Ако обявят фалит просто няма какво да правиш.Излизаш на гола поляна и започваш да строиш.
При жив ЦСКА да се хвърляш на първия срещнат.Знаете как ги наричат такива.

ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- 

petko.h.markov
- Контакти:
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Как пък се не усеща тая ДърПатка?! Водещият го хлъзга и он е готов четворен Аксел да изпълни, за да обясни, че важно било екипът да е червен, емблемата и стадиона.. нищо друго не е важно. Човек може и да не е много учен, и да не е много умен, но е непростимо да е толкова тъп!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
vaskonti написа:Само дето това сега в А група не е ново дружество. Да оставим на страна твърдението, че дружеството е без значение. Да видим клуба, да видим отбора '- нищо ново няма, освен лъскавата табелка.
А защо в новото виждаш само половината старо?
Христо Стоичков ли имаш нужда да ти припомням кой е?
Треньорът и титулярите от миналия сезон ли не познаваш?
Отделно, не искам 5 години ново страдания, в момент в който футболът е пари и времето е пари. Ако си чел предишните ми постове, за мен възраждането на ЦСКА до едновремешния стандарт си върви от 25 години насам, започнато от Вальо Михов с привличането на Гиби.
Футболът е пари, но как да се доверя на някой, който е напълнил с банери чуждия стадион, а ТВ излъчването от Словения е със специалното му съдействие...
Мислете не само за утре, както сме свикнали в България, а когато нещо не ви харесва, поне изложете аргументи, как да се случи по-добре.
На този етап единственото сигурно е, че ни Божков, ни Ганчев
ще извадят някакви пари за АД-то. Дай работещ вариант?
Re: Гриша Ганчев се оттегля!
bezpanika написа:maxi1914 написа:Да бе за това последните години доминираме на всяко едно ниво . Все силните са с нас . И видиш ли накрая калъфка . Ти чуваш ли се кви ги плащиш ? То нах-големия ни успех ще се окаже , че сме сасипали ЦСКА
Що бе, малък успех ли е? Гледай тая година в каква А група играхте , почти за без пари!Люта битка с Берое и Славия за второто място.Мани това , а ма почти без пари
Ми то Литекс си бяха в А група, преди изцепката на Жужи. Сега пак ще са, ако нещо нещата не се разсъхнат, ама ЦСКА няма да го има!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- River Plate
- Контакти:
Кашчей написа:
Как пък се не усеща тая ДърПатка?! Водещият го хлъзга и он е готов четворен Аксел да изпълни, за да обясни, че важно било екипът да е червен, емблемата и стадиона.. нищо друго не е важно. Човек може и да не е много учен, и да не е много умен, но е непростимо да е толкова тъп!
Най-обикновен продажник и помяр:

[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
						ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
11_best написа:vaskonti написа:Само дето това сега в А група не е ново дружество. Да оставим на страна твърдението, че дружеството е без значение. Да видим клуба, да видим отбора '- нищо ново няма, освен лъскавата табелка.
Отделно, не искам 5 години ново страдания, в момент в който футболът е пари и времето е пари. Ако си чел предишните ми постове, за мен възраждането на ЦСКА до едновремешния стандарт си върви от 25 години насам, започнато от Вальо Михов с привличането на Гиби.
Футболът е пари, но как да се доверя на някой, който е напълнил с банери чуждия стадион, а ТВ излъчването от Словения е със специалното му съдействие...
Мислете не само за утре, както сме свикнали в България, а когато нещо не ви харесва, поне изложете аргументи, как да се случи по-добре.
Като си започнал, ще ни кажеш ли какъв е Стоичков в Литекс?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:bezpanika написа:maxi1914 написа:Да бе за това последните години доминираме на всяко едно ниво . Все силните са с нас . И видиш ли накрая калъфка . Ти чуваш ли се кви ги плащиш ? То нах-големия ни успех ще се окаже , че сме сасипали ЦСКА
Що бе, малък успех ли е? Гледай тая година в каква А група играхте , почти за без пари!Люта битка с Берое и Славия за второто място.Мани това , а ма почти без пари
Ми то Литекс си бяха в А група, преди изцепката на Жужи. Сега пак ще са, ако нещо нещата не се разсъхнат, ама ЦСКА няма да го има!
То пък вас като ви има , сигурно всяка вечер си казваш , "По-добре да ни няма!"
Кашчей написа:11_best написа:vaskonti написа:Само дето това сега в А група не е ново дружество. Да оставим на страна твърдението, че дружеството е без значение. Да видим клуба, да видим отбора '- нищо ново няма, освен лъскавата табелка.
Като си започнал, ще ни кажеш ли какъв е Стоичков в Литекс?!
Бивш тренер

[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.
Кашчей написа:bezpanika написа:maxi1914 написа:Да бе за това последните години доминираме на всяко едно ниво . Все силните са с нас . И видиш ли накрая калъфка . Ти чуваш ли се кви ги плащиш ? То нах-големия ни успех ще се окаже , че сме сасипали ЦСКА
Я ми кажи как Литекс от София ще се премести в Ловеч ?? Наредби ! Наредби !!!
Всъщност не ми казвай, не искам да те чета
Аз си мислех , че дърпарката още се реди за абонаментна карта . А то си разхожда джапанките в ефир  

[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.