ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

crvena.zvezda

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот crvena.zvezda » 12 юли 2016 16:24

River Plate написа:
crvena.zvezda написа:Да де,ти поне не искаш титли и купи,за това не си от ЦСКА!Стани фен на Верея или си направете отбор от А окръжна и си го подкрепяйте во веки веков , наслаждавайте се на„футбола“!Такива като тебе не са за ЦСКА,ТО СЕ ВИДЯ :shock:

Аз си имам отбор и никога няма да го заменя, за разлика от вас ;)

Имай си ,за нашият не отговаряш на изискванията и нивото-твоето е за А областна :oops:
Анархия мать порядки!

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 12 юли 2016 16:24

Beladona написа:
golemia написа:
Beladona написа:Айдееееее , ФИФА започна дисциплинарна процедура срещу БФС за ЛИСКА !!!!

АЙДЕ ЖАЛКАРИ-Лискари , краят ви е близооооооо !!!!! Хахахахаах !!!!!

Смърт за Лиска, оле !!!!!

Ти остей ми то и първенство заради тия уроди и БФС няма да има.Глей сеири..сега ше е големия цирк.

Много поздрави имат в БФС от мистер Жак Блонден ФИФА :) ше ги пори кат пъстърви !!!!

Ти май съвсем изтрещя...
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 12 юли 2016 16:24

crvena.zvezda написа:
ceBep написа:Микренския господин се разсърди вчера като малко дете,щото някои му се скарал (ФИФА) че не се прави така, и курвите му си счупиха пръстите кой да му го налапа по на дълбоко. Тъжна българска реалност.

Каква ФИФА му се кара бе...юначе,ти не четеш ли за какво става дума-за Спрокел и не се кара на него ,а припомня на „оздравителя“ какви подводни камъни го чакат за напред,по дългият път на „оздравяването“,което няма да се осъществи :!:

Обзалагаш ли се? Щото ми се струва, че се опитваш безуспешно да се самоубеждаваш. :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 юли 2016 16:25

River Plate написа:
ceBep написа:А къде бяха същите 50 феклуба когато трябваше да се протестира през миналите години. За пари ли, за много ли ?!

Единствените фенклубове борили се за ЦСКА са бившите "14" и после "Офанзива". Всичко останало са глорихънтъри.

Сега Червен Младост е достоен боец за ЦСКА !!!!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 12 юли 2016 16:25

Beladona написа:
golemia написа:
Beladona написа:Айдееееее , ФИФА започна дисциплинарна процедура срещу БФС за ЛИСКА !!!!

Ти остей ми то и първенство заради тия уроди и БФС няма да има.Глей сеири..сега ше е големия цирк.

Много поздрави имат в БФС от мистер Жак Блонден ФИФА :) ше ги пори кат пъстърви !!!!

Тоя да не е от „Фор нон блондс“ бе :mrgreen:
Анархия мать порядки!

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 юли 2016 16:27

Haralampy написа:
Beladona написа:
golemia написа:

Ти май съвсем изтрещя...
:lol: :lol: :lol:

Къде си бе , Лискар !!!! Сега малко БФС ше страда заради микрето....жалко е , че могат да изгорят и други отбори заради тъпотата му !!!!

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 12 юли 2016 16:28

Beladona написа:
River Plate написа:
ceBep написа:А къде бяха същите 50 феклуба когато трябваше да се протестира през миналите години. За пари ли, за много ли ?!

Единствените фенклубове борили се за ЦСКА са бившите "14" и после "Офанзива". Всичко останало са глорихънтъри.

Сега Червен Младост е достоен боец за ЦСКА !!!!

Да и те също. Аз тях ги числя към Офанзива. Достойни момчета!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 12 юли 2016 16:28

russia написа:
crvena.zvezda написа:
ceBep написа:Микренския господин се разсърди вчера като малко дете,щото някои му се скарал (ФИФА) че не се прави така, и курвите му си счупиха пръстите кой да му го налапа по на дълбоко. Тъжна българска реалност.

Каква ФИФА му се кара бе...юначе,ти не четеш ли за какво става дума-за Спрокел и не се кара на него ,а припомня на „оздравителя“ какви подводни камъни го чакат за напред,по дългият път на „оздравяването“,което няма да се осъществи :!:

Обзалагаш ли се? Щото ми се струва, че се опитваш безуспешно да се самоубеждаваш. :lol:

Не,здравият разум ми го подсказва,в най-лошия случай ЦСКА изчезва,ако спечели Черепухата,щото ще ви врътне,по стар магураджийски обичай!
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 12 юли 2016 16:28

crvena.zvezda написа:
Beladona написа:
golemia написа:

Не!От 62-ра армия е!
Ееех Българийо!

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 юли 2016 16:29

crvena.zvezda написа:
Beladona написа:
golemia написа:

Не е , но ше ги пълни като чушки !!!!

Върни се в “Архив”