ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот гражданин от село » 28 авг 2015 23:17

Томе, "и пак" значи от начало.И се сещаш, че не винаги на власт ще бъдат мошета като софиански и боко.Идва време да си плащате вересиите от 1911 г.(че лехвите са по-голями :mrgreen: ).Томчо,ти си изключително нагло и крадливо същество.Този номер да крещиш като изоглавен за чужди кражби, за да скриеш стократно по-големите от самия теб(леески) е изключително примитивен приьом и говори за интелекта ти.Псевдо икономическите ти "познания" също предизвикват само умиление и става ясно, че никога не си работил(ако изобщо някога си работил) във финансова или производствена структура.Хайде, у лево "разбирачо".

Beladona

Мнениеот Beladona » 28 авг 2015 23:21

Аз понеже съм нов тук , Томи = Томислав Русев ли е ? Или е някакво съвпадение на имената ?!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 авг 2015 23:26

Beladona написа:Аз понеже съм нов тук , Томи = Томислав Русев ли е ? Или е някакво съвпадение на имената ?!

Не съм .
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 28 авг 2015 23:26

Съвпадение е Русев е вифаджия- демек от иконимика няма хал-хабер.То и другото Томи е некакъв книжен плъх- сигурно не е чукнал и една касова бележка през живота си и не знае как се вади дневен отчет икъде се лепи.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 авг 2015 23:31

Beladona написа:Няма да чета , мен вече ме консултираха :) пак съм прав ....малък е срока за обезпеченията , целта им е да преодолееш някакво временно затруднение , в никакъв случай не говорим за години влачене !!!!!

Beladona написа:Ако мога да перифразирам Жокерчето , което ми каза , че съм излязъл от подмола , аз да те попитам - ти от кой шавар излезе ? :) мислиш ли , че ще му говоря на Томето , ако не съм се консултирал с топ данъчни :) тествам го дали чете или ми говори наизуст , чете повърхностно :)

Топ, топ, колко да са топ? :lol: До няколко години може да се разсрочи, в зависимост от размера на задължението.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Beladona

Мнениеот Beladona » 28 авг 2015 23:32

Tommi написа:
Beladona написа:Аз понеже съм нов тук , Томи = Томислав Русев ли е ? Или е някакво съвпадение на имената ?!

Не съм .

доста по- умен от него ми се виждаш ! Честно !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 авг 2015 23:37

гражданин от село написа:Томе, "и пак" значи от начало.И се сещаш, че не винаги на власт ще бъдат мошета като софиански и боко.Идва време да си плащате вересиите от 1911 г.(че лехвите са по-голями :mrgreen: ).Томчо,ти си изключително нагло и крадливо същество.Този номер да крещиш като изоглавен за чужди кражби, за да скриеш стократно по-големите от самия теб(леески) е изключително примитивен приьом и говори за интелекта ти.Псевдо икономическите ти "познания" също предизвикват само умиление и става ясно, че никога не си работил(ако изобщо някога си работил) във финансова или производствена структура.Хайде, у лево "разбирачо".

Е, не така с лошо де. :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 28 авг 2015 23:38

Tommi написа:
Beladona написа:Няма да чета , мен вече ме консултираха :) пак съм прав ....малък е срока за обезпеченията , целта им е да преодолееш някакво временно затруднение , в никакъв случай не говорим за години влачене !!!!!

Beladona написа:Ако мога да перифразирам Жокерчето , което ми каза , че съм излязъл от подмола , аз да те попитам - ти от кой шавар излезе ? :) мислиш ли , че ще му говоря на Томето , ако не съм се консултирал с топ данъчни :) тествам го дали чете или ми говори наизуст , чете повърхностно :)

Топ, топ, колко да са топ? :lol: До няколко години може да се разсрочи, в зависимост от размера на задължението.

До колко няколко ?!??!?! До николко :) но няма значение , не съм ги приемал аз тези обезпечения ....но мисля, че терминът не е разсрочване , а отложено плащане с обезпечение ....разсрочване трябва може би да има одобрен план , който разбира се , нито един Футболен клуб не е спазвал и данъчните пак са си траяли ...и тека ...до Голямата каша , Затова всички са като насрани сега , финансови министри , данъчни директори ....няма значение . Да са живи и здрави !

Beladona

Мнениеот Beladona » 28 авг 2015 23:42

onegavon написа:Съвпадение е Русев е вифаджия- демек от иконимика няма хал-хабер.То и другото Томи е некакъв книжен плъх- сигурно не е чукнал и една касова бележка през живота си и не знае как се вади дневен отчет икъде се лепи.

Не го подценявай !!! Умен е нашето Томи ! Не е случаен книжен мишок , чета му нещата ...няма лош пост .има леки залитания на тема Левски , но кой ли няма фенски пристрастия :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 авг 2015 23:44

onegavon написа:Съвпадение е Русев е вифаджия- демек от иконимика няма хал-хабер.То и другото Томи е некакъв книжен плъх- сигурно не е чукнал и една касова бележка през живота си и не знае как се вади дневен отчет икъде се лепи.

Това си е голямо нещо да чукаш касови бележки. :lol:

П.П.: Някой да не ме разбере погрешно, няма нищо лошо или срамно в тази работа, даже е необходима и важна. Ама тоя го каза все едно не си човек, ако не си чукнал поне една касова бележка. :)

Върни се в “Архив”