ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Томе, "и пак" значи от начало.И се сещаш, че не винаги на власт ще бъдат мошета като софиански и боко.Идва време да си плащате вересиите от 1911 г.(че лехвите са по-голями
).Томчо,ти си изключително нагло и крадливо същество.Този номер да крещиш като изоглавен за чужди кражби, за да скриеш стократно по-големите от самия теб(леески) е изключително примитивен приьом и говори за интелекта ти.Псевдо икономическите ти "познания" също предизвикват само умиление и става ясно, че никога не си работил(ако изобщо някога си работил) във финансова или производствена структура.Хайде, у лево "разбирачо".

Аз понеже съм нов тук , Томи = Томислав Русев ли е ? Или е някакво съвпадение на имената ?!
Beladona написа:Аз понеже съм нов тук , Томи = Томислав Русев ли е ? Или е някакво съвпадение на имената ?!
Не съм .
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Съвпадение е Русев е вифаджия- демек от иконимика няма хал-хабер.То и другото Томи е некакъв книжен плъх- сигурно не е чукнал и една касова бележка през живота си и не знае как се вади дневен отчет икъде се лепи.
Beladona написа:Няма да чета , мен вече ме консултирахапак съм прав ....малък е срока за обезпеченията , целта им е да преодолееш някакво временно затруднение , в никакъв случай не говорим за години влачене !!!!!
Beladona написа:Ако мога да перифразирам Жокерчето , което ми каза , че съм излязъл от подмола , аз да те попитам - ти от кой шавар излезе ?мислиш ли , че ще му говоря на Томето , ако не съм се консултирал с топ данъчни
тествам го дали чете или ми говори наизуст , чете повърхностно
Топ, топ, колко да са топ?

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Beladona написа:Аз понеже съм нов тук , Томи = Томислав Русев ли е ? Или е някакво съвпадение на имената ?!
Не съм .
доста по- умен от него ми се виждаш ! Честно !
гражданин от село написа:Томе, "и пак" значи от начало.И се сещаш, че не винаги на власт ще бъдат мошета като софиански и боко.Идва време да си плащате вересиите от 1911 г.(че лехвите са по-голями).Томчо,ти си изключително нагло и крадливо същество.Този номер да крещиш като изоглавен за чужди кражби, за да скриеш стократно по-големите от самия теб(леески) е изключително примитивен приьом и говори за интелекта ти.Псевдо икономическите ти "познания" също предизвикват само умиление и става ясно, че никога не си работил(ако изобщо някога си работил) във финансова или производствена структура.Хайде, у лево "разбирачо".
Е, не така с лошо де.

Tommi написа:Beladona написа:Няма да чета , мен вече ме консултирахапак съм прав ....малък е срока за обезпеченията , целта им е да преодолееш някакво временно затруднение , в никакъв случай не говорим за години влачене !!!!!
Beladona написа:Ако мога да перифразирам Жокерчето , което ми каза , че съм излязъл от подмола , аз да те попитам - ти от кой шавар излезе ?мислиш ли , че ще му говоря на Томето , ако не съм се консултирал с топ данъчни
тествам го дали чете или ми говори наизуст , чете повърхностно
Топ, топ, колко да са топ?До няколко години може да се разсрочи, в зависимост от размера на задължението.
До колко няколко ?!??!?! До николко

onegavon написа:Съвпадение е Русев е вифаджия- демек от иконимика няма хал-хабер.То и другото Томи е некакъв книжен плъх- сигурно не е чукнал и една касова бележка през живота си и не знае как се вади дневен отчет икъде се лепи.
Не го подценявай !!! Умен е нашето Томи ! Не е случаен книжен мишок , чета му нещата ...няма лош пост .има леки залитания на тема Левски , но кой ли няма фенски пристрастия

onegavon написа:Съвпадение е Русев е вифаджия- демек от иконимика няма хал-хабер.То и другото Томи е некакъв книжен плъх- сигурно не е чукнал и една касова бележка през живота си и не знае как се вади дневен отчет икъде се лепи.
Това си е голямо нещо да чукаш касови бележки.

П.П.: Някой да не ме разбере погрешно, няма нищо лошо или срамно в тази работа, даже е необходима и важна. Ама тоя го каза все едно не си човек, ако не си чукнал поне една касова бележка.