Маги Стралска написа:11_best написа:River Plate написа:Сега слушах Баба Дора. Направо ги закри припознавачите с това интервю!

Преведено изказването и звучи така:
1. Фелайни-то какви ги плещи на официалната предконференция. Никакъв приет оздравителен план не ни трябва за 25-ти. Ще ни пуснат в Б група и без лиценз, аз съм синдик!.
2. Дори да си спазят изискванията, какво значение има. Една година без дейност (така и така няма футболисти), после А окръжна от сезон 2017-2018. Евротурнири - след 10-ина години.
3. Кредиторите кучета ги яли, чакали са години, имат да чакат още 10, какво е една година към всичкото чакане...
4. Пък и феновете са свикнали, живеят си в дългове, по долните дивизии, в постоянна процедура и терзание от това, дали ще вземат лиценз или не. Какво е още една година, мъчили са се, но това за тях е от 25 години...
не ти разбрах аргументите....
1. по тази точка нямам информация.... но за да твърди че ше земат лиценз.... може да има някакво правно основание....
2. не разбирам.... ако си спазят изскванията.... защо трябва да са без дейност?...
3. кредиторите или ше чакат... или ше духат супата.... аз ако съм на тяхно място.... знам какво бих избрала...
4. виждала съм феновете по аматьорските групи тук в Германия.... ето това са фенове за пример.... радват се на отбора... радват се на играта.... вълнуват се от класиране.... няма значение.... че са в N-тo ниво.... за тах всяка крачка нагоре е празник.... всяко отстъпление трагедия.... но винаги с любимия отбор..... иска ми се всички фенове да са така.....
По т.1 - Това твърдеше Фелайни-то на официална пресконференция, а и е логично да е така.
2. Ми как ще се финансират. В група означава 50 000 на месец минимум(съдийски, транспорт, поддръжка стадион, линейка полиция, медикаменти). На първия месец отиват на кино синдичката за ощетяване на кредиторите...
3. Кредиторите е хубаво да са щастливи, защото те приемат ОП.
4. Аз бях фен на аматьорски отбор миналата година, следвах отбора си в Пазарджик (2 пъти), Самоков, Плевен, Стара Загора..., но да си призная(въпреки че бях щастлив), бил съм фен и на ЦСКА от края на 80-те. Бат Ицо като я заши на Субисарета, получих заплаха от майка ми, че ще ми спре телевизора от прекалена емоция и сърцебиене. Аз съм гледал на живо с екипа на ЦСКА НАЙ-ГОЛЕМИЯ, а от 20-25 години има много, много мъка. Аматьорския футбол е по-добре да се играе, отколкото да се гледа. Но няма как да ги знаете тези неща по-младите.
Ходи ми се в чужбина, на голям мач на ЦСКА. Там където му е мястото на тоя клуб - създаден да се бори с гигнатите. Всяка година отделям за това и пустите му пари отиват за някакво оздравяване, за някоя хореография, за някоя кампания за подкрепа...
А ето сега, че точно част от тия, за чиято хореография съм отделял (с удоволствие) ме псуват за това, че си търся моя ЦСКА...