ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 11 юли 2016 19:59

GA_ veliki написа:
maxi1914 написа:
GA_ veliki написа:
maxi1914 написа:Ама ваш е проблема , че следите педалски сайтове . Въпроса е , че ръководството я е видяло . Сега дали няма да кажат феновете щом не са зад нас няма смисъл . И обратно към Ловеч .

Да не си забрави оркестъра само :lol:

Няма . Нали трябва да остане някои да прави дудуци на жужето :mrgreen:
След като сте феномен ала бала не знам защо трябва анкетата да е само м/у армейците . Явно официалния форум не е меродавен .

Малко ли припознавачи му правиха и му и правят и сега дудуци ;)

Дааа...и такива като тебе ги надуват :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 юли 2016 19:59

Инджов (ако въобще е говорил и не е измислица всичко ) отново говори с недомлъвки,
има ли проблем за Етрополе- Литекс-Микре- Бялка или няма?
Ако феновете решат не се отказваме, та какво да решат бре неуважаеми г-н Инджов?
Какви са новините? Какво трябва да решат хората които застават зад лиценза на Литекс в ПФЛ?
Аз лично имам едно нещо наум и си мисля че няма да им хареса на голяма част от припознаващите!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 юли 2016 20:01

golemia написа:
Soulen написа:Ако двете ЦСКА се обединят и все пак платите на кредиторите да кажем на 30 процента и влезнете в А група, поне ще има някаква приемственост. Мисля, че повечето ви фенове биха се обединили при такова развитие.

Ми те плюха че не е автентично старото..имало 3 титли.Значи стават 7.Колко е жалко да си фен на ЦСКА!

Ти на кои си фен,„щастливец“ :mrgreen:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

maxi1914
Контакти:

Re: Гриша Ганчев се оттегля!

Мнениеот maxi1914 » 11 юли 2016 20:03

bezpanika написа:Нещо не мога да разбера! Сините фенове страшно държат да изчезне новия ЦСКА и да остане стария , щото пък той след 20 дни изчезва. И ..... край , изчезна ЦСКА!!! Вероятно очаквате ,че вкупом ще станем от Левски. Ние на ващо нещо фенове , НИКОГА няма да станем!!! За когото си искам ,на него ще съм фен , и на Етрополе , и на Гигант Белене , при вас не идваме , разберете го най-сетне!

Пхааххааахааха аз знам какво е преданост и любов към отбора . Такива като вас дето със силните на деня не ни трябват .
Не мога да се сетя за епитет в момента защото каквото и да ви кажа ще е малко . Притрябвали са ни ..........
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 11 юли 2016 20:03

GA_ veliki написа:
W84me написа:Припознавачите пак ли ще припознават?! Оставка на цялото ГФС СЕГА! ПЕРУКАТА ВЪН!

И камъни по сградата :lol:

И налъми .

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 11 юли 2016 20:04

CSKA 78 написа:
maxi1914 написа:
CSKA 78 написа:Не знам къде го е казал това С. Стоилов, но ти си вярвай, де! Истинската новина, която е качена преди 2 часа на официалния сайт, вече я копирах на предишната страница! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ми точно сега ще кажат , че феновете не ги подкрепят и същата цифра фенове ги имат в Ловеч . Извинение за да си бият камшика :mrgreen:

Само освежителите и техните придворни лилави приятелки ще си бият камшика утре в 17 часа! Знаеш ли какво ще стане в този час?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Като си мислител има ли бръмбари в главата?Щото писмо има..Ма ти отричаш и се смееш олигофренски.
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 11 юли 2016 20:07

Red joker написа:
golemia написа:
Soulen написа:Ако двете ЦСКА се обединят и все пак платите на кредиторите да кажем на 30 процента и влезнете в А група, поне ще има някаква приемственост. Мисля, че повечето ви фенове биха се обединили при такова развитие.

Ми те плюха че не е автентично старото..имало 3 титли.Значи стават 7.Колко е жалко да си фен на ЦСКА!

Ти на кои си фен,„щастливец“ :mrgreen:

На справедливите които си защитават клуба.Не на предателите..
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
scruch
Контакти:

Мнениеот scruch » 11 юли 2016 20:07

как няма да бяга ??? видя , че няма да мине врътката пред УЕФА , и гледа да се измъкне !!! пак другите ще са му виновни , като преди 3 години !!!

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 11 юли 2016 20:08

GA_ veliki написа:
maxi1914 написа:
GA_ veliki написа:
maxi1914 написа:Ама ваш е проблема , че следите педалски сайтове . Въпроса е , че ръководството я е видяло . Сега дали няма да кажат феновете щом не са зад нас няма смисъл . И обратно към Ловеч .

Да не си забрави оркестъра само :lol:

Няма . Нали трябва да остане някои да прави дудуци на жужето :mrgreen:
След като сте феномен ала бала не знам защо трябва анкетата да е само м/у армейците . Явно официалния форум не е меродавен .

Малко ли припознавачи му правиха и му правят и сега дудуци ;)

Ми малко малко колко да е малко . Официалния форум + още 5 % . Поне ще върне духовата музика в Ловеч ако не друго .
Всяко зло за добро .

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 юли 2016 20:10

Жужето искаше да стане без париииииии :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”