ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Tommi » 28 авг 2015 23:46

Beladona написа:
Tommi написа:
Beladona написа:Аз понеже съм нов тук , Томи = Томислав Русев ли е ? Или е някакво съвпадение на имената ?!

Не съм .

доста по- умен от него ми се виждаш ! Честно !

Зависи от гледната точка. Все пак мерси. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 авг 2015 23:52

Beladona написа:
Tommi написа:
Beladona написа:Няма да чета , мен вече ме консултираха :) пак съм прав ....малък е срока за обезпеченията , целта им е да преодолееш някакво временно затруднение , в никакъв случай не говорим за години влачене !!!!!

Beladona написа:Ако мога да перифразирам Жокерчето , което ми каза , че съм излязъл от подмола , аз да те попитам - ти от кой шавар излезе ? :) мислиш ли , че ще му говоря на Томето , ако не съм се консултирал с топ данъчни :) тествам го дали чете или ми говори наизуст , чете повърхностно :)

Топ, топ, колко да са топ? :lol: До няколко години може да се разсрочи, в зависимост от размера на задължението.

До колко няколко ?!??!?! До николко :) но няма значение , не съм ги приемал аз тези обезпечения ....но мисля, че терминът не е разсрочване , а отложено плащане с обезпечение ....разсрочване трябва може би да има одобрен план , който разбира се , нито един Футболен клуб не е спазвал и данъчните пак са си траяли ...и тека ...до Голямата каша , Затова всички са като насрани сега , финансови министри , данъчни директори ....няма значение . Да са живи и здрави !

До 2-3 години в зависимост от сумата. Термините са си точно разсрочване и отсрочване, има цяла глава в ДОПК. План има и точно това е същността на разсрочването. А останалото са неща, които не можем да си ги изсмукваме от пръстите.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 28 авг 2015 23:57

Tommi написа:
гражданин от село написа:Томе, "и пак" значи от начало.И се сещаш, че не винаги на власт ще бъдат мошета като софиански и боко.Идва време да си плащате вересиите от 1911 г.(че лехвите са по-голями :mrgreen: ).Томчо,ти си изключително нагло и крадливо същество.Този номер да крещиш като изоглавен за чужди кражби, за да скриеш стократно по-големите от самия теб(леески) е изключително примитивен приьом и говори за интелекта ти.Псевдо икономическите ти "познания" също предизвикват само умиление и става ясно, че никога не си работил(ако изобщо някога си работил) във финансова или производствена структура.Хайде, у лево "разбирачо".

Е, не така с лошо де. :lol:

Аз с добро,бе. :mrgreen:

Beladona

Мнениеот Beladona » 29 авг 2015 00:04

Tommi написа:
Beladona написа:
Tommi написа:
Beladona написа:Няма да чета , мен вече ме консултираха :) пак съм прав ....малък е срока за обезпеченията , целта им е да преодолееш някакво временно затруднение , в никакъв случай не говорим за години влачене !!!!!

Beladona написа:Ако мога да перифразирам Жокерчето , което ми каза , че съм излязъл от подмола , аз да те попитам - ти от кой шавар излезе ? :) мислиш ли , че ще му говоря на Томето , ако не съм се консултирал с топ данъчни :) тествам го дали чете или ми говори наизуст , чете повърхностно :)

Топ, топ, колко да са топ? :lol: До няколко години може да се разсрочи, в зависимост от размера на задължението.

До колко няколко ?!??!?! До николко :) но няма значение , не съм ги приемал аз тези обезпечения ....но мисля, че терминът не е разсрочване , а отложено плащане с обезпечение ....разсрочване трябва може би да има одобрен план , който разбира се , нито един Футболен клуб не е спазвал и данъчните пак са си траяли ...и тека ...до Голямата каша , Затова всички са като насрани сега , финансови министри , данъчни директори ....няма значение . Да са живи и здрави !

До 2-3 години в зависимост от сумата. Термините са си точно разсрочване и отсрочване, има цяла глава в ДОПК. План има и точно това е същността на разсрочването. А останалото са неща, които не можем да си ги изсмукваме от пръстите.

Така е , план има , изпълнение няма ! Всички си правят трайчо костов и накрая Бум !!! Те станали едни милиони ....нема плащане !!! Айде честито ! Проблемът в ЦСКА е другаде, но широките народни маси не са готови да понесат горчивата истина към момента ...нищо ! Ще дойде и този момент ...гледам , че вече има наченки на промяна в масовката . Емето ще възприеме истината последен ...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 авг 2015 00:21

И все пак не се разбра след серията комплименти какво са представили колегите от от Герена като обезпечения или няма такива като се и очаква.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 авг 2015 00:28

Тия мангизи с които се плати едната вноска от НАП кой ги снесе-Дебелян ли , майка му ли , Сталийски, Котараците ли ? Кой питам аз? Щото от билети не са ги събрали със сигурност.Как така в страна членка на ЕС се движат некви грандиозни цифри с неясен произход. Нещо малко на Йемен ми заприличваме.Е , затова няма да се оправиме докато ДС дърпа конците.

