ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот River Plate » 12 юли 2016 19:15

11_best написа:
River Plate написа:Сега слушах Баба Дора. Направо ги закри припознавачите с това интервю! 8-)

Преведено изказването и звучи така:
1. Фелайни-то какви ги плещи на официалната предконференция. Никакъв приет оздравителен план не ни трябва за 25-ти. Ще ни пуснат в Б група и без лиценз, аз съм синдик!.
2. Дори да си спазят изискванията, какво значение има. Една година без дейност (така и така няма футболисти), после А окръжна от сезон 2017-2018. Евротурнири - след 10-ина години.
3. Кредиторите кучета ги яли, чакали са години, имат да чакат още 10, какво е една година към всичкото чакане...
4. Пък и феновете са свикнали, живеят си в дългове, по долните дивизии, в постоянна процедура и терзание от това, дали ще вземат лиценз или не. Какво е още една година, мъчили са се, но това за тях е от 25 години...

Немам намерение да ви превеждам какво каза Дора Милева и без това няма да влезе нищо в кухите припознавачески кратуни. Важното е да е Гришата, пък кой е отбора, той ще ни каже! 8-)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 12 юли 2016 19:18

Аз пак да питам с какво право искате БА ? Кога е била ваша за да я искате обратно ? Малко ли ви помогна властта , че наглеете така безочливо ? По вашата логика всеки един отбор може да има искания да вземе БА .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 12 юли 2016 19:19

11_best написа:
russia написа:
11_best написа:
River Plate написа:Сега слушах Баба Дора. Направо ги закри припознавачите с това интервю! 8-)

1. Фелайни-то какви ги плещи на официалната предконференция. Никакъв приет оздравителен план не ни трябва за 25-ти. Ще ни пуснат в Б група и без лиценз, аз съм синдик!.

Изгубени и в превода и в припознаването! Жалка работа! 8-)

http://www.webcafe.bg/sportcafe/bg-futbol/id_1479719982 Ти какво четеш. Пусни си го и на запис...

Къде ме препращаш бе, от същата институция казаха и да си измислите нова емблема, щото тази е на ЦСКА. Измислихте ли, или наготово с чуждата е по-лесно? Ганчев, остави емблемата на ЦСКА! Ръцете ти лепнат от захар, цапаш я!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 12 юли 2016 19:20

maxi1914 написа:Аз пак да питам с какво право искате БА ? Кога е била ваша за да я искате обратно ? Малко ли ви помогна властта , че наглеете така безочливо ? По вашата логика всеки един отбор може да има искания да вземе БА .

Да речем, че искането е да се ползва. Нещо пречи ли ти това?
Вашата нали е наред - сектори, козирки, спонсори, ала бала...трай си там, съсредоточи се за мача с Марибор и си свиркай. Много станахте загрижените от другите клубове, айде няма нужда!
Последна промяна от russia на 12 юли 2016 19:22, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 12 юли 2016 19:20

11_best написа:

2. Дори да си спазят изискванията, какво значение има. Една година без дейност (така и така няма футболисти), после А окръжна от сезон 2017-2018. Евротурнири - след 10-ина години.
3. Кредиторите кучета ги яли, чакали са години, имат да чакат още 10, какво е една година към всичкото чакане...
4. Пък и феновете са свикнали, живеят си в дългове, по долните дивизии, в постоянна процедура и терзание от това, дали ще вземат лиценз или не. Какво е още една година, мъчили са се, но това за тях е от 25 години...

не ти разбрах аргументите....
1. по тази точка нямам информация.... но за да твърди че ше земат лиценз.... може да има някакво правно основание....
2. не разбирам.... ако си спазят изскванията.... защо трябва да са без дейност?...
3. кредиторите или ше чакат... или ше духат супата.... аз ако съм на тяхно място.... знам какво бих избрала...
4. виждала съм феновете по аматьорските групи тук в Германия.... ето това са фенове за пример.... радват се на отбора... радват се на играта.... вълнуват се от класиране.... няма значение.... че са в N-тo ниво.... за тах всяка крачка нагоре е празник.... всяко отстъпление трагедия.... но винаги с любимия отбор..... иска ми се всички фенове да са така.....

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 12 юли 2016 19:21

Добре де... Кажете, по кой начин, в коя дивизия ще играе ПФК ЦСКА АД. Искате да всявате раздори просто ей така или имате някакви цели и планове?
Само обиди, никаква конкретика. И какво като не е догледал човека. Пак казвам принципно е прав. И със събрание на кредиторите за приемане на ОП пре септември или догодина, както обеща Милева, занчи че една година ПФК няма да има дейност и от догодина в А окръжна...
Не го ли проумявате това?!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 юли 2016 19:21

Кака Дора пак громи ганчевистите :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 12 юли 2016 19:23

russia написа:
maxi1914 написа:Аз пак да питам с какво право искате БА ? Кога е била ваша за да я искате обратно ? Малко ли ви помогна властта , че наглеете така безочливо ? По вашата логика всеки един отбор може да има искания да вземе БА .

Да речем, че искането е да се ползва. Нещо пречи ли ти това?

Еми няма ли някакви процедури . Ако ЦСКА фалира или развалят договора . Могат ли еднолично да я отстъпят или трябва да има конкурс за концесията . Може да има повече желаещи отбори . Или понеже на някои фенове им свърши търпението могат да си я вземат понеже уж била тяхна :mrgreen:
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 12 юли 2016 19:24

СПЕЦИАЛНО ЗА ПРИПОЗНАВАЧИТЕ, АРХИВИТЕ ГОВОРЯТ:

http://www.vbox7.com/play:d3b90d8512

Най-важните моменти от интервюто на Пинокио:

1. "Схемата не сме я измислили ние, аз съм я прекопирал от Глазгоу Рейнджърс"
2. "Ще си платим всичко към държавата, имахме среща с НАП и почваме да погасяваме (бел. ред. интервюто е дадено на 07.08.2015г.), за другите дългове - идва синдик и казва какво ще им платим".
3. Въпрос за схемата с преместването на Литекс в София (въпрос на Томислав).
"Това ако е трябвало да стане, е щяло да стане много отдавна. ЦСКА си има история, Ловеч си имат история. Тъй че, всеки по пътя си! Виж са, след 3-4 или 5 години като се качим в А група, можем да купим играчи на Литекс".

ЗАКРИТИ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от River Plate на 12 юли 2016 19:31, променено общо 2 пъти.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 12 юли 2016 19:25

11_best написа:Добре де... Кажете, по кой начин, в коя дивизия ще играе ПФК ЦСКА АД. Искате да всявате раздори просто ей така или имате някакви цели и планове?
Само обиди, никаква конкретика. И какво като не е догледал човека. Пак казвам принципно е прав. И със събрание на кредиторите за приемане на ОП пре септември или догодина, както обеща Милева, занчи че една година ПФК няма да има дейност и от догодина в А окръжна...
Не го ли проумявате това?!!

А в "А-неокръжна" е ЦСКА, така ли? С 16 играчи от Литекс и цялото им ръководство...голям ЦСКА е това, да откършиш от него, малко е!

Върни се в “Архив”