Beladona написа:Tommi написа:Beladona написа:Аз понеже съм нов тук , Томи = Томислав Русев ли е ? Или е някакво съвпадение на имената ?!
Не съм .
доста по- умен от него ми се виждаш ! Честно !
Зависи от гледната точка. Все пак мерси.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Beladona написа:Tommi написа:Beladona написа:Аз понеже съм нов тук , Томи = Томислав Русев ли е ? Или е някакво съвпадение на имената ?!
Не съм .
доста по- умен от него ми се виждаш ! Честно !
Beladona написа:Tommi написа:Beladona написа:Няма да чета , мен вече ме консултирахапак съм прав ....малък е срока за обезпеченията , целта им е да преодолееш някакво временно затруднение , в никакъв случай не говорим за години влачене !!!!!
Beladona написа:Ако мога да перифразирам Жокерчето , което ми каза , че съм излязъл от подмола , аз да те попитам - ти от кой шавар излезе ?мислиш ли , че ще му говоря на Томето , ако не съм се консултирал с топ данъчни
тествам го дали чете или ми говори наизуст , чете повърхностно
Топ, топ, колко да са топ?До няколко години може да се разсрочи, в зависимост от размера на задължението.
До колко няколко ?!??!?! До николконо няма значение , не съм ги приемал аз тези обезпечения ....но мисля, че терминът не е разсрочване , а отложено плащане с обезпечение ....разсрочване трябва може би да има одобрен план , който разбира се , нито един Футболен клуб не е спазвал и данъчните пак са си траяли ...и тека ...до Голямата каша , Затова всички са като насрани сега , финансови министри , данъчни директори ....няма значение . Да са живи и здрави !
Tommi написа:гражданин от село написа:Томе, "и пак" значи от начало.И се сещаш, че не винаги на власт ще бъдат мошета като софиански и боко.Идва време да си плащате вересиите от 1911 г.(че лехвите са по-голями).Томчо,ти си изключително нагло и крадливо същество.Този номер да крещиш като изоглавен за чужди кражби, за да скриеш стократно по-големите от самия теб(леески) е изключително примитивен приьом и говори за интелекта ти.Псевдо икономическите ти "познания" също предизвикват само умиление и става ясно, че никога не си работил(ако изобщо някога си работил) във финансова или производствена структура.Хайде, у лево "разбирачо".
Е, не така с лошо де.
Tommi написа:Beladona написа:Tommi написа:Beladona написа:Няма да чета , мен вече ме консултирахапак съм прав ....малък е срока за обезпеченията , целта им е да преодолееш някакво временно затруднение , в никакъв случай не говорим за години влачене !!!!!
Beladona написа:Ако мога да перифразирам Жокерчето , което ми каза , че съм излязъл от подмола , аз да те попитам - ти от кой шавар излезе ?мислиш ли , че ще му говоря на Томето , ако не съм се консултирал с топ данъчни
тествам го дали чете или ми говори наизуст , чете повърхностно
Топ, топ, колко да са топ?До няколко години може да се разсрочи, в зависимост от размера на задължението.
До колко няколко ?!??!?! До николконо няма значение , не съм ги приемал аз тези обезпечения ....но мисля, че терминът не е разсрочване , а отложено плащане с обезпечение ....разсрочване трябва може би да има одобрен план , който разбира се , нито един Футболен клуб не е спазвал и данъчните пак са си траяли ...и тека ...до Голямата каша , Затова всички са като насрани сега , финансови министри , данъчни директори ....няма значение . Да са живи и здрави !
До 2-3 години в зависимост от сумата. Термините са си точно разсрочване и отсрочване, има цяла глава в ДОПК. План има и точно това е същността на разсрочването. А останалото са неща, които не можем да си ги изсмукваме от пръстите.
onegavon написа:Тия мангизи с които се плати едната вноска от НАП кой ги снесе-Дебелян ли , майка му ли , Сталийски, Котараците ли ? Кой питам аз? Щото от билети не са ги събрали със сигурност.Как така в страна членка на ЕС се движат некви грандиозни цифри с неясен произход. Нещо малко на Йемен ми заприличваме.Е , затова няма да се оправиме докато ДС дърпа конците.
ugly bug написа:Beladona написа:ugly bug написа:Beladona написа:Кви 13 точки , приятелю , те ни пратиха във В група директно !!!! В този логически ред може да предположиш сам какво следва в близко бъдеще !
Донче,
Ти имаш ли някакви препоръки какво може да се направи за ЦСКА от ,тук, сега ,този момент,сейчас !
Спри моля ти се да ми надуваш главата с глупостите си кой къв бил,кво можело да се направи преди, докаръл Клуба до това дередже,кой кви планове кроял и т.н.,все в минало време!
Много ми е интересно да чуя твоите препоръки за ръководене на ОРИГИНАЛНИЯ ЦСКА, който е жив в момента, от тази минута нататък!
Моля те не ми остроумничи ами дай нещо по същество!
Приятел , може да ми прочетеш цялото творчество , аз винаги съм конкретен и директен , затова ме мислехте за градев, говедо, трол ... Просто си казвам мнението . Знай , че не съм 100 % убеден , че съм безгрешен . Повечето неща които стават с ЦСКА ги прогнозирам точно...не искам да казвам аз какво да става , има си мажоритарен собственик чрез поставено лице , той да казва !
На мен ще ми е повече от интересно да прочета твоите предложения за развитие от тук нататък!
Иначе другите глупости съм ти ги чел и ти казах че ми "надуваш главата", хубаво че жената е отзивчива и я връща в
"спящо" положение!
Red_Neck написа:Донке, това "бенефис" по темата ли беше?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта