Още веднъж, поздравления! Само така! Пожелаваме дълга и ползотворна изява!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Туше написа:Браво, Бареков - гражданин, ботевист - емблематично!
Още веднъж, поздравления! Само така! Пожелаваме дълга и ползотворна изява!
itelim написа:Момчета, що се дърляте за глупости! Питам вас и най-вече г-н Бареков, какво е направил за Ботев??? Едно-две предавания в сутрешния блок, който води. Та те си бяха чиста реклама на неговата персона и телевизията в която работи.
maximalniq написа:Стига с този Ботев,където влезеш Ботев или Христолов на първа страница... Същата работа като Софийският боклук. Стига сте ревали и Добруджа има некъдърно ръководство и затова сме сега във 'В' група.Занимавате цяла България с проблемите ви.Ботев е симпатичен отбор но пък вие феовете голяма драма правите...
PAPI1912 написа:itelim написа:Момчета, що се дърляте за глупости! Питам вас и най-вече г-н Бареков, какво е направил за Ботев??? Едно-две предавания в сутрешния блок, който води. Та те си бяха чиста реклама на неговата персона и телевизията в която работи.
бареков направи връзката с кръстева. а кой е бареков- ботевист младежо ботевист. циганета какво стана с борбата с галка и зекито![]()
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
BS1913 написа:Държавата е първи по ред кредитор.Ако клуба обяви фалит държавата влиза и разпродава от капитала на дружеството за да си прибере вземанията /в случая мисля че Ботев има към задължения към НОЙ/.Това е накратко.По принцип всеки случай на обявяване на несъстоятелност си има различен казус ,а в случая казуса с ФК е още по особен и трябва доста специалисти да се занимаят.Подчертавам че несъм юристтака че по компетентните да не ме ругаят
В случая мога да ви дам един съвет-защо феновете на Ботев не си направят АД и при бъдеща несъстоятелнос да участват в изкупуването на активите на сегашния клуб
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта