Толкова години сме делили един сектор, един стадион ... срамота е!
На гадните, долни тролове ще пожелая ..... ДГД!
..... подуенци си го знаят ....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA 78 написа:ММ1914 написа:CSKA 78 написа:И какво казваш, Божков може да каже, че не е знаел, така ли?! Изчакал е призовкарят да му донесе новината!![]()
Пич, може и да си попрочел нещо, но имаш огромни пропуски в знанията.
Пич, аре да не ми казваш какви са ми знанията! Акъл от подуенци не искам!
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
CSKA 78 написа:maxi1914 написа:CSKA 78 написа:Миналият вторник всички сайтове обявиха, че и двата плана са върнати! Така че...
Така че си въздух под налягане . Днес всички сайтове се опровергаха . Само преди 2 стр. написа , че не вярваш на сайтове а четеш закона . Така че билките ти идват в повече .
Макси 1914, това, което съм написал е вярно! Но новината беше по всички възможни медии- телевизии, сайтове, радиа! Та, Божков няма как да излезе с номера, че не е знаел!![]()
EmilCSKASOFIA написа:Закрито/разпоредително заседание
Разпореждане от 05.07.2016 УКАЗВА на синдика на ПФК ЦСКА АД – Дора Иванова - Милева, в 7-дневен срок от съобщението
CSKA 78 написа:maxi1914 написа:CSKA 78 написа:Миналият вторник всички сайтове обявиха, че и двата плана са върнати! Така че...
Така че си въздух под налягане . Днес всички сайтове се опровергаха . Само преди 2 стр. написа , че не вярваш на сайтове а четеш закона . Така че билките ти идват в повече .
Макси 1914, това, което съм написал е вярно! Но новината беше по всички възможни медии- телевизии, сайтове, радиа! Та, Божков няма как да излезе с номера, че не е знаел!![]()
Red_Neck написа:Момчета, вземете се в ръце! Спрете да се обиждате!
Толкова години сме делили един сектор, един стадион ... срамота е!
На гадните, долни тролове ще пожелая ..... ДГД!
..... подуенци си го знаят ....
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
maxi1914 написа:The Gas написа:maxi1914 написа:Ае де 95 % фенове и един да не иска да покаже сезонна карта .
Ние хората от село ходим на мачове само когато играем сЛевски или на мачове за финал за Купа.
Картите са за градските хора.Но пък за сметка на това пишем редовно по форумите.
В неделя твои колеги казваха , че в понеделник си взимат карти . Днес е вторник карти няма . А кога как и защо ходиш на мач не ме касае но мерси за инфото .
Разпореждане от 05.07.2016 УКАЗВА на синдика на ПФК ЦСКА АД – Дора Иванова - Милева, в 7-дневен срок от съобщението
The Gas написа:maxi1914 написа:The Gas написа:maxi1914 написа:Ае де 95 % фенове и един да не иска да покаже сезонна карта .
Ние хората от село ходим на мачове само когато играем сЛевски или на мачове за финал за Купа.
Картите са за градските хора.Но пък за сметка на това пишем редовно по форумите.
В неделя твои колеги казваха , че в понеделник си взимат карти . Днес е вторник карти няма . А кога как и защо ходиш на мач не ме касае но мерси за инфото .
Ти си гледай тучната ливада,за нас не мисли.Ние сме ЦСКА.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта