ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Маги Стралска

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Маги Стралска » 12 юли 2016 19:26

11_best написа:Добре де... Кажете, по кой начин, в коя дивизия ще играе ПФК ЦСКА АД. Искате да всявате раздори просто ей така или имате някакви цели и планове?
Само обиди, никаква конкретика. И какво като не е догледал човека. Пак казвам принципно е прав. И със събрание на кредиторите за приемане на ОП пре септември или догодина, както обеща Милева, занчи че една година ПФК няма да има дейност и от догодина в А окръжна...
Не го ли проумявате това?!!

мен лично не ме интересува дивизията.... искам си просто моя любим ЦСКА....

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 12 юли 2016 19:28

Когато се говори за възраждане на ЦСКА се има предвид ЦСКА, а не два други клуба хванати за ръце, плесват веднъж и хоп...на ви ново ЦСКА. Не става! Тъпо е, гадно, мръсно и ненужно. Не го искаме!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 юли 2016 19:29

River Plate написа:СПЕЦИАЛНО ЗА ПРИПОЗНАВАЧИТЕ, АРХИВИТЕ ГОВОРЯТ:

Най-важните моменти от интервюто на Пинокио:

1. "Схемата не сме я измислили ние, аз съм я прекопирал от Глазгоу Рейнджърс"
2. "Ще си платим всичко към държавата, имахме среща с НАП и почваме да погасяваме (бел. ред. интервюто е дадено на 07.08.2015г.), за другите дългове - идва синдик и казва какво ще им платим".
3. Въпрос за схемата с преместването на Литекс в София (въпрос на Томислав).
"Това ако е трябвало да стане, е щяло да стане много отдавна. ЦСКА си има история, Ловеч си имат история. Тъй че, всеки по пътя си! Виж са, след 3-4 или 5 години като се качим в А група, можем да купим играчи на Литекс".

ЗАКРИТИ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Само да ти оправя линка, за да се вижда видеото :oops:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 12 юли 2016 19:36

Не слушайте ГГ какво е каза преди година. Към момента на интервюто той не е и предполагал, че няма да мине врътката с новото ЦСКА (на Пламен Марков)
Няколко дена по-късно, старчоците от зоналната комисия не се трогнаха от обърнатите маси от Животното и тогава ГГ отново реши да смени името на Литекс.
Последна промяна от kremi82 на 12 юли 2016 19:37, променено общо 1 път.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 юли 2016 19:37

Понеже ме няма и нямам време за дрънкане, ще бъда кратък. В Бургас чух някои неща от хора, вътре във футбола. На Белмекен чух други. Като цяло-ситуацията с ЦСКА-тата от ден на ден става все по-заплетена и вече само един Господ знае каква ще бъде развръзката. Както съм посочил и в началото на темата, аз лично се надявам на благоприятна развръзка за автентичното ЦСКА. Колкото до Литекс-не ми пречат и нека да играят, където си искат, под каквото си искат име.
Бих искал обаче да обърна внимание на нещо друго. Като относително стар форумец съм виждал много качествени глупаци тук. Известни са ви повечето. Имаше уникални типове :) -забавлявали сме с е с тях арабия. Но такъв ултра гений на тъпотията като Конан не се е явявал в този форум, истина ви казвам! Това е чист и неподправен екстракт на тъпоумие...още по Илинден може спокойно да му се връчи шампионската купа в раздел " трол " и "неумност"- този няма как да има съперници в тези анкети, правени по принцип около Коледа.
Лека вечер и наздраве! Стига безалкохолности, днеска сме на калвадос! ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 12 юли 2016 19:38

River Plate написа:СПЕЦИАЛНО ЗА ПРИПОЗНАВАЧИТЕ, АРХИВИТЕ ГОВОРЯТ:

http://www.vbox7.com/play:d3b90d8512

Най-важните моменти от интервюто на Пинокио:

