Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот Бижутера » 30 дек 2011 11:34

Единственото нещо, което видях да загатва Тони Калво е, че е един провален талант. Нищо друго.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 30 дек 2011 12:02

Ако е вярно ,че Калво е продаден ,си е добра новина. Според мен има някакви качества ,но няма кой да го чака 1 година. Поне се отървахме от голямата му заплата. Дано сега се даде шанс на някое крилце от школата :)
Последна промяна от turbogena на 30 дек 2011 12:39, променено общо 1 път.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

would
Контакти:

Мнениеот would » 30 дек 2011 12:31

BLUE CHAMPIONS написа:Калво подписа с АЕЛ (Лимасол)

Испанското Крило Тони Калво вече е футболист на АЕЛ (Лимасол). Юношата на Барселона ще подсили новия си тим от януари. Кипърците няма да плащат трансферна сума на Левски, къй като играчът е разтрогнал договора си със "сините" по взаимно съгласие.

Калво дойде на "Герена" през лятото с големи очаквания, но в крайна сметка те не се оправдаха и испанецът се оказа пълен провал. Той записа 11 мача с екипа на Левски и отбеляза 1 гол, а уникалната му техника така и не я видяхме.

"7 дни спорт"

Добра новина!, пред вид еуфорията за него от лятото :evil:

Ей затова човек не трябва да се изхвърля.
Спомням си че като дойде, Гонзо каза че такъв играч не е стъпвал в България.
Верно е че беше техничен, но тактически изключително неграмотен футболист.Добре че си замина.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 дек 2011 12:53

Стилът му на игра не пасваше на начина, по който играеше отборът и това беше най-големият проблем. Костов заяви още в първите си интервюта, че целта му е отборът да играе бърз футбол, затова Калво можеше да се впише добре в състава през пролетта, но от друга страна заплатата му е доста висока, за да се поема този риск, така че, според мен, продаването/освобождаването му е по-доброто решение.
Сега трябва да си тръгне още един (или двама) от фланговите ни футболисти, и да дойдат две нови крила.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 30 дек 2011 13:05

would написа:Ей затова човек не трябва да се изхвърля.
Верно е че беше техничен, но тактически изключително неграмотен футболист.Добре че си замина.

Е, чак пък толкова техничен не видях да е :roll: Да не кажа, че беше по-зле от Райков и Христов.... :oops: С освобождаването на Калво чакам с интерес кое ще е новото дясно крило .... :roll:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 дек 2011 13:23

абе има едно камерунче в Кипър... като вкара гол обича да имитира позата "пикаещо куче"...Та туй невинно създание май сме го почти уредили с догледника на Кройф...
Айде Присо, накажи ги... ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

would
Контакти:

Мнениеот would » 30 дек 2011 14:30

TodorT написа:
would написа:Ей затова човек не трябва да се изхвърля.

Е, чак пък толкова техничен не видях да е :roll: Да не кажа, че беше по-зле от Райков и Христов.... :oops: С освобождаването на Калво чакам с интерес кое ще е новото дясно крило .... :roll:

Според мен, има добри технически качества, показа ги в някои от мачовете
Но, не се връщаше в защитата и не показваше никакъв хъс :roll:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 дек 2011 14:31

Е, как Калво да се представя добре като нямахме треньор ? Някой трябваше да му дава наставления как да действа по време на мач, да му дава тактически указания, но такъв нямаше. С Костов си мисля, че щеше да покаже много по-добра игра. А и трябваше да се адаптира заради скапаните терени. Все пак досега не е играл на картофени ниви. Онова недоразумение огнянов го търпим вече сигурно седем години, а той и за А окръжна не става.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 30 дек 2011 14:44

LaRgO написа:Е, как Калво да се представя добре като нямахме треньор ? Някой трябваше да му дава наставления как да действа по време на мач, да му дава тактически указания, но такъв нямаше. С Костов си мисля, че щеше да покаже много по-добра игра. А и трябваше да се адаптира заради скапаните терени. Все пак досега не е играл на картофени ниви. Онова недоразумение огнянов го търпим вече сигурно седем години, а той и за А окръжна не става.

Циганина трябваше отдавна да изхвърчи от Левски...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 30 дек 2011 14:44

И аз съм на мнение, че е по-добре да напусне ! В крайна сметка не помогна кой знае колко на Левски ! Да, има качества, но не ги показа при нас! Разбира се, стига тази новина да е вярна нали...чакам ръководството или Гонг.бг да кажат, иначе до тогава това си остава пожелание !
Изображение

Върни се в “Архив”