Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

zlobul
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот zlobul » 18 ное 2011 13:01

Rivaldo10 написа:
b0b000 написа:Темата е за Н.Костов обаче zlobul и milen(модератор ?!) продължават за Гонзо ! Безценно...Няма никакъв ред в тоя форум

Той е винаги срещу Гонзо, непрекъснато го обвинява в нещо, непрекъснато иска оставката му - все едно той е собственика, като претендира да е прав само и единствено той, а всеки с различно мнение е оприличаван на наркоман.
Между другото имаше доста недоволни потребители, когато му дадоха модераторски права, но той заключваше теми и наказваше, хич не му пукаше за мнението на другите, а иначе очаква на Гонзо да му пука за неговото мнение... :lol:
ПП злобуле, милене, единственото, което постигате е, че правите душевни ***** на "червените" и отказвате не малко хора да следят нашият подфорум, не е зле да се позамислите. ;)

Изключително "плитко" мислене . Ти наред ли си бе ? .....по голяма душевна "чи...я" за червените от казанската афера и онова лягане за 1-3 и то на герена , която ви я сътвориха същите тия , които защитавате в момента , има ли бе ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 18 ное 2011 13:06

zlobul написа:Изключително "плитко" мислене . Ти наред ли си бе ? .....по голяма душевна "чи...я" за червените от казанската афера и онова лягане за 1-3 и то на герена , която ви я сътвориха същите тия , които защитавате в момента , има ли бе ?

Батков никога не съм го защитавал, напротив, но не обиждам Гонзо във всяка тема. Плюете и го обиждате постоянно тук, но нищо не променяте, няма и да промените по този начин. Единствено дразните не малка част от левскарите.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 18 ное 2011 15:00

Добре де, кому е нужно всяка една тема, без значение от заглавието и да се превръща в (анти)тема за Гонзо? Ще го кажа за пореден път, защото голяма част от хората, които плюят по Гонзо са "за" връщането на Наско и Мъри в клуба...
Колкото и да обиждате Гонзо, на този етап те няма да се върнат в клуба :!:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 18 ное 2011 15:17

Наистина е голяма тъпня цялото това плюене, при условие, че в момента Гонзо е по-нисък от тревата. Спокойно, поемете дъх, Гонзо вече не е треньор, по всичко изглежда, че правомощията му са ограничени и леко са му свили сърмите. Така че нека насочим повече позитивни мисли към отбора, колкото обратното.
Колкото до нашия модератор милен.христов, то той стана известен във форума ни точно с непрестанния душ от плюнки по Гонзо точно преди да стане модератор. Малко се беше поспрял след като стана мод, но сега май пак се активира.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 18 ное 2011 16:07

Треньорът на “Левски” Николай Костов коментира слуховете, че Велизар Димитров може да заиграе на “Герена”. Още вчера настоящият футболист на Металург (Донецк) категорична заяви пред БЛИЦ, че няма такъв вариант.

“Знаете ли какви проблеми му създадохме на момчето, това са пълни глупости. Откъде ги взимат тези информации. Той има ръководители, треньори в Металург, звънят на мен, притесняват ме. Велизар е предан на ЦСКА, обича ЦСКА. Как може да дойде в “Левски”. Аз какъв ненормалник съм да взема Велизар на “Герена”, след като е бил толкова години на ЦСКА и е бил лицето на ЦСКА. Това са несериозни неща”, заяви Николай Костов на днешната си пресконференция преди мача с Видима-Раковски в събота от 16:30 часа.

Треньорът отговори на въпрос на журналистка как ще коментира прякора Българския Капело, който български медии му лепнаха: “Не ми харесва това сравнение. Капело е велик треньор, но аз имам име и съм Николай Костов. Не знам кой измисля тези сравнения и прякори, всеки човек си има име и му е приятно да го слуша. Все едно аз на вас да ви казвам Мадона.”

Николай Костов сподели, че ще настоява пред ръководството на “Левски” да продължи договора на Христо Йовов. “Той се отнася професионално към работата си и е добър капитан. Старанието му е пример за всички, помага ми много. Той като една от легендите на “Левски” заслужава договорът му да бъде продължен. Не че му правя реклама, но има още възможност да даде на отбора. При правилна подготовка през зимния период спокойно може да бъде нашият Гигс. Сериозно момче е. Ще настоявам за удължаване на контракта му”, допълни още Костов.

Потребителски аватар
b0b000
Контакти:

Мнениеот b0b000 » 18 ное 2011 16:16

Трите мнения на ehh, Levski1914 и Rivaldo10 имам чувството, че аз съм ги писал ! Пълно единомислие ! :)
Към zlobul : Пиши си за Гонзо, но в ТЕМАТА ЗА ГОНЗО. Не искам като отворя раздела за Н.Костов да чета за Гонзо, в раздела за ДЮШ пак за Гонзо, във Всекидневната тема - Гонзо.
Искам като отворя съответния раздел да чета мнения, които са по темата и затова искам и от модератора малко да си свърши работа и да трие или премества излишните изказвания.

САМО ЛЕВСКИ !
"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 18 ное 2011 20:32

Аз за това вече рядко пиша във подфорум Левски, откакто тоя го направиха модератор...
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 ное 2011 22:41

metodito написа:
milen.hristov написа:[
С некъдърноста си,след като е разбрал ,за тези трансфери по никое време е могъл да каже ''СТОП'' и да врътне един телефон до руската федерация,толкова е лесно,даже и просто

А ако Батков му е казал: "Стоп!"
Там е такава мътна и кървава, че да се твърди нещо сигурно е смешно.
Аз например съм на мнение, че е организирано с помощта или под водачеството на Тодор.
Ами, ако не е така?

Еми на пример излизаш като мъж и казваш,предупредих господин Батков ,че нещо не е наред тук иисках да провери но той не пожела да ме послуша

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 ное 2011 22:55

zlobul написа:
b0b000 написа:Темата е за Н.Костов обаче zlobul и milen(модератор ?!) продължават за Гонзо ! Безценно...Няма никакъв ред в тоя форум

Така ще е до окончателната "победа " . гонзо и тара да си ходят от Левски , а "софия -запад" разформироване .Не бива да се допуска последните да се инициализират с всички фенове на Левски , защото феновете на отбора не са в никакъв случай наркопласьори , а са хара с достойнство и чест .

п.с. Някои неща , не се забравят момче и заради тях се гони до дупка . Ясно ? Или хващай вярната посока или се въздържай да пишеш глупости (препоръчително) .

Това ще ми бъде един от щастливите дни като видя сз разформировани и част от тях не стъпващи на Герена.Левскарите трябва да се разграничават от сз те не са такива.Основната част от сз са групировка изпълняващи криминални поръчки,последно време идващи и от една партия срещу управляващите със залагане на бомби пред партийни централи и журналисти.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 ное 2011 23:00

Rivaldo10 написа:

Той е винаги срещу Гонзо, непрекъснато го обвинява в нещо, непрекъснато иска оставката му - все едно той е собственика, като претендира да е прав само и единствено той, а всеки с различно мнение е оприличаван на наркоман.
Между другото имаше доста недоволни потребители, когато му дадоха модераторски права, но той заключваше теми и наказваше, хич не му пукаше за мнението на другите, а иначе очаква на Гонзо да му пука за неговото мнение... :lol:
ПП злобуле, милене, единственото, което постигате е, че правите душевни ***** на "червените" и отказвате не малко хора да следят нашият подфорум, не е зле да се позамислите. ;)

Просто ти и колегата ми прочетете подписа

Върни се в “Архив”