1. "Схемата не сме я измислили ние, аз съм я прекопирал от Глазгоу Рейнджърс"
2. "Ще си платим всичко към държавата, имахме среща с НАП и почваме да погасяваме (бел. ред. интервюто е дадено на 07.08.2015г.), за другите дългове - идва синдик и казва какво ще им платим".
3. Въпрос за схемата с преместването на Литекс в София (въпрос на Томислав).
"Това ако е трябвало да стане, е щяло да стане много отдавна. ЦСКА си има история, Ловеч си имат история. Тъй че, всеки по пътя си! Виж са, след 3-4 или 5 години като се качим в А група, можем да купим играчи на Литекс".

ЗАКРИТИ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Точно в 10-ката !

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 12 юли 2016 19:38

Betchualeng Arnaikem написа:
crvena.zvezda написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
River Plate написа:Всички селски фен клубове и форумО с декларации 8-)

Сега Джуджи ще излезе с опровержение, как никога нямало да се откаже от ЦСКА и ще прати припознавачите в делириум. Той ще се окъпе за пореден път в оралната любов на последователите си, а те ще го заобичат още повече.

На драматичния сценарий измислен от Джуджето би завидял и Дикенс.

Иначе това което цели ГГ, вече си го получи. Окъпа се в любовта на селските фен клубове със средно 5 човека членска маса. И важното е да се поддържа версията за "Конспирацията Пеевски" и великия борец срещу неправдата от Микре.

Проблема е, че е достатъчно автентичния отбор да изчезне.. или хибрида да върже няколко добри мача и ще бъде припознат и от много колебаещи се фенове. А колебаещите са много.. и доста от тях подкрепиха ЦСКА във В група, но тогава нямаха избор: имаше 1 отбор с това име, сега са 2 и единия ще е в елита. Много от тях ще изберат просто отбора, който е в първата ни дивизия.

Колкото до конспирацията: 90% от ЦСКА-рите, които познавам с лекота приемат, че проблемите идват заради нечия намеса, заговор и така нататък, дори когато става дума за Лупи, ТИТАН, комисионните на Стойчо и така нататък - някой ОТВЪН е виновен. И то говоря за хора, които за всичко друго са разумни и трезвомислещи. Така че тук ГГ не е имал проблеми.

Искрено ми се иска автентичния отбор да се спаси, да заиграе в Б група, после в А а ГГ да си бие шута. Всичкото припознавач ще ни обясняват как винаги са били за истинския ЦСКА, пък за врътката с Микре - било е заговор.

Ъ-ъъъ,искати се и не само на тебе и на другите като тебе, ама няма да стане :mrgreen: Много добре знаете,че Гришата е най-големия ви враг сред хората,които дават пари за спорта и няма бел ден да видите,ако е начело на ЦСКА!За това е цялото това стенание и вопли за „морал“ и „автентичност“,уж благородно протегната ръка и съпричастност и състрадание :idea: Не искаме „дарове от Данайците“ :!:

Не се ли замисляш, че ГГ беше наш опонент и като собственик на Литекс? С други думи.. в това отношение се сменя само стадиона, на който ще ни опонира отборът му като домакин. Така че изказването ти е зле премислено.

Не,по-скоро твоето е спекулативно ;)
Анархия мать порядки!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 12 юли 2016 19:39

Маги Стралска написа:
11_best написа:
River Plate написа:Сега слушах Баба Дора. Направо ги закри припознавачите с това интервю! 8-)

Преведено изказването и звучи така:
1. Фелайни-то какви ги плещи на официалната предконференция. Никакъв приет оздравителен план не ни трябва за 25-ти. Ще ни пуснат в Б група и без лиценз, аз съм синдик!.
2. Дори да си спазят изискванията, какво значение има. Една година без дейност (така и така няма футболисти), после А окръжна от сезон 2017-2018. Евротурнири - след 10-ина години.
3. Кредиторите кучета ги яли, чакали са години, имат да чакат още 10, какво е една година към всичкото чакане...
4. Пък и феновете са свикнали, живеят си в дългове, по долните дивизии, в постоянна процедура и терзание от това, дали ще вземат лиценз или не. Какво е още една година, мъчили са се, но това за тях е от 25 години...

