gergin написа:Здравейте всички във форума.Аз имам няколко питания и дано,някои ми даде адекватен отговор.Не е ли сериозно нарушение на законите това което прави сйндика Д.М?.Това което аз знам е ,че сйндика е сложен в дадена фирма,дружества и т.н. да контролира финансите които влизат в тази фирма(дружество) и излизат.Защо и по кои член в закона има право тя да решава,дали ще играе даден отбор,ще вика футболисти,ще ги събира по барове и дискотеки? Затова си има управителен съвет,които преценява кога и как.Има ли право да праща сульо-пульо на лагер с парите на кредиторите от сметка която е направена именно за връщане на пари? Не ощетява ли хората които са дали оздравителни планове в съда и конкретно този които получи правото,без значение дали е В.Б или ГГ?.Има ли право да приема пари от даден човек или фирма пари за да плаща за лагери и т.н. и този човек да е пуснал план за оздравяване?.Това не е ли подкуп в интерес на дадена страна,а също и конфликт на интереси,защото Д.М. като независим пуснат от съда синдик- лобира за една от страните?.Защо си затваря очите съдът за тези неща????????.
Бля-бля-бля. Синдикът трябва да защити интересите на дружеството и кредиторите.

А когато единия "оздравителен" план е пуснат от хората, подали 2 молби за бърз фалит и 1 предложение до УС за преименуване на дружеството на ФК Лупи, то тя има има пълното право да се усъмни в искреността на намеренията на тия "оздравители" от с. Микре.
А когато и въпросния "оздравител" има в биографията си кражбата и фалита на няколко десетки завода, то вече ДМ не само има правото, но е и длъжна да се усъмни!