Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот W84me » 05 сеп 2013 11:41

MCMXIII написа:
W84me написа:Прав си, може и да имат 500, ако знаеха за какво протестират нямаше да има проблем.

Аз ли съм прав за бройката или ти? А може би другарят Кутев? Със сигурност не протестират за сандвич и безплатно возене до София. Против червените курви са и доган.

Аз, естествено. Аз протестирам срещу курвата от Банкя и кликата му, имам ли това право? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 05 сеп 2013 11:44

Имаш.
И все пак: Вън курвите и ибрикчиите от властта!
Ае!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 05 сеп 2013 11:53

Момчета и момиче (понеже и една дама взима участие в дискусиите), айде стига сте се карали по форума за глупости. Баси :shock: Имам чувството, че ръсите повече нерви от депутатите, когато се карат. Ясно е, че сме различни, всеки има разлигчни гледни точки, ама това не трябва да е повод да се изпокарате във форума и да се псувате по темите ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 сеп 2013 13:24

W84me написа:
MCMXIII написа:
W84me написа:Прав си, може и да имат 500, ако знаеха за какво протестират нямаше да има проблем.

Аз ли съм прав за бройката или ти? А може би другарят Кутев? Със сигурност не протестират за сандвич и безплатно возене до София. Против червените курви са и доган.

Аз, естествено. Аз протестирам срещу *****та от Банкя и кликата му, имам ли това право? :mrgreen:

Ехх...ако не беше Бойко и ГЕРБ, досега БСП да ни е направила ако не Швеция, то поне Швейцария на балканите... :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 сеп 2013 13:26

Е ти не помниш ли как живяхме 2005-2009 ? Живота беше песен,безработицата беше 1 %,мин. заплата беше 800 лв. а мин. пенсия 500 лв.
Улиците бяха като аутобани,здравеопазването и образованието се нареждаха в топ 10 на Европа.
ГЕРБ донесоха бедността,мизерията и кризата разбира се ;)

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 05 сеп 2013 13:33

Лошото е , че тези протести няма да доведат до нищо добро - ще се смени комунистическата банда БСП начело с комунистическите престъпници Сергей Станишев и Пламен Орешаски с комунистическата банда ГЕРБ начело с другарката Бойка Борисова и комунистическия Деформаторски блок с комунистите Прошко Прошков, Илияна Раева или с комуниста - марксист Иван Костов!В момента се бият комунягите по между си кой комунист повече да открадне! И ще бъдем отново управлявани от комунисти, а както знаем комунист няма да осъди комунист!И декомунизация и лустрация за пореден път няма да има!Бог да пази България от комунисти!Комунягите разцепват народа за пореден път!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 05 сеп 2013 13:45

Безкомпромисен написа:Лошото е , че тези протести няма да доведат до нищо добро - ще се смени комунистическата банда БСП начело с комунистическите престъпници Сергей Станишев и Пламен Орешаски с комунистическата банда ГЕРБ начело с другарката Бойка Борисова и комунистическия Деформаторски блок с комунистите Прошко Прошков, Илияна Раева или с комуниста - марксист Иван Костов!В момента се бият комунягите по между си кой комунист повече да открадне! И ще бъдем отново управлявани от комунисти, а както знаем комунист няма да осъди комунист!И декомунизация и лустрация за пореден път няма да има!Бог да пази България от комунисти!Комунягите разцепват народа за пореден път!

Може ли да те попитам нещо - защо във всеки коментар споменаваш комунистите :lol: ? Няма ли и други начини да се изразиш без да говориш поне един път за комунисти?

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 05 сеп 2013 14:13

Защото България е 69 години вече под съветско болшевишко кърваво комунистическо робство! Защото моята мисия е да се опитам да спася България, като се освободи от комунистическото робство, което трае и до ден днешен! Трябва хората да знаят истината каква е била България преди злокобния ден 9 Септември 1944г. , когато е била независима , демократична и просперираща държава, а не както комунягите лъжат най-нагло и безцеремонно , че е имало фашизъм и фалшифицират историята с техните шумкарски филмчета като "На всеки километър", "Изгори, за да светиш" и други съветско-комунистически шумкарски помии! Хората трябва да знаят истината, че Негово Величество Цар Борис III е бил обичан от Българите страшно много и не случайно на неговото погребение се стичат милиони , плачейки и усещайки какъв достоен човек губят и какво лошо нещо ги очаква скоро! Ако не беше отровен от комунистите , може би нямаше да има и 9 Септември 1944г., който заедно с 28 Август 1943г. са най-черните и най-мъчителни дни в българската история! Защото народ, който не познава историята си и е заблуден за настоящето си НЯМА БЪДЕЩЕ! Такъв за съжаление е нашият народ! Заблуден от комунистическата пропаганда , която от сутрин до вечер е облъчван от комунистическите медии за манипулация и дезинформация! Аз именно това се опитвам - да покажа истината за историята и да покажа истината за настоящето, за да има нашият народ бъдеще!За съжаление все още никой не е открил противоотрова срещу комунистическите бацили!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 05 сеп 2013 14:20

Безкомпромисен написа:Защото България е 69 години вече под съветско болшевишко кърваво комунистическо робство! Защото моята мисия е да се опитам да спася България, като се освободи от комунистическото робство, което трае и до ден днешен! Трябва хората да знаят истината каква е била България преди злокобния ден 9 Септември 1944г. , когато е била независима , демократична и просперираща държава, а не както комунягите лъжат най-нагло и безцеремонно , че е имало фашизъм и фалшифицират историята с техните шумкарски филмчета като "На всеки километър", "Изгори, за да светиш" и други съветско-комунистически шумкарски помии! Хората трябва да знаят истината, че Негово Величество Цар Борис III е бил обичан от Българите страшно много и не случайно на неговото погребение се стичат милиони , плачейки и усещайки какъв достоен човек губят и какво лошо нещо ги очаква скоро! Ако не беше отровен от комунистите , може би нямаше да има и 9 Септември 1944г., който заедно с 28 Август 1943г. са най-черните и най-мъчителни дни в българската история! Защото народ, който не познава историята си и е заблуден за настоящето си НЯМА БЪДЕЩЕ! Такъв за съжаление е нашият народ! Заблуден от комунистическата пропаганда , която от сутрин до вечер е облъчван от комунистическите медии за манипулация и дезинформация! Аз именно това се опитвам - да покажа истината за историята и да покажа истината за настоящето, за да има нашият народ бъдеще!За съжаление все още никой не е открил противоотрова срещу комунистическите бацили!

Жеков, не казвай, че не си и ти комунист, защото иначе си много смешен. И какво толкова имаш против комунисти идеалисти като мен? Сякаш Илия Минев и Костадин Часовникаров не бяха членове на БКП :shock:
Последна промяна от daniel875 на 05 сеп 2013 14:21, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 сеп 2013 14:20

vaskonti написа:Ехх...ако не беше Бойко и ГЕРБ, досега БСП да ни е направила ако не Швеция, то поне Швейцария на балканите... :|

Съгласен съм!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”