не ти разбрах аргументите....
1. по тази точка нямам информация.... но за да твърди че ше земат лиценз.... може да има някакво правно основание....
2. не разбирам.... ако си спазят изскванията.... защо трябва да са без дейност?...
3. кредиторите или ше чакат... или ше духат супата.... аз ако съм на тяхно място.... знам какво бих избрала...
4. виждала съм феновете по аматьорските групи тук в Германия.... ето това са фенове за пример.... радват се на отбора... радват се на играта.... вълнуват се от класиране.... няма значение.... че са в N-тo ниво.... за тах всяка крачка нагоре е празник.... всяко отстъпление трагедия.... но винаги с любимия отбор..... иска ми се всички фенове да са така.....

По т.1 - Това твърдеше Фелайни-то на официална пресконференция, а и е логично да е така.
2. Ми как ще се финансират. В група означава 50 000 на месец минимум(съдийски, транспорт, поддръжка стадион, линейка полиция, медикаменти). На първия месец отиват на кино синдичката за ощетяване на кредиторите...
3. Кредиторите е хубаво да са щастливи, защото те приемат ОП.
4. Аз бях фен на аматьорски отбор миналата година, следвах отбора си в Пазарджик (2 пъти), Самоков, Плевен, Стара Загора..., но да си призная(въпреки че бях щастлив), бил съм фен и на ЦСКА от края на 80-те. Бат Ицо като я заши на Субисарета, получих заплаха от майка ми, че ще ми спре телевизора от прекалена емоция и сърцебиене. Аз съм гледал на живо с екипа на ЦСКА НАЙ-ГОЛЕМИЯ, а от 20-25 години има много, много мъка. Аматьорския футбол е по-добре да се играе, отколкото да се гледа. Но няма как да ги знаете тези неща по-младите.
Ходи ми се в чужбина, на голям мач на ЦСКА. Там където му е мястото на тоя клуб - създаден да се бори с гигнатите. Всяка година отделям за това и пустите му пари отиват за някакво оздравяване, за някоя хореография, за някоя кампания за подкрепа...
А ето сега, че точно част от тия, за чиято хореография съм отделял (с удоволствие) ме псуват за това, че си търся моя ЦСКА...

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 12 юли 2016 19:40

Изображение
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 12 юли 2016 19:42

Синьо сърце написа:Понеже ме няма и нямам време за дрънкане, ще бъда кратък. В Бургас чух някои неща от хора, вътре във футбола. На Белмекен чух други. Като цяло-ситуацията с ЦСКА-тата от ден на ден става все по-заплетена и вече само един Господ знае каква ще бъде развръзката. Както съм посочил и в началото на темата, аз лично се надявам на благоприятна развръзка за автентичното ЦСКА. Колкото до Литекс-не ми пречат и нека да играят, където си искат, под каквото си искат име.
Бих искал обаче да обърна внимание на нещо друго. Като относително стар форумец съм виждал много качествени глупаци тук. Известни са ви повечето. Имаше уникални типове :) -забавлявали сме с е с тях арабия. Но такъв ултра гений на тъпотията като Конан не се е явявал в този форум, истина ви казвам! Това е чист и неподправен екстракт на тъпоумие...още по Илинден може спокойно да му се връчи шампионската купа в раздел " трол " и "неумност"- този няма как да има съперници в тези анкети, правени по принцип около Коледа.
Лека вечер и наздраве! Стига безалкохолности, днеска сме на калвадос! ;)

За Кондьо си адски прав, няма две мнения по въпроса. Чакаме го да се появи и да разясни въпроса със сроковете, ама го нЕма.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Върни се в “Архив”