ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Re: Синдик Д.М.

Мнениеот River Plate » 12 юли 2016 08:06

gergin написа:Здравейте всички във форума.Аз имам няколко питания и дано,някои ми даде адекватен отговор.Не е ли сериозно нарушение на законите това което прави сйндика Д.М?.Това което аз знам е ,че сйндика е сложен в дадена фирма,дружества и т.н. да контролира финансите които влизат в тази фирма(дружество) и излизат.Защо и по кои член в закона има право тя да решава,дали ще играе даден отбор,ще вика футболисти,ще ги събира по барове и дискотеки? Затова си има управителен съвет,които преценява кога и как.Има ли право да праща сульо-пульо на лагер с парите на кредиторите от сметка която е направена именно за връщане на пари? Не ощетява ли хората които са дали оздравителни планове в съда и конкретно този които получи правото,без значение дали е В.Б или ГГ?.Има ли право да приема пари от даден човек или фирма пари за да плаща за лагери и т.н. и този човек да е пуснал план за оздравяване?.Това не е ли подкуп в интерес на дадена страна,а също и конфликт на интереси,защото Д.М. като независим пуснат от съда синдик- лобира за една от страните?.Защо си затваря очите съдът за тези неща????????.

Бля-бля-бля. Синдикът трябва да защити интересите на дружеството и кредиторите. ;) Когато ръководството на дружеството се опитва да го заличи и умишлено да спре функционирането му, с цел задълбочаване на проблемите му и ощетяване на кредиторите, то синдикът трябва да се намеси. ДМ си върши работата перфектно ;)
А когато единия "оздравителен" план е пуснат от хората, подали 2 молби за бърз фалит и 1 предложение до УС за преименуване на дружеството на ФК Лупи, то тя има има пълното право да се усъмни в искреността на намеренията на тия "оздравители" от с. Микре.
А когато и въпросния "оздравител" има в биографията си кражбата и фалита на няколко десетки завода, то вече ДМ не само има правото, но е и длъжна да се усъмни!

8-)
Последна промяна от River Plate на 12 юли 2016 09:08, променено общо 1 път.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red_Neck » 12 юли 2016 08:24

Добро утро, армейци!
Надявам се днес (и в следващите дни) разумът да надделее и да спрете да се храните взаимно.
Всеки иска най-доброто за клуба и всеки има свои разбирания, но това не е повод да се обиждаме, докато подуенци ни гледат сеира.

Добро утро, тролове!
По всичко личи, че ще имате още малко време да се изявявате в тази тема....... използвайте го рационално ;)

Добро утро, подуенци!
Върви ли подготовката за мачовете ви със скиорите? С кой имате контрола днес ..... с Конелиано, с Вършец или със Сливнишки герой? Носите ли парцуца на Герена, та Спиртомера да е спокоен? Декларацийка не сте пускали цяла седмица .... последно, че напускате ли или окончателно сведохте глави пред БМ и Гела? ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 12 юли 2016 08:42

Тцтцтц..на сериозно се взимате вече. :lol: :lol: :lol:
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 юли 2016 09:05

maxi1914 написа:
peliforewer написа:
maxi1914 написа:
Evolutiong написа:Гришата ви лови не на кукички а на бастуни. При хипотегичен нов божков период на армията, искам да припомня на някои хора в този форум неща от предишния му период начело на ЦСКА. На един злополучен мач, част от феновете в Г започнахме да псуваме черепахата и сектора се разцепи на две. Ние си останахме там където се събирахме ( до В ) а божковистите се преместиха в средата на Сектора. Това ли искате отново? Разцепен Сектор Г? 99.99% от хората в Г ще са против новото ад на черепа с чужд лиценз.
За щастие, това е само хипотетично и е много малко вероятно да стане.

Ами не имаше анкета и тия 99.99 % си ги измисляш .Хипотетично ако ГГ се откаже какво ще правиш ?

Въпросът е ако хипотетично ГГ се откаже ти какво ще правиш,дано най-после си намериш форум подходящ за твоята състрадална душа,след толкова притеснения за ЦСКА май е време да позачезнеш малко от форума на ЦСКА.

Ми аз бях зачезнал и пак ще зачезна . Не знам какво те грее теб това . Нещо неудобни въпроси ли задавам или какво ?
Само ли се моли гришата да не ме изпревари . Тогава бел ден няма да имате

Не ти е мястото тук,имате си форум коментирайте си там.Не стига че си налазил във форума на ЦСКА ами си тръгнал и да ме плашиш,такива отворковци много са минали от тук,повечето вече изчезнаха.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 юли 2016 09:15

Моля вече всички припознавачи, да се разкарат от този свят форум !!!!!!

Айде , който предаде ЦСКА , да се омита веднага !!!!

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 12 юли 2016 09:25

И да остави 5лв. за ОП на Микрето!Поел е ангажимент човека..
Ееех Българийо!

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 юли 2016 09:28

golemia написа:И да остави 5лв. за ОП на Микрето!Поел е ангажимент човека..

Приема се !!!!

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 12 юли 2016 09:32

Уникална снимка.Клуба е ПФК ЦСКА който е трън в очите на припознавачите.А играчите са на път да се върнат или сбогуват с оригинала.Изображение
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 юли 2016 09:52

Red_Neck написа:Добро утро, подуенци!
Върви ли подготовката за мачовете ви със скиорите? С кой имате контрола днес ..... с Конелиано, с Вършец или със Сливнишки герой? Носите ли парцуца на Герена, та Спиртомера да е спокоен? Декларацийка не сте пускали цяла седмица .... последно, че напускате ли или окончателно сведохте глави пред БМ и Гела? ;)

Тия скиори играха в ШЛ, да ти кажа ли кой отбор никога няма да играе там?! :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 12 юли 2016 09:52

"ЧЕРВЕНИ ВОИНИ"-КАЗАНЛЪК
преди 40 мин. · Kazanlak, Stara Zagora Province
Армейци,настана време разделно за нашият,любим ЦСКА и въпросът е:"Сега,или никога!"!Ние от фен клуб "Червени Воини"-Казанлък,който от създаването си през 1999г. е бил навсякъде и плътно зад ЦСКА,категорично заявяваме своята безрезервна подкрепа към г-н Гриша Ганчев и неговият екип!Призоваваме всички отговорни фактори от г-н Бойко Борисов,г-н Красен Кралев до последния служител в БФС,възможно най-скоро да предоставят базите и стадион "Българска Армия " на ЦСКА!Господа Борисов и Кралев,ние държим на мъжката дума,а Вие многократно заявихте в публичното пространство,че ще дадете базите на този клуб,зад който застанат феновете!Смятаме,че знаете много добре отговора,а той категорично показва смазващото предимство в полза на г-н Ганчев!Както самият той каза:"ЦСКА е само спорт,спорт и спорт!",за това не въвличайте нашият клуб в политически игри и интереси,оставете нещата да се решават на зеления терен и нека наистина да победи по-добрият!Огромната,червена чаша е до ръба с опасност да прелее и да предизвика опустошителна вълна,последствията от която,могат да бъдат непредвидими!САМО ЦСКА!Фен клуб "Червени Воини"-Казанлък!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “Архив”