Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Jürgen » 05 сеп 2013 14:22

W84me написа:
vaskonti написа:Ехх...ако не беше Бойко и ГЕРБ, досега БСП да ни е направила ако не Швеция, то поне Швейцария на балканите... :|

Съгласен съм!

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 05 сеп 2013 14:23

Добър комунист няма! Комунизмът е психическо заболяване! Манията на комунягите е да убиват и изтезават нашият народ! Аз съм антикомунист по природа и по рождение , така като бяха мойта майка и баща!А това , че Илия Минев и Константин Часовникаров са били членове на Антибългарската терористична комунистическа банда е нагла и долна комунистическа лъжа!
Последна промяна от Безкомпромисен на 05 сеп 2013 14:25, променено общо 1 път.
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 сеп 2013 14:24

Jürgen написа:
W84me написа:
vaskonti написа:Ехх...ако не беше Бойко и ГЕРБ, досега БСП да ни е направила ако не Швеция, то поне Швейцария на балканите... :|

Съгласен съм!

:lol: :lol: :lol:

Ние сме стратегическа зона, затова на "великите сили" не им е изгодно да ни подкрепят по много въпроси.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 сеп 2013 14:26

Безкомпромисен написа:Добър комунист няма! Комунизмът е психическо заболяване! Манията на комунягите е да убиват и изтезават нашият народ! Аз съм антикомунист по природа и по рождение , така като бяха мойта майка и баща!

Чакай малко, преди 09.09.1944 година комунисти може да е нямало, но лява идея пак си е съществувала. Какво си толкова против нея?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 05 сеп 2013 14:30

Безкомпромисен написа:Защото България е 69 години вече под съветско болшевишко кърваво комунистическо робство! Защото моята мисия е да се опитам да спася България, като се освободи от комунистическото робство, което трае и до ден днешен! Трябва хората да знаят истината каква е била България преди злокобния ден 9 Септември 1944г. , когато е била независима , демократична и просперираща държава, а не както комунягите лъжат най-нагло и безцеремонно , че е имало фашизъм и фалшифицират историята с техните шумкарски филмчета като "На всеки километър", "Изгори, за да светиш" и други съветско-комунистически шумкарски помии! Хората трябва да знаят истината, че Негово Величество Цар Борис III е бил обичан от Българите страшно много и не случайно на неговото погребение се стичат милиони , плачейки и усещайки какъв достоен човек губят и какво лошо нещо ги очаква скоро! Ако не беше отровен от комунистите , може би нямаше да има и 9 Септември 1944г., който заедно с 28 Август 1943г. са най-черните и най-мъчителни дни в българската история! Защото народ, който не познава историята си и е заблуден за настоящето си НЯМА БЪДЕЩЕ! Такъв за съжаление е нашият народ! Заблуден от комунистическата пропаганда , която от сутрин до вечер е облъчван от комунистическите медии за манипулация и дезинформация! Аз именно това се опитвам - да покажа истината за историята и да покажа истината за настоящето, за да има нашият народ бъдеще!За съжаление все още никой не е открил противоотрова срещу комунистическите бацили!

Отвори специално една тема и там пиши като целта ти е да ни образоваш за комунистите :) !!!!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 05 сеп 2013 14:32

Терористите наречени комунисти убиваха нормалните хора , обираха мандри и преди 9 Септември 1944 г.! По времето на Септемврийския метеж през 1923 г. комунистите извършват страшно много терористични атаки , както и атентата в църквата Свети Крал , която избиват и раняват много невинни хора! БКП е терористична организация , която трябва да бъде забранена и извадена извън закона заедно с всички найни комунистически отрочета! За съжаление Цар Борис Трети се смилява над комунягите и отменя много смъртни присъди на доказани убийци и терористи след Септемвриския метеж, а това му е била най-голямата грешка! Бог да пази България от комунисти!
Скоро ще пусна една подробна и образователна тема за най-черния, кървав и траурен ден в Българската история - 9 Септември 1944г. , когато независимо и демократично Царство България престава да съществува и България става незаконна съветска република! На този ден България е унищожена като държава!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 05 сеп 2013 14:47

Безкомпромисен написа:Добър комунист няма! Комунизмът е психическо заболяване! Манията на комунягите е да убиват и изтезават нашият народ! Аз съм антикомунист по природа и по рождение , така като бяха мойта майка и баща!А това , че Илия Минев и Константин Часовникаров са били членове на Антибългарската терористична комунистическа банда е нагла и долна комунистическа лъжа!

То и твоята форма на заболяване е същата, ама е сме тръганли да го повтаряме като развалена комунистическа грамофонна плоча. Дали комунист или безкомпромисен все същата история.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 05 сеп 2013 14:55

Опа,какво стана сега с намаления ток,токът е по евтин,но сметките са по-големи,интересно.
Получава се малко като в един виц от соца-
"не били компютри,а компоти и не били закупени,а били откраднати".

"Токът падна с 5%, но сметките скочиха, скочиха и хората".
http://www.dnes.bg/politika/2013/09/05/ ... ata.198404

П.П.Между другото последна ми сметка за ток е с около 10% по-висока от предходните
и то за период,когато почти не съм бил вкъщи.Помислих че съм единичен случай,но
се оказа че има доста хора освен мен,които се радват на новите по-ниски цени на тока.

Благодаря ти,спасителю Олигарски,че ни отърва от енергийната мафия!

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 05 сеп 2013 17:03

.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:15, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 сеп 2013 18:13

Безкомпромисен написа:Скоро ще пусна една подробна и образователна тема за най-черния, кървав и траурен ден в Българската история - 9 Септември 1944г. , когато независимо и демократично Царство България престава да съществува и България става незаконна съветска република! На този ден България е унищожена като държава!

Историята на България изобщо не ти е силна страна на теб. Пишеш глупост след глупост!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”