страна, донякъде след войната е имало симпатии към нас, точно затова и след ВСВ не излизаме с териториални загуби.
Сега си представи, че нашите войски бяха утрепали няколко стотин хиляди руснаци ... Тогава, освен губещи войната
( щото евентуална победа над някаква руска групировка, едвали щеше да ни превърне в победители ) ... Щяхме да сме и губещи-агресори.
Щяха да ни третират 1/1 към с немците ... Щеше да е цяло чудо, при това положение, да запазим и половината си днешна територия.

Може ли да попитам колко танка и самолета има БА по това време? И с какво точно би противодействала на ударна групировка от 150 танка и механизирана пехота, и от господстваща във въздуха съветска авиация. За артилерията няма да говорим. И като прибавим няколко съюзнически бомбардировки на София, цялата история за евентуална съпротива е абсолютна химера. Чисто самоубийство и от военна, и както си споменмал-от политическа гледна точка.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 сеп 2013 13:51

@Безкомпромисен
Ти си единствения българин който иска в Добруджа да се говори румънски.Цар Борис III и регентите отхвърлят искането на Чърчил за капитулация,но за теб те са комунисти и предатели.Както и да е,поне се видя колко държиш на България.Жалко,че съм принуден да водя такъв разговор в този ден.Развали ми празника,но поне за всички е ясно,че за теб националното единение не струва и пет пари.Просто съм погнусен .Защо чака точно днешния ден за да си признаеш за Добруджа?За да нараниш чувствата на българите ли?Да ни развалиш празника?Дано всички мамалигари не са като теб.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 06 сеп 2013 13:58

GOLEADOR написа:@Безкомпромисен
Ти си единствения българин който иска в Добруджа да се говори румънски.Цар Борис III и регентите отхвърлят искането на Чърчил за капитулация,но за теб те са комунисти и предатели.Както и да е,поне се видя колко държиш на България.Жалко,че съм принуден да водя такъв разговор в този ден.Развали ми празника,но поне за всички е ясно,че за теб националното единение не струва и пет пари.Просто съм погнусен .Защо чака точно днешния ден за да си признаеш за Добруджа?За да нараниш чувствата на българите ли?Да ни развалиш празника?Дано всички мамалигари не са като теб.

Пак съм казал, че не искам да губим Южна Добруджа, но нима , като попадаме под робство на СССР не губим абсютно всичката територия? Цар Борис е бил ВЕЛИК БЪЛГАРИН! Може би все още е било правилно да се опита да запазим цялата територия от съветско-болшевишко-робство!Тук ме разбра погрешно -не искам да губим Добруджа, но и не искам да губим ЦЯЛАТА ТЕРИТОРИЯ! Най-правилно беше на 05.09.1944г. когато чуждата и враждебна на България СССР ни обяви война да отидем и да се бием и да опитаме да спасим България от съвесския башибозук? И не отговори на всикиите ми въпроси по-горе за комунистическите кървави кланета, за масовите гробове , за 300 000 избити невинни българи от тези изроди?Ти май гласува за един комунистическите филиали на БКП - ГЕРБ?
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 сеп 2013 14:04

Мамалигар, ти си разкрит!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 06 сеп 2013 14:14

sin4ec написа:Мамалигар, ти си разкрит!

А ти си комуняга , гласува за другия филиал на БКП - БСП!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 сеп 2013 14:35

Безкомпромисен написа:

Аз гласувах за Атака, а ти си от клана на Чаушеску, мамалигарски комунист, дали са ти от Румънската комунистическа партия воденица до Букурещ за царевично брашно и каруца с магаре да въртиш бизнес, и са те пратили тука да се бараш за антикомунист и да пропагандираш, но си разкрит!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 сеп 2013 15:12

sin4ec написа:
Безкомпромисен написа:

Аз гласувах за Атака, а ти си от клана на Чаушеску, мамалигарски комунист, дали са ти от Румънската комунистическа партия воденица до Букурещ за царевично брашно и каруца с магаре да въртиш бизнес, и са те пратили тука да се бараш за антикомунист и да пропагандираш, но си разкрит!

Остави го Безкомпромисния ;) Той представа си няма в кой свят живее и как се постъпва при извънредни ситуации. Даже бих ги нарекъл свръхизвънредни, защото става дума за война.
Така и не ми обясни този човек какво е хубавото на демокрацията на Запад? Дали е демокрация, или е социализъм, разлика особена няма, но прибавяйки фашизъм, отказвам твърдо първото ;)
Стига с този комунизъм, Жеков! Тогава имаше социализъм.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 сеп 2013 15:41

sin4ec написа: Може ли да попитам колко танка и самолета има БА по това време? И с какво точно би противодействала на ударна групировка от 150 танка и механизирана пехота, и от господстваща във въздуха съветска авиация. За артилерията няма да говорим. И като прибавим няколко съюзнически бомбардировки на София, цялата история за евентуална съпротива е абсолютна химера. Чисто самоубийство и от военна, и както си споменмал-от политическа гледна точка.

[offtopic]Всичко е в сферата на вероятностите ...
Можеше руснаците да изправят срещу наши войски, не-особено елитни свои части.
Имали са достатъчно други грижи, та да ни атакуват с техника и сили така, както немците.

Шанс винаги има, особено когато врагът трябва да преминава река като Дунав и планина, като Стара.
Знаеш, поне си добре запознат с нашата история, че наша войска трудно губи битка, пък ако ще от среща да е 5-торно по-голям враг и технологично превъзхождащ.
Всъщност, в битките при Драва с немците, го доказваме нагледно това.
Не-напразно немски войници и офицери са споделяли, че са предпочитали да се бият срещу руснаци, от колкото срещу българи. ;)[/offtopic]
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 06 сеп 2013 15:57

THE G.A.M.E написа:
sin4ec написа: Може ли да попитам колко танка и самолета има БА по това време? И с какво точно би противодействала на ударна групировка от 150 танка и механизирана пехота, и от господстваща във въздуха съветска авиация. За артилерията няма да говорим. И като прибавим няколко съюзнически бомбардировки на София, цялата история за евентуална съпротива е абсолютна химера. Чисто самоубийство и от военна, и както си споменмал-от политическа гледна точка.

[offtopic]Всичко е в сферата на вероятностите ...
Можеше руснаците да изправят срещу наши войски, не-особено елитни свои части.
Имали са достатъчно други грижи, та да ни атакуват с техника и сили така, както немците.

Шанс винаги има, особено когато врагът трябва да преминава река като Дунав и планина, като Стара.
Знаеш, поне си добре запознат с нашата история, че наша войска трудно губи битка, пък ако ще от среща да е 5-торно по-голям враг и технологично превъзхождащ.
Всъщност, в битките при Драва с немците, го доказваме нагледно това.
Не-напразно немски войници и офицери са споделяли, че са предпочитали да се бият срещу руснаци, от колкото срещу българи. ;)[/offtopic]

Точно и аз това казвам, че българската армия е една от най-слините тогава и ако се бе сражавала , е можело да се спасим от съветско-болшевишкото робство , което унищожи , съсипа и ликвидира България превръщайки я в съветска кочина!
До Даниел - да демокрацията на запад е много по-добра , отколкото съвеския болшевизъм комунизъм, който където стъпи , унищожава всичко - физически , морално и духовно!

Върни се в “Архив”