Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот шивача » 17 фев 2015 22:26

гражданин от село написа:
шивача написа:Надали някой, някога ще повярва на Томов, освен, ако не е маймуна и помни две-три минути!? Пълен измамник е, ама да видим как ще се развие сценария оттук нататък!?

Той,за това се ориентира към югоизточна Азия,там маймуни бол и доста са паралии. ;)

Ами той е обелил банана и чака.....тик-так, тик-так
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 фев 2015 22:33

Томов за мене е поставено лице,нищо повече.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 фев 2015 22:57

шивача написа:Божичко :shock: Значи, ако изключим, че в голяма степен си правя таш-к, тук съм абсолютно сериозен. Сашко дойде, за да спаси.....себе си и собствения си гъз. Сашко е стар схемаджия, Васе. Г-н Манджуков и Трейс, и мрейс са агънца пред Прамод Митал. Сашко ще ги купи и продаде всичките накуп!!! Затова и Апашко се хваща с" точните хора", щото ако се хване с череповски или микрето, Сашето ще го намерят водолазите! Относно късите договори, Лупи се надява да изскочи чичко паричко и да направят нов отбор от лятото, на което всички се надяваме, ама да видим ........къв ще е сценария?

Ама какво значи "дойде"? Как става това идване просто така, само с надежда, че ще дойде чичко паричко? И как си спасява задника - само защото е шеф на ЦСКА ли? Стига моля ти се, и ти ли ще почнеш с ония мантри, че ЦСКА е закрилян от БФС, УЕФА, ФИФА, НАП, МВР, СГС, САС и каквито още институции и съюзи се сетиш, поради което този, който е шеф към момента може да мечтае дори за безсмъртие? А точно Манджуков старши не знам защо го подценяваш, той сигурно ей така ще се хване с Томов, без да знае какво прави. Това да не ти е телефонна измама на някоя 80 годишна бабичка.
То си е пределно ясно, че има някой зад Томов, едва ли е Манджуков, още по-малко вероятно е да е китаеца. Допускам, че след края на делото и след като живот и здраве излезем на борсата след 2 месеца, вероятно ще има раздвижване и някой ще излезе от сенките. Аз залагам на Гергов, но да видим.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 17 фев 2015 22:58

шивач, сериозно ли мислиш, че Томов въобще ще се опита да изиграе Манджуков? :shock:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 17 фев 2015 23:45

А кое ви кара да мислите, че Манджуков е някой в момента?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 фев 2015 08:33

vaskonti написа:
шивача написа:Божичко :shock: Значи, ако изключим, че в голяма степен си правя таш-к, тук съм абсолютно сериозен. Сашко дойде, за да спаси.....себе си и собствения си гъз. Сашко е стар схемаджия, Васе. Г-н Манджуков и Трейс, и мрейс са агънца пред Прамод Митал. Сашко ще ги купи и продаде всичките накуп!!! Затова и Апашко се хваща с" точните хора", щото ако се хване с череповски или микрето, Сашето ще го намерят водолазите! Относно късите договори, Лупи се надява да изскочи чичко паричко и да направят нов отбор от лятото, на което всички се надяваме, ама да видим ........къв ще е сценария?

Ама какво значи "дойде"? Как става това идване просто така, само с надежда, че ще дойде чичко паричко? И как си спасява задника - само защото е шеф на ЦСКА ли? Стига моля ти се, и ти ли ще почнеш с ония мантри, че ЦСКА е закрилян от БФС, УЕФА, ФИФА, НАП, МВР, СГС, САС и каквито още институции и съюзи се сетиш, поради което този, който е шеф към момента може да мечтае дори за безсмъртие? А точно Манджуков старши не знам защо го подценяваш, той сигурно ей така ще се хване с Томов, без да знае какво прави. Това да не ти е телефонна измама на някоя 80 годишна бабичка.
То си е пределно ясно, че има някой зад Томов, едва ли е Манджуков, още по-малко вероятно е да е китаеца. Допускам, че след края на делото и след като живот и здраве излезем на борсата след 2 месеца, вероятно ще има раздвижване и някой ще излезе от сенките. Аз залагам на Гергов, но да видим.

Сега между акционерите все още "цари мир".Ще ги видим когато тръгнат нещата със стадиона и Панчарево.Тогава
според мен ще се види "кой сват,кой на булката брат"

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 фев 2015 08:53

Какво има за гледане? Всеки участва според дела си - както като инвестиции, така и като печалба. Това не е като да се пазарят на сергия.
От друга страна, явно не ти харесва акционерния принцип на управление - имаш ли идея как да накараме някой петролен шейх да ни вземе и да той сам да си решава нещата?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 18 фев 2015 08:55

Ами нормално - той е слаба карта. Няма милиони, няма държавни предприятия. Аз не виждам в какво точно се изразява неговата пошлост и подлост спрямо ЦСКА и българския спорт като цяло. Освен всичко друго очевадно не е сам на бойното поле, така че няма смисъл да бъде единствен таргет на всички коментари завършващи с въпрос. Към днешна дата около ЦСКА гравитират изключително умни и практични хора. Това трябва да ни радва.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 фев 2015 09:18

vaskonti написа:Какво има за гледане? Всеки участва според дела си - както като инвестиции, така и като печалба. Това не е като да се пазарят на сергия.
От друга страна, явно не ти харесва акционерния принцип на управление - имаш ли идея как да накараме някой петролен шейх да ни вземе и да той сам да си решава нещата?

Сигурно имаш по-точна информация за дела и взаимоотношенията между акционерите.Според теб случайни ли са
последните медийни изяви на дучето?Защо смяташ,че не харесам акционерния принцип на управление?Къде го прочете
написано от мен?Просто това е моя прочит на нещата,които стават и ще стават в ЦСКА.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 фев 2015 10:25

delqnski47 написа:Томов за мене е поставено лице,нищо повече.

ПоДставено лице е и според мене :roll: Чудя се и аз откъде идват парите за заплати и т.н. :roll: Футболен клуб в България не може да се издържа без сериозен финансов гръб ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”