baraba написа:maxi1914 написа:Какво те бърка какъв съм нали можеш да ме игнор . С модераторите нямам нищо общо , напротив миналата седмица бях с бан и сега наваксвам . А на вас ви трият мненията защото процесора ви зацикля и си пишете едно и също . А когато не ви изнася някое мнение можете да се аргументирате и да ме затапите . Но когато не можете минавате на лични нападки . Защото просто няма кво да кажете .
Ти на мен не ми ги разправяй тия , нали ти ги гледах ... аргументите , на всяка манджа мерудия и нищо същвствено само спам , ама то нали не сме в говедарника и тука си е свободия и си развявате рогите безнаказаноСто пъти ви се каза , вие акъл за ЦСКА няма нужда да давате
Не ни интересува вашето мнение , това е истината , каквото и да се мъчиш да ми доказваш ... все ми е тая
Честно не мога да проумея , що за идиотизъм е да посещаваш чужд форум и то на кръвния си враг и да очакваш едва ли не приятелско отношение , мир и любов
Поне лично аз никога не съм си го причинявал
Утре поне медиите няма да скучаят
Лека от мен !
Ми като не ми струват аргументите ме затапи с 2 изречения . А не ми пиши само некви локуми . Сто пъти ти се каза ти не си фен на ЦСКА и повече никога няма да бъдеш . Аз съм гост точно колкото и ти .