Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Гонг.бг - излагате се

Мнениеот boabbb » 13 фев 2015 08:39

Captain Stottlemeyer написа:
Sole написа:Тези от Гонг са болни сини мозъци. Плещят 55 мин. за "левски" и накрая за 5 мин споменават набързо за останалите отбори и другите новини в спорта. Няма смисъл това радио да облъчва цяла България с безкрайните си глупави коментари само за един отбор. И без това извън глухата софийската околия никой не го интересува Гонг и фалиралия "левски".

Някой да те е принудил с пистолет, опрян в слепоочието, да слушаш "болните сини мозъци от Гонг", при това цял час!?... :roll: Стой си у вас на село, слушай селската радиоточка, да не би пак да е прелял язовирът, изривай калта и тинята от къщата, нахрани животните (ако водата не ги е отнесла) и не се занимавай с "безкрайните глупави коментари" за "фалиралия" "Левски". И не забравяй, все пак, че ако не е "глухата Софийска околия", много хора в провинцията (най-вече Перник и Северозападна България) ще умрете от глад... 8-)

Колко от тая "околия" са софиянци, бе :roll: Ама кореняци :!: Щото след Освобождението, София е била 20000 :lol: И ти си кореняк, предполагам, ама баба ти е от Видин, а дядо ти от Монтана :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

cska-632
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот cska-632 » 13 фев 2015 10:24

Наближава делото на Томов и ако няма приятели във върховния съд лятото пак ще стават циркове с любимия ни отбор.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 фев 2015 10:32

Old_death написа:В Гонг отдавна няма професионализъм . Там всички се върши с фенски пристрастия . Не напразно са го кръстили радио " Подуенско ехо " . Вече втора седмица слушам реването на Русев и рекламите за "спасяването " на БК Левски . Русев , като си такъв професионалист , защо не рева , когато затриха волейболния и баскетболните отбори на ЦСКА ! Къде ти беше професионализма , когато в ефир наричаше съдиите на един мач на любимия ти отбор срещу Черно море лепилари и наркомани ? Като си такъв професионалист и расъждаваш за платените заплати в ЦСКА , защо не зададеш въпроса : " А в Левски кога ще бъдат изплатени заплатите за декември ? " До там сте се забравили , че даже използвате националния ефир , защото Дарик се рекламира като национално радио , за да предавате контролните срещи на Левски . Лично аз не слушам това радио . Предпочитам да слушам спортните предавания на ZROCK през уикенда . Срамно е , че в спортната емисия не едно музикално радио цари повече професионализъм , отколкото в редиците на едни спортни " журналисти " . С умиление и носталгия си спомням за Мичмана и Ексеров .

Русев,Грънчаров и Стоянов се заеха с тежката задача да спасяват футбола и баскетбола в Левски,като за това използват нонстоп ефира на националното Дарик радио.Защо не попитат Тити къде отидоха парите от последните две години,когато по думите на треньора бюджета е бил по 2,5 мил.лв. и е осигуряван от КТБ,знаете ли че отбори в България с бюджет 400 хил.лв. играят финал за купата и вземат бронзови медали от шампионата.За тези 2,5 мил. бюджет Ямбол,Плевен и Бургас щяха да са шампиони и да играят успешно в евротурнирите,щяха да имат и публика,а нямаше да молят футболните агитки да идват в залите като им дават безплатни билети и плащат за това че подкрепят даден отбор.Нека тези "сини" журналисти попитат Тити колко му струваше Адриатическата лига и защо не си извоюва участие в този турнир с игра ами плати и вкара Левски служебно там и сега виждаме какви рекорди прави ,двадесет загуби,това е резил за който единствена вина има Тити Папазов.Тази авантюра струваше на клуба над 500хил.лева ,а сега се моли за 100хил. лв. да завърши сезона.Толкова за баскетбола,а за това че журналистите в Гонг са поели сериозен ангажимент да възродят футболния Левски говори и факта че в лагера на отбора в Турция е пратен В.Грънчаров,журналистът който му беше омръзнало да ходи на почивка в Кипър с Левски и се беше прехвърлил при Локо Пд,че там дестинациите бяха по-престижни.Грънчаров се е заел с тежката задача да вдига духа на футболистите на отбора,всекидневно ни залива с гръмки интервюта,обяснява на новите футболисти че Левски е паднал ен пъти подред от ЦСКА и това така не може да продължава,като не забравя да рекламира и "събитието" в зала Армеец на 15.02.Не съм злопаметен но го помня същия този Грънчаров че беше ресьорен журналист на баскетболния Лукойл и ходеше на всички тяхни мачове.Не искам да бъда разбиран неправилно не е лошо да се подкрепя спорта и отделните клубове,но когато проблемите на един клуб се развяват като национална кауза ,а в същото време десетки други клубове вече не съществуват,но за тях никой не говори,това най-малкото не е морално.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 фев 2015 13:12

Колеги,аз не знам защо чак пък толкоз трябва да обръщаме внимание на такива негативни новинки около нашия отбор били реални, били откровени лъжи,да влизаме в полемики с подУЯнски и други идиоти,просто нема смисъл-теглиме им по една цветиста майна и продължаваме напред :!: :) На мене лично ми е писнало да се обяснява,че Клуба изживява криза,че има тежко наследство от предишното ръководство,че за това го съдят знайни и незнайни мърлячи и т.н. и т.н.!Ако не им се обръща внимание,особено от ръководството,тези новинки леко по-леко ще почнат да изчезват,като всяко нещо от живота ,като не го захранваш с внимание и енергия,лекичко почва да умира,чисто и просто ,като милиционер след баня,па било то и капитан :lol: Всичко вече е доста банално по този въпрос,специално за мене.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 13 фев 2015 13:19

