Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Tommi » 05 юни 2011 02:13

blue avalanche написа:
Tommi написа:
blue avalanche написа:"Рекламации" по трансферите-при Г.Иванов.Всеки знае къде да го намери.А,който смята,че е много чак,да си вземе едно отборче(може и от А окръжна) и да покаже на всички Гонзовци-Монзовци,Радукановци-Мрадукановци как стават тея ми ти работи.
Междувпрочем той,Жуниор,в Славия е резерва,ти в Левски го искаш.Или бъркам...

В някои мачове е резерва, в други е титуляр.

"В някои мачове е резерва, в други е титуляр."
Еми...Сигурно защото е много добър.

Ти някога гледал ли си го?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 юни 2011 02:44

Аз на тоя човек съм му гледал 3-4 мача и според мен е по зле и от ортега :lol: Изобщо от А група няма какво да се купува... качествени играчи които могат да ни помогнат има в Ловеч и Цска... от там не можем да вземем. В черноморец също има няколко добри играчи и с това се изчерпва всичко... Ако искаме да вдигнем нивото трябва да се подсилим с човек извън Бг ... Дали ще е дани младенов или христов, станчев или оня башлиев, танко дяков или иво иванов си е се същия кур. Трябва да се надяваме, че Гонзо ще доведе играчи аналогични на Дъсти и Сержиньо или ако се върнем по назад във времето на Томачиш и Бардон и така... Харесва ли ви или не ... това е реалноста.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Цървена звезда следи Милиев

Мнениеот hellyeah » 05 юни 2011 08:39

Съгледвачи на Цървена звезда присъстваха снощи на евроквалификацията Черна гора - България в Подгорица, пише „Стандарт". Пратениците са искали да наблюдават на живо изявите на централния бранител на Левски Йордан Милиев.

Агентът на сръбския гранд обаче е останал разочарован, тъй като защитникът така и не се появи в игра. Иначе Милиев е бил препоръчан на Роберт Просинечки от своя мениджър Саша Вукоевич.

Преди няколко дни стана ясно, че интерес към Милиев има и шампионът на Кипър Апоел (Никозия). Не се знае обаче, дали ръководството на Левски ще се съгласи да пусне защитника в чужбина. Ако Милиев бъде продаден, то тогава „сините" ще останат на практика само с един играч на тази позиция в лицето на неубедителния Иво Иванов.
Последна промяна от hellyeah на 05 юни 2011 10:20, променено общо 1 път.
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 05 юни 2011 09:57

Да ви е честит Тошко!
Момчето определено има доста качества и ще продължава да ги развива.Има скорост , техника , умее да подава в правилния момент и не на последно място не се шашка пред гола.Пласира се добре по терена , движи се добре без топка ,добре поема топката от място и от дълбочина , абе с две думи - отличен футболист.Няма да забравя в дебютния му мач срещу Рапид (Виена) как караше бековете им да пълзят зад него.Определено с него си решавате проблема по левия фланг след напускането на Жоазиньо.
Успех на момчето при вас.
Успех и на вас в ЛЕ тази година!

ПС:Може ли малко повече инфо за Горанов.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 05 юни 2011 10:12

Avgusta 1916 написа:Да ви е честит Тошко!
Момчето определено има доста качества и ще продължава да ги развива.Има скорост , техника , умее да подава в правилния момент и не на последно място не се шашка пред гола.Пласира се добре по терена , движи се добре без топка ,добре поема топката от място и от дълбочина , абе с две думи - отличен футболист.Няма да забравя в дебютния му мач срещу Рапид (Виена) как караше бековете им да пълзят зад него.Определено с него си решавате проблема по левия фланг след напускането на Жоазиньо.
Успех на момчето при вас.
Успех и на вас в ЛЕ тази година!

ПС:Може ли малко повече инфо за Горанов.

Горанов съм чувал, че го определят за един от най-талантливите в школата.Сравнително бърз със силна левачка.На него кусура му бил, че обичал да си бръмчи по заведенията :lol:
Но да го повторя и в тази тема, според мен момчето е под наем в Берое ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 05 юни 2011 10:37

adamschoo написа:http://www.youtube.com/watch?v=6t16Y139SZA - Тодор Христов

От това което си качил изобщо не ме впечатли. И то срещу съперници от много ниско ниво. Интересно как ли ще се представи срещу класните защитници на Литекс, ЦСКА, да не говорим пък за ЛЕ. Дано може повече. Лично аз мисля, че юноши от този ранг си имаме.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

adamschoo
Контакти:

Мнениеот adamschoo » 05 юни 2011 11:19

На мен ми харесва стила му на игра.. на клипчето е още много млад.. ако успее да се развие го чака добро бъдеще.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 05 юни 2011 11:24

Но да го повторя и в тази тема, според мен момчето е под наем в Берое ;)[/quote]

При нас не играят играчи под наем.Такава ни е политиката.Давам ти гаранция ,че това момче няма да е под наем , а ще си е с поне тригодишен договор.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Върни се в “Архив”