шивача написа:Божичко

Значи, ако изключим, че в голяма степен си правя таш-к, тук съм абсолютно сериозен. Сашко дойде, за да спаси.....себе си и собствения си гъз. Сашко е стар схемаджия, Васе. Г-н Манджуков и Трейс, и мрейс са агънца пред Прамод Митал. Сашко ще ги купи и продаде всичките накуп!!! Затова и Апашко се хваща с" точните хора", щото ако се хване с череповски или микрето, Сашето ще го намерят водолазите! Относно късите договори, Лупи се надява да изскочи чичко паричко и да направят нов отбор от лятото, на което всички се надяваме, ама да видим ........къв ще е сценария?
Ама какво значи "дойде"? Как става това идване просто така, само с надежда, че ще дойде чичко паричко? И как си спасява задника - само защото е шеф на ЦСКА ли? Стига моля ти се, и ти ли ще почнеш с ония мантри, че ЦСКА е закрилян от БФС, УЕФА, ФИФА, НАП, МВР, СГС, САС и каквито още институции и съюзи се сетиш, поради което този, който е шеф към момента може да мечтае дори за безсмъртие? А точно Манджуков старши не знам защо го подценяваш, той сигурно ей така ще се хване с Томов, без да знае какво прави. Това да не ти е телефонна измама на някоя 80 годишна бабичка.
То си е пределно ясно, че има някой зад Томов, едва ли е Манджуков, още по-малко вероятно е да е китаеца. Допускам, че след края на делото и след като живот и здраве излезем на борсата след 2 месеца, вероятно ще има раздвижване и някой ще излезе от сенките. Аз залагам на Гергов, но да видим.