CSKA 78 написа:petko.h.markov написа:Тази небивала истерия в последните почти 24 часа въобще не е на добре.Някои хора тотално са изтрещели! ГА пише
гневни слова,призова към бунт,от цялата страна летят декларации за подкрепа,Дърпатков се е вживял на пълководец
и събира всички под знамената.Спрете се бе хора!Осъзнайте се!От това ли зависи живота и храната ви?Пак ще сте
от страната на булката.Все още сме 2016г,а слава богу не 1944г.Да се сочат с пръст и назидание някои хора.
За каква война с прашки говориш, бай Петкане

, като остават по-малко от 3 часа живот на старото ПФК?! Днес срокът изтича в 17 часа, а след него, каквото и да пишете освежителите, няма да има никакъв смисъл! На 20.07. ще се съберат кредиторите, ще разделят имуществото(каквото има) на ПФК ЦСКА АД, и след това кой откъде е!

Нека бъдем обективни...
Срокът изтича от датата на съобщаване на решението(не съм сигурен дали е точно решение, не ми се рови) на съда. Пише го в самия документ. Не ясно дали Милева или Паслар са получили решението точно на 5-ти. Обичайният срок за поща е 1 ден, с техническата работа казваме 2.
Но все пак за прозрачност трябваше да ясно и то СИНДИКЪТ ДА РАЗЯСНИ:
Събирал ли се е надзорния съвет на НОИ, дадено ли е решението за съгласие на МФ, МФ ще се произнесе ли в срок.
Аз писах и преди това. Отново липса на прозрачност от институциите, липса на конретика - в дати, документи и действия.
Според сайтът на НОИ, всички фирми тази година са с откази по искане за разсрочване за по 200-300 хил. лева. Последно заседание е имало на 29.06.2016г - ПФК ЦСКА АД липсва в тези решения. Евентуално, могат да се съберат на 15-то число, както обикновено.
Хайде за Ганчев е ясно, той не мисли, че може да се приеме оздравителен план, поради тези и други съображения. Но какво ни предлагат синдикът и ПФК ЦСКА ЕАД - интриги.
Да престанем и едните и другите, докато не стане ясно всичко, документално. Сряда или четвъртък е единият срок, 20-ти юли е другият срок.
Така или иначе да си го знаем - компромис може да се направи от НОИ и МФ само след голям натиск и компромис.
Тъпо е, че и синдикът ви (ни) хвърля прах в очите с лозунги и обещания вместо конкретно да обясни, включително и на кредиторите, как се движи процедурата.