Левски София-Литекс Ловеч 2:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Левски
91
75%
равен
13
11%
Литекс
18
15%

Общо гласове: 122

vvessel
Контакти:

Re: Левски София-Литекс Ловеч 2:0 (FT)

Мнениеот vvessel » 09 май 2011 01:33

milen.hristov написа:Като за последно супер победа за Левски,но мисля че ще се окаже пирова

И що така мислиш?

Потребителски аватар
gboy
Контакти:

Мнениеот gboy » 09 май 2011 01:34

Добра вечер беше, жалко за късния час и дъжда, защото иначе щеше да има много повече хора. И въпреки това бяхме доволна бройка :)

Относно мача - радвам се, че бихме, макар по-скоро да вярвам, че Литекс са наистина много зле, отколкото, че ние сме кой знае колко силни. Много илюзорна е класата на Литекс и това ще си проличи в Европа. Отборът им не е нищо особено и ако не бяха побутвани тая година в мачовете, в които имаше нужда, щяха да са доста далеч от титлата. Просто нивото на А група е толкова слабо, че малко от малко да подритваш топката ти стига да си на върха, а когато имаш и едно рамо от съдиите нямаш проблеми. За съжаление и ние мъчиме топката, ама няма как да си проличи като играем с Видима, Пирин и всякакви полуаматьорски отбори, които са в А група.

Гара Дембеле дори на един крак и полузаспал пак може да вкарва по един - два всеки мач. И това на практика е потвърждение на думите ми по-горе.

По-важното е, че публиката ни беше на ниво. Носех си камерата в А сектор и доста доволен останах от кадрите, които заснех :) . Плакатът за Андрей Монов е чудесна идея и само поздравления за това. Трябва да се помни тоя случай. Създаде се добра атмосфера димки, факли и най-вече - добро пеене. Това на практика си струваше да се гледа на стадиона. Футболът ни просто вече за нищо не става :(

Иначе титлата е ясно, че е в Ловеч, но отдавна вече шампион на България не значи нищичко. Обезцени се с тоя скапан формат на А група и не знам вече какво трябва да стане, за да се намалят отборите.

Ето видеото, което заснех от сектор А.
СТАДИОНЪТ Е МЯСТОТО ЗА ФЕНОВЕТЕ! ДОРИ КОГАТО ОТБОРЪТ ГУБИ :)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 09 май 2011 01:35

Второто полувреме играхме по-добре, надиграхме Литекс и заслужено победихме.
батков моля ти се спри да говориш пред камера.Говори си с гласа в главата ти, но не и пред камера, излагаш клуба.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 май 2011 01:38

gboy написа:Добра вечер беше, жалко за късния час и дъжда, защото иначе щеше да има много повече хора. И въпреки това бяхме доволна бройка :)

Между другото като каза публика ;0 като си тръгвах от стадиона и минавах покрай ОМВ то един червен автобус беше отбил и пушеше целия :0 явно някой димки беше пуснал вътре и направо...
представям си какво е било за хората докато излязат :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 май 2011 01:39

PFC Litex написа:Виж къде са нашите, виж на къде са се насочили феновете на Левски
Изображение
Изображение

И за най-голям срам през главата на Матеус

Изображение

http://sportline.bg/gallery/81320

Ако предположим че на първата снимка горе е Попов (образът е леко размазан и не съм сигурен на 100%) е нормално да няма атаки към него. Както казах по-горе, веднъж вече ни наказаха с лишаване от 1 домакинство и съм убеден, че принцът на Ловеч е гледан като писано яйце. За Радуканов ... ами не е изненада че някакъв разярен чичка го подгонва, просто някои хора на трибуните не са дорасли да се наричат Европейски фенове, колкото и да претендират за това :cry: Както вече споменах ...грозни и варварски сцени :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 май 2011 01:43

На първата снимка е Трифон Попов, зад него е Даниел (синът на Ганчев), до тях Величко Дихонов, до Трифон Попов е непознато за мен лице (вероятно скаут на някой клуб)
Изображение

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 09 май 2011 02:04

Честита победа на Левски! Мисля, че е и заслужена. Първото полувреме играхме по-добре от вас определено, но второто вместо да ви натиснем още повече и да ви доубием, се дръпнахме назад и играхме за равен. Което логично ни коства дори и 1-та точка. Това го отчитам като грешка на Любо Пенев.
Гаррата наистина е голям футболист. Именно и заради това няма да му се радвате след лятото.
По-нагоре някой беше написал, че титлата в България нямала никаква стойност. Интересно, че това го твърдят само фенове на отбори, които в съответния сезон не са станали шампиони. През шампионските им сезони изведнъж става изключително ценна... :)
Колкото и да ми е неприятен Гонзо, мисля, че неговото мнение след мача беше най-обективното. Левски определено е в по-добра форма в момента от нас, но ние бяхме най-постоянни през течение на сезона. Пролетта показваме по-слаби игри. Но си има и обективни фактори все пак- контузии на основни играчи основно. Един Том например ни беше най-добрият играч през пролетта, но се контузи в Бургас. Сандриньо е перманентно контузен... Мисля си, че с тях двамата бихме изглеждали по съвсем различен начин. Освен това Дока не е във форма, нямаме изявен голмайстор.
Съдията- направи грешки и в двете посоки. В края на първото Дока беше дръпнат от Милиев мисля в наказателното. За мен това си беше дузпа. Голът на Дембеле беше несправедливо отменен. После пак имаше съмнения за засада при зачетения гол. Но грешки стават и те са част от играта. Както видяхте, и най-добрите съдии грешат, дори и на 1/2-финал за ШЛ. Така, че съдиите не може и не трябва да са оправдание за загуба на даден отбор.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 09 май 2011 02:10

Отборът за новия сезон трябва да се гради около Гара и Грийн.
С такава рутина изнесоха и спечелиха мача, че нямам думи.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 09 май 2011 02:51

BLUE CHAMPIONS написа:
milen.hristov написа:Еми провери директорът ни какво образование има

Що не си отвориш една тема за образованията и не си драскаш там на воля, а? а спамиш в тази тема... няма такъв пъпчив гном като теб в този форум да ме дразни така както ти :evil:

няма,няма и да има друг.........освен клишета и едни и същи изречения,друго не може да измисли..... :!:
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 май 2011 03:28

ehh написа:Отборът за новия сезон трябва да се гради около Гара и Грийн.
С такава рутина изнесоха и спечелиха мача, че нямам думи.

Май не си чул че Гара е пътник

Върни се в “Архив”