ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот River Plate » 11 юли 2016 22:33

Sith написа:И аз съм за обединение, но единствено и само зад ЦСКА. Не на докаран Литекс на армията..
Има грешка, има прошка.. Ако Ганчев реално се откаже и ЦСКА започне да се оздравява, не виждам пречка да си изгладим различията :!:

Пич, прошка може да има за една малка част. Болшинството от припознавачите ни наричаха продажници, курви и какви ли не, а истинския ЦСКА - ГМО (незнайно защо!?), Дора Милева, която се бори до последно да има ЦСКА - баба, алкохоличка и луда, плюеха юношите и ги замеряха с бутилки.
С тия изроди как ще застанеш пак рамо до рамо?
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: Гриша Ганчев се оттегля!

Мнениеот ***cska*** » 11 юли 2016 22:36

maxi1914 написа:
***cska*** написа:А бе разправям ви аз че сте се филмирали яко, ма вие едно си знаете - едно си баете.
Та не разбрах, нещо станало ли е днеска та е тая еуфория и така сте накокържили чурките?
Наздраве!

МИ то сагата мина дързост и красота . Иначе излезе инфо , че ГГ се отказва от проекта .

Тая сага е само във въображението на "безпристрастните" ни журналя. Сами си измислят бомбастични, мега - супрер ексклузивни новини, и после се счупват сами да се опровергават. Клик, година храни! Ма щом има кой да ги чете... :mrgreen:
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Evolutiong
Контакти:

Мнениеот Evolutiong » 11 юли 2016 22:37

Оздравителчета, колкото и да искате няма да убиете ЦСКА. Дори да стане най-черното възможно - да ни натреасат черепа...нищо ново... борбата за ЦСКА продължава. Един път сме го гонили, пак ще го изгоним. За сега няма място за притеснение. Оздравители нямат особени изгледи зануспех да убият ЦСКА.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 11 юли 2016 22:37

River Plate написа:
Sith написа:И аз съм за обединение, но единствено и само зад ЦСКА. Не на докаран Литекс на армията..
Има грешка, има прошка.. Ако Ганчев реално се откаже и ЦСКА започне да се оздравява, не виждам пречка да си изгладим различията :!:

Пич, прошка може да има за една малка част. Болшинството от припознавачите ни наричаха продажници, курви и какви ли не, а истинския ЦСКА - ГМО (незнайно защо!?), Дора Милева, която се бори до последно да има ЦСКА - баба, алкохоличка и луда, плюеха юношите и ги замеряха с бутилки.

Ако се изчистите от плявата, направо излизате с едни гърди пред нас. Каквито олигофрени съм виждал в Сектор Б май само в Г им съперничат :mrgreen:

Останалите са обикновени фенове, които така или иначе не ходят на мачове и напълно ги разбирам. Аз самия съм като тях заради мутрите в бг футбола.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 юли 2016 22:38

Понеже днес бяха на мода анкетите, направих труда за себе си да проведа една импровизирана анкета, на база постовете на пишещите в този форум и по специално коментиращи новината за отказването на Г. Ганчев, която беше разпространена преди няколко часа.
Накратко за методиката - изчетох постовете по темата, направих си труда да определя клубната принадлежност на взелия отношение по темата (до колкото мога), отчетох менията и ето какво показват обобщените резултати:

Общо взели участие в анкетата 51 никнейма, от които
- 22 червени (в това число припознавачи, оздравители и др.)
- 20 сини
- 9 разноцветни (в това число и тролове)

Резултати:
При червените: 5 приветстващи новината за отказването на Г.Г, 2 неутрални и 15 неодобряващи напускането на Г.Г
При сините : 16 приветстващи новината за отказването на Г.Г, 4 неутрални и 0 неодобряващи напускането на Г.Г
При разноцветните: 8 приветстващи новината за отказването на Г.Г, 1 неутрални и 0 неодобряващи напускането на Г.Г

Анкетата няма претенциите да има представителността на тази по БНТ, но отчита до голяма степен живота във форума на ЦСКА и събитията, които се случват напоследък.
Анализ и интерпретация на резултатите всеки може да направи сам за себе си.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 11 юли 2016 22:39

***cska*** написа:
maxi1914 написа:
***cska*** написа:А бе разправям ви аз че сте се филмирали яко, ма вие едно си знаете - едно си баете.
Та не разбрах, нещо станало ли е днеска та е тая еуфория и така сте накокържили чурките?
Наздраве!

МИ то сагата мина дързост и красота . Иначе излезе инфо , че ГГ се отказва от проекта .

Тая сага е само във въображението на "безпристрастните" ни журналя. Сами си измислят бомбастични, мега - супрер ексклузивни новини, и после се счупват сами да се опровергават. Клик, година храни! Ма щом има кой да ги чете... :mrgreen:

Тук си прав,но има нещо гнило !!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 11 юли 2016 22:44

Айдеее Руди потвърди поражението на хибридното, селско изчадие:

Изображение

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 11 юли 2016 22:45

Гришката като чу че в Левски се задават много кинти,и вече се чуди как да си бие пърта.Още повече пък като видя и какво е нивото на хибрида в контролите,а именно-плачевно :mrgreen: ама и неговите хора го подведоха с тези кресливи изхвърляния-то не бяха титли,то не бяха шампионски доминация, феновете съответно се насочиха за някакви извънземни неща...а отборът просто няма класа за нещо подобно.Микренския просто се усети че доста пресолиха манджата,нагнетиха свръх очаквания сред феновете,и съответно при първите издънки същите тия фенове ще го изядат с кърпите :mrgreen:

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 11 юли 2016 22:48

River Plate написа:Пич, прошка може да има за една малка част. Болшинството от припознавачите ни наричаха продажници, курви и какви ли не, а истинския ЦСКА - ГМО (незнайно защо!?), Дора Милева, която се бори до последно да има ЦСКА - баба, алкохоличка и луда, плюеха юношите и ги замеряха с бутилки.

Ти ли ще даваш прошка бре? Виж че оздравителите сте точно 30 човека, начело с Дучан и Цимбик! Същите дето се ненаядоха, и развяваха зелени шалчета. Вие ли ще сте ни стожер, морална светлина и пример за подражание? Продължаваш да ни наричаш изроди, а плачеш че сте били обиждани. И да, бабето кърка повече от мен!
Наздраве!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 11 юли 2016 22:51

Демба_Ба написа:ама и неговите хора го подведоха с тези кресливи изхвърляния-то не бяха титли,то не бяха шампионски доминация, феновете съответно се насочиха за някакви извънземни неща...а отборът просто няма класа за нещо подобно.Микренския просто се усети че доста пресолиха манджата,нагнетиха свръх очаквания сред феновете,и съответно при първите издънки същите тия фенове ще го изядат с кърпите :mrgreen:

Думба гааа, ти случайно видя ли с кои отбори играхме?! За какви свръхочаквания говориш, като на тези отбори само един футболист струва колкото целото подуене?! :shock: :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”