Beladona

Мнениеот Beladona » 29 авг 2015 00:31

onegavon написа:Тия мангизи с които се плати едната вноска от НАП кой ги снесе-Дебелян ли , майка му ли , Сталийски, Котараците ли ? Кой питам аз? Щото от билети не са ги събрали със сигурност.Как така в страна членка на ЕС се движат некви грандиозни цифри с неясен произход. Нещо малко на Йемен ми заприличваме.Е , затова няма да се оправиме докато ДС дърпа конците.

Може да са взети назаем , например .... Не ми се вярва урболешката да се плаща с торбичка от била ...имат си неква схема , само гришката си я кара по старому с обръщане на маси :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 29 авг 2015 09:00

ugly bug написа:
Beladona написа:
ugly bug написа:
Beladona написа:Кви 13 точки , приятелю , те ни пратиха във В група директно !!!! В този логически ред може да предположиш сам какво следва в близко бъдеще !

Донче,
Ти имаш ли някакви препоръки какво може да се направи за ЦСКА от ,тук, сега ,този момент,сейчас !
Спри моля ти се да ми надуваш главата с глупостите си кой къв бил,кво можело да се направи преди, докаръл Клуба до това дередже,кой кви планове кроял и т.н.,все в минало време!
Много ми е интересно да чуя твоите препоръки за ръководене на ОРИГИНАЛНИЯ ЦСКА, който е жив в момента, от тази минута нататък!
Моля те не ми остроумничи ами дай нещо по същество!

Приятел , може да ми прочетеш цялото творчество , аз винаги съм конкретен и директен , затова ме мислехте за градев, говедо, трол ... Просто си казвам мнението . Знай , че не съм 100 % убеден , че съм безгрешен . Повечето неща които стават с ЦСКА ги прогнозирам точно...не искам да казвам аз какво да става , има си мажоритарен собственик чрез поставено лице , той да казва !

На мен ще ми е повече от интересно да прочета твоите предложения за развитие от тук нататък!
Иначе другите глупости съм ти ги чел и ти казах че ми "надуваш главата", хубаво че жената е отзивчива и я връща в
"спящо" положение!

Казах ти , ЦСКА си има собственик - Гришата , той да прави развитие ... аз виждам , че отиваме в А окр . На 24 има дело за Н , ще се назначи синдик , ще почне някаква процедура , която не е кратка !!!! Може и да има оздравителен план , който няма да се изпълни и накрая СГС ще постанови ликвидация за оригиналното АД . Планът няма да се изпълни , защото синдик не може да стопи дълговете към нап, а те ще са 11,5 млн минимум !!! Гришата няма да плати такива пари НИКОГА !!!! Не може и да разсрочва и да разчита погасяване по давност, защото лихвата е близо 20 -% на година , а давностният срок е 10 години .....така , после гришата , понеже е супер нагло джудже , няма да признае , че е провалил се възродител, ще направи ново АД и ще Ви убеди теб и жена ти , а и другите слабо интелигентни армейци ( животните и офанзива вече са купени ) , че той е Месията и Спасителят и прочее и почваме от А окръжна ... Разбира се, никой няма да посмее да поиска сметка от джуджето за това , че изгубихме една година във В група , защото ще бъде пребит от гавазите на Животното и така ....крайният резултат го виждаме в литекс ! След 20 години ВЕЛИК модел литекс ( то първо му е сбъркано името на този модел , ама да не издребняваме ) какво имаме налице ?! Какво ????? 200 фена гледат дербито с гелосаната мастия !!!!!!! Това ни чака и нас !!!!!!!!!!!!! Ако някой си мисли , че ще стане нещо по- различно е наивник !!! С животното директор на Армията ( сега Иван кюстендил ) , пламен марков изп директор , сашо тодоров се мота там и той не знае защо още , с този организационен хаос , с нула лева инвестиции за нещо друго освен заплати .... Това е ЦСКА в момента !!! Айде култопоклонници , да Ви е честит гришата !!!! Ах да , тези идиоти даже допуснаха мачовете на ЦСКА да не се дават по ТВ !!!! Просто не ми се коментира , че вече се дразня ....

ПП Цимбика ми липсва в цялата схема , нищо чудно гришката да му намери пост скоро време ...шеф на международния отдел ( калоянчо се моташе по едно време в испания ) ..... Айде играйте армейци .....

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 29 авг 2015 09:34

Донке, това "бенефис" по темата ли беше? :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Beladona

Мнениеот Beladona » 29 авг 2015 10:01

Red_Neck написа:Донке, това "бенефис" по темата ли беше? :)

Не ! That is just the beginning !!! Абе, ти що не се преведеш на червен въшкарник , ами се чуждееш с това red neck ?! :) ти по някакъв друг начин ли ги виждаш нещата около ЦСКА ?

Върни се в “Архив”