ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

maxi1914
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот maxi1914 » 11 юли 2016 23:47

baraba написа:
maxi1914 написа:Какво те бърка какъв съм нали можеш да ме игнор . С модераторите нямам нищо общо , напротив миналата седмица бях с бан и сега наваксвам . А на вас ви трият мненията защото процесора ви зацикля и си пишете едно и също . А когато не ви изнася някое мнение можете да се аргументирате и да ме затапите . Но когато не можете минавате на лични нападки . Защото просто няма кво да кажете .

Ти на мен не ми ги разправяй тия , нали ти ги гледах ... аргументите , на всяка манджа мерудия и нищо същвствено само спам , ама то нали не сме в говедарника и тука си е свободия и си развявате рогите безнаказано :evil: Сто пъти ви се каза , вие акъл за ЦСКА няма нужда да давате :idea: Не ни интересува вашето мнение , това е истината , каквото и да се мъчиш да ми доказваш ... все ми е тая :arrow: Честно не мога да проумея , що за идиотизъм е да посещаваш чужд форум и то на кръвния си враг и да очакваш едва ли не приятелско отношение , мир и любов :roll: Поне лично аз никога не съм си го причинявал ;) Утре поне медиите няма да скучаят :mrgreen: Лека от мен !

Ми като не ми струват аргументите ме затапи с 2 изречения . А не ми пиши само некви локуми . Сто пъти ти се каза ти не си фен на ЦСКА и повече никога няма да бъдеш . Аз съм гост точно колкото и ти .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 11 юли 2016 23:48

River Plate написа:
Sith написа:И аз съм за обединение, но единствено и само зад ЦСКА. Не на докаран Литекс на армията..
Има грешка, има прошка.. Ако Ганчев реално се откаже и ЦСКА започне да се оздравява, не виждам пречка да си изгладим различията :!:

Пич, прошка може да има за една малка част. Болшинството от припознавачите ни наричаха продажници, курви и какви ли не, а истинския ЦСКА - ГМО (незнайно защо!?), Дора Милева, която се бори до последно да има ЦСКА - баба, алкохоличка и луда, плюеха юношите и ги замеряха с бутилки.
С тия изроди как ще застанеш пак рамо до рамо?

С такива като тебе никога,хубавото е,че не познавам на живо такива екземпляри!А ти ще се присъединиш небрежно след месец два ,ни лук ял ни лук мирисал,лошото е ,че няма да си само ти :(
Анархия мать порядки!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 юли 2016 23:49

В сайта на БНТ от два дни има анкета „Кой ще е новият шампион на България“. Днес направихме 3 фалшиви регистрации. Дадохме два гласа за ЦСКА един за „Друг отбор“. При първото ни гласуване за ЦСКА бе отчетено, че 100 процента от гласувалите подкрепят „армейците“! После гласувахме за „Друг отбор“. И чудо – шансовете станаха 50:50. След това дадохме още един вот за „армейците“ и този път чудо нямаше – 67:33 процента в полза на столичани.
Обяснението е, че този сайт на БНТ не го чете никой. За анкетата му да не говорим. Щом за два дни тя събира три гласа, и то фалшиви, колко му е на въпроса за Ганчев и Божков да се регистрират всичките 4 поддръжници на „оздравителите“ и да бият с 80 процента единственият реален потребител в анкетата, гласувал за Ганчев!?
ПП: Хубаво е след декларацията на ЦСКА г-жа Лафчис да излезе и да каже колко точно човека са гласували в анкетата. И ако наистина са 5, откъде накъде нейният тапешник ще прави от това национален проблем пред премиера?
Вече наистина Лека от мен :!:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 11 юли 2016 23:50

Tommi написа:
CSKA 78 написа:
Ми...питай министъра на финансите! Как стават нещата, щото явно не са ти ясни!? :shock: :lol:

ПП Ще закрият старото ПФК, това ще направят! :mrgreen:

Гледам, че по закон, а и според указанията на съда има начин. Но по твоето право не беше възможно, затова съм
объркан. :lol:

Бат Тами, не че нещо искам да ти кажа, но ти не си ли объркан поначало?! Уж си финансист, а пишеш на десет годишен лаптоп?! Явно се изявяваш като финансист, само че си работиш у вас на десет годишния лаптоп, а!? :mrgreen: :mrgreen:

ПП Иначе има начин за разсрочване за 30 години, но за този начин не стигат 7 дни! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 11 юли 2016 23:51

River Plate написа:
CSKA 78 написа:Донке, кое ЦСКА?! Утре ще остане само едно, това на Ганчев! :mrgreen: :mrgreen:

Много ги разбираш нещата 8-)

Чакаме да свърши срокът, и тогава пак ще говорим! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Beladona

Мнениеот Beladona » 11 юли 2016 23:54

какво става , нещо съм проспал тези бурни събития ......Гришката що така ше мета пешкира ?????

Пак ли позна БЕЛАДОНАТА ???????????? ХАХАХАХАХАХАХА !!!!

Кой сега е нумеро уно ??????

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 юли 2016 23:55

Tommi написа:
CSKA 78 написа:
Tommi написа:Хаахаха, има още един такъв във форума. :lol: :lol:

Верно си е, но си пази имЪджа! :shock: :lol: :lol:

Абе, вече няма ли да излизат дълговете в Държавен вестник, че ги чакам да ги видя? :lol: Вас ще ви закрият, а дълговете още ги няма. :lol:
А и да питам, можеше ли да се разсрочват задължения за повече от 3 години? :lol:

Ей този ти отговаря:
http://prntscr.com/broavq
Последна промяна от Ozzimozzi на 11 юли 2016 23:55, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 11 юли 2016 23:55

Аре, лека на освежителите! И няма да е лошо, за утре да отправите по някоя и друга молба към, който бог се сетите, а най-добре към всички! :mrgreen: :mrgreen:

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 юли 2016 00:00

Къде сте бре, приповци ???? Кво ше ми припознавате вече ????? ЦСКА ли бе ????? Най-ше ми припознаете К....РО !!!!

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 12 юли 2016 00:03

Щом кака Донка се пъне във форума, вече съм спокоен! :) Направила си е кликовете, и вече нЕма що да и роди оскубаната вежда! :lol: Айе да допиваме, и да лЕгаме, че утре направо не ми се мисли, какво сранье ще е! :lol:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Върни се в “Архив”