ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

crvena.zvezda

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот crvena.zvezda » 12 юли 2016 19:44

maxi1914 написа:Аз пак да питам с какво право искате БА ? Кога е била ваша за да я искате обратно ? Малко ли ви помогна властта , че наглеете така безочливо ? По вашата логика всеки един отбор може да има искания да вземе БА .

Не ,по твоята изкривена подуянска логика всичко е възможно...особено пък за властта :lol:
Анархия мать порядки!

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 12 юли 2016 19:45

crvena.zvezda написа:
maxi1914 написа:Аз пак да питам с какво право искате БА ? Кога е била ваша за да я искате обратно ? Малко ли ви помогна властта , че наглеете така безочливо ? По вашата логика всеки един отбор може да има искания да вземе БА .

Не ,по твоята изкривена подуянска логика всичко е възможно...особено пък за властта :lol:

Ко се смееш не аз благодарих на ББ а лично ГГ .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2016 19:48

maxi1914 написа:
crvena.zvezda написа:

Ко се смееш не аз благодарих на ББ а лично ГГ .

Бойко Борисов, като един истински държавник..... :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 12 юли 2016 19:51

Само не разбрах след или преди протеста ще ходите да си взимате карти ? Защо па един не снима да покаже вяра и любов към жужето ? :mrgreen:

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 12 юли 2016 19:51

11_best написа:
По т.1 - Това твърдеше Фелайни-то на официална пресконференция, а и е логично да е така.
2. Ми как ще се финансират. В група означава 50 000 на месец минимум(съдийски, транспорт, поддръжка стадион, линейка полиция, медикаменти). На първия месец отиват на кино синдичката за ощетяване на кредиторите...
3. Кредиторите е хубаво да са щастливи, защото те приемат ОП.
4. Аз бях фен на аматьорски отбор миналата година, следвах отбора си в Пазарджик (2 пъти), Самоков, Плевен, Стара Загора..., но да си призная(въпреки че бях щастлив), бил съм фен и на ЦСКА от края на 80-те. Бат Ицо като я заши на Субисарета, получих заплаха от майка ми, че ще ми спре телевизора от прекалена емоция и сърцебиене. Аз съм гледал на живо с екипа на ЦСКА НАЙ-ГОЛЕМИЯ, а от 20-25 години има много, много мъка. Аматьорския футбол е по-добре да се играе, отколкото да се гледа. Но няма как да ги знаете тези неща по-младите.
Ходи ми се в чужбина, на голям мач на ЦСКА. Там където му е мястото на тоя клуб - създаден да се бори с гигнатите. Всяка година отделям за това и пустите му пари отиват за някакво оздравяване, за някоя хореография, за някоя кампания за подкрепа...
А ето сега, че точно част от тия, за чиято хореография съм отделял (с удоволствие) ме псуват за това, че си търся моя ЦСКА...

и аз съм ходила едно време.... като малка.... в началото на 90-те.... с тати не пропускахме мач в София.... имам много хубави спомени.... после дойдохме в Германия и за известно време ги изпуснах от поглед.... но след Уни се върнах за няколко години в София... и пак се запалих.... а сега пак съм в Германия.... от две-три години.... и ми е много мъчно да гледам какво става.... сигурно нямам право на глас.... щото съм далече.... ама пък не ме сържа да не си кажа мнението.....

пп.... ако го няма това с псуването.... дискусията може дори да е приятна....

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 12 юли 2016 19:54

maxi1914 написа:Само не разбрах след или преди протеста ще ходите да си взимате карти ? Защо па един не снима да покаже вяра и любов към жужето ? :mrgreen:

стига бе.... защо провокираш сега.... тъжно ми е... и не ми се четат просташки обиди....

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 12 юли 2016 19:58

Маги Стралска написа:
maxi1914 написа:Само не разбрах след или преди протеста ще ходите да си взимате карти ? Защо па един не снима да покаже вяра и любов към жужето ? :mrgreen:

стига бе.... защо провокираш сега.... тъжно ми е... и не ми се четат просташки обиди....

Ми след като толкова го подкрепят можеха да го покажат и на дела както се пишеше в някоя декларация днес . Толкова е просто . За дискусията си права и не само приятна но и ползотворна за ЦСКА .
Иначе съжалявам , че ти е тъжно :)

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 12 юли 2016 20:00

то напоследък все ми е така.... но няма що да ви товаря с лични проблеми.... приятна вечер на всички....

пп... и се дръжте прилично... по-късно ще намина да ви проверя....

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 12 юли 2016 20:04

Гледам пак редовната група кухороги са осмърдяли форума :roll: Ама като няма чистачи така ще си е :idea:
А тая дърта бабет Дорчето Милева , верно ли е казала , че ОС на кредиторите е назначено за ..... 25-ти МАЙ .... :o :shock: , май пак е попрекалила с алкохола :roll: А сега да се разберат със Зафето , кой е по-големия лъжец , според Зафето мач с Рилски спортист на 23-ти на Армията ще има , според бабет , това са измислици :o Според лъжльото Зафето щели да идват някакви футболисти от ЦСКА в Австрия :shock: Според Киро Динчев обаче такива няма ....
пълен Асинхрон м/у Дорчето , Зафето и .... истината :mrgreen: Тоя па , като какъв са го пуснали да си тренира групата за физарядка на помощното на Армията , тоя няма нищо общо с ЦСКА , освен да си е платил по съответните тарифи :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 12 юли 2016 20:05

Torino FC 1906 написа:
River Plate написа:СПЕЦИАЛНО ЗА ПРИПОЗНАВАЧИТЕ, АРХИВИТЕ ГОВОРЯТ:

http://www.vbox7.com/play:d3b90d8512

Най-важните моменти от интервюто на Пинокио:

1. "Схемата не сме я измислили ние, аз съм я прекопирал от Глазгоу Рейнджърс"
2. "Ще си платим всичко към държавата, имахме среща с НАП и почваме да погасяваме (бел. ред. интервюто е дадено на 07.08.2015г.), за другите дългове - идва синдик и казва какво ще им платим".
3. Въпрос за схемата с преместването на Литекс в София (въпрос на Томислав).
"Това ако е трябвало да стане, е щяло да стане много отдавна. ЦСКА си има история, Ловеч си имат история. Тъй че, всеки по пътя си! Виж са, след 3-4 или 5 години като се качим в А група, можем да купим играчи на Литекс".

ЗАКРИТИ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Точно в 10-ката !

Инцидентно си позволявам да влизам в този форум , но това интервю дава отговорите на всички заблудени "припознавачи"! Микренския "спасител" е просто един крадец , като многото в държавата ни! Само ,че тук краде не само футболния клуб , а и душичките на разни припознавачи! Цялата история е много тъжна!...Аз искам ЦСКА в "А" група , но по най-нормалния начин да стане това - с автентичния клуб - разсрочени задължения , оздравителен план и т.н.! И ако някой ден това се случи с "Левски" , НИКОГА НЕ БИХ СИ ПРОМЕНИЛ ПОЗИЦИЯТА! Аман от селските тарикатлъци ! Но сте виновни вие- припознавачите , че му давате куража на тоя крадец!

Върни се в “Архив”