Red joker написа:Колеги,аз не знам защо чак пък толкоз трябва да обръщаме внимание на такива негативни новинки около нашия отбор били реални, били откровени лъжи,да влизаме в полемики с подУЯнски и други идиоти,просто нема смисъл-теглиме им по една цветиста майна и продължаваме напред :!: :) На мене лично ми е писнало да се обяснява,че Клуба изживява криза,че има тежко наследство от предишното ръководство,че за това го съдят знайни и незнайни мърлячи и т.н. и т.н.!Ако не им се обръща внимание,особено от ръководството,тези новинки леко по-леко ще почнат да изчезват,като всяко нещо от живота ,като не го захранваш с внимание и енергия,лекичко почва да умира,чисто и просто ,като милиционер след баня,па било то и капитан :lol: Всичко вече е доста банално по този въпрос,специално за мене.

Ааааа не,.. той може да е прост, ама не е чист ! :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 13 фев 2015 14:05

suni написа:
Red joker написа:Колеги,аз не знам защо чак пък толкоз трябва да обръщаме внимание на такива негативни новинки около нашия отбор били реални, били откровени лъжи,да влизаме в полемики с подУЯнски и други идиоти,просто нема смисъл-теглиме им по една цветиста майна и продължаваме напред :!: :) На мене лично ми е писнало да се обяснява,че Клуба изживява криза,че има тежко наследство от предишното ръководство,че за това го съдят знайни и незнайни мърлячи и т.н. и т.н.!Ако не им се обръща внимание,особено от ръководството,тези новинки леко по-леко ще почнат да изчезват,като всяко нещо от живота ,като не го захранваш с внимание и енергия,лекичко почва да умира,чисто и просто ,като милиционер след баня,па било то и капитан :lol: Всичко вече е доста банално по този въпрос,специално за мене.

Викаш и банята не помага :lol: ...прав си 8-) :!:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 фев 2015 14:10

По време на разговорите Фо-Поре е обявил на ръководството, че няколко тима нот родината му се интересуват от привличането му. Контрактът му изтича в края на сезона и той ще може да се върне в родината си без трансферна сума. Интересът към него идва от втородивизионни френски отбори. Жереми обаче предпочита да остане в ЦСКА и да играе в евротурнирите, заради това не е дал и категоричен отговор на никоя от заинтересованите страни.
Както е известно, Омар Коско също има намерение да се върне във Франция.

Ко :?: Притеснително е това - който напусне ЦСКА не както трябва, му се случват не особено добри неща :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

КироВарна
Контакти:

Re: Гонг.бг - излагате се

Мнениеот КироВарна » 13 фев 2015 20:12

РосенВарна написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Sole написа:Тези от Гонг са болни сини мозъци. Плещят 55 мин. за "левски" и накрая за 5 мин споменават набързо за останалите отбори и другите новини в спорта. Няма смисъл това радио да облъчва цяла България с безкрайните си глупави коментари само за един отбор. И без това извън глухата софийската околия никой не го интересува Гонг и фалиралия "левски".

Някой да те е принудил с пистолет, опрян в слепоочието, да слушаш "болните сини мозъци от Гонг", при това цял час!?... :roll: Стой си у вас на село, слушай селската радиоточка, да не би пак да е прелял язовирът, изривай калта и тинята от къщата, нахрани животните (ако водата не ги е отнесла) и не се занимавай с "безкрайните глупави коментари" за "фалиралия" "Левски". И не забравяй, все пак, че ако не е "глухата Софийска околия", много хора в провинцията (най-вече Перник и Северозападна България) ще умрете от глад... 8-)

Капитане, доста високомерно гледаш от позицията си на софиянец, ако държавата не беше такава мащеха за всички хора, живеещи извън София и ако 90% от националните приходи не отиваха в София ти щеше също да ядеш филията намазана със свинска мас и да си гълташ сополите. Давай го по-спокойно към хората, живеещи извън София и не си вири носа.

Росене,като го гледаш така наречения капитан`Нам кой си,какви ги пише....как мислиш колко му е акъла?И дали не яде свинска мас и пръжки с лук,дето са му ги изпратили от село?А колкото до "безкрайните глупави коментари",аз отдавна не ги слушам!Това,че говорят само за любимият си умиращ син лебед добре!Но че имат наглоста да се титулуват високопарно "Българско национално радио",ми идва в повече.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 14 фев 2015 17:10

Red joker написа:
suni написа:

Викаш и банята не помага :lol: ...прав си 8-) :!:

Този се къпе с фуражката,.. склерозата не прощава,.. ама поне ни забавлява...
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 фев 2015 12:17

Пак почнаха изказвания и новини оттук ,оттам,от свои и чужди,за лошото финансово състояние,за неплащане,за оттегляне на основните акционери-говори се,че „Трейс“ и Манджуков,само чакат Клуба да им върне парите,които са дали и си бият камшика-не знам кое и истина и кое не ,но като че ли пак се появяват същите въпросителни относно финансирането :( .Проекта на Стивън Ло закъснявал,може би благодарение на тиквоча,който му иска голям рекет и май че ще разчитаме „Дейвид Копърфийлд“ за някакъв таен ход,да спасява положението,да чакаме на това да сме шампиони и на постъпленията от мачовете в ЕКТ,ми се струва доста хазартно за осигуряване на финансовата стабилност :( !Вие какво ще кажете колеги!?

Върни се в “Архив”