Гент - Левски 01.12.2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.

Мнениеот metodito » 02 дек 2010 13:01

dodo7271 написа:Не си видял, защото бяха изтрити :) :) :) Както и да е, аз също съм на мнение, че българските треньори просто не стават. Те нямат желание да се развиват, не познават тенденциите в играта, не са наясно със съперниците и тяхната игра (което си пролича във вчерашния мач). Смятат, че стъпят ли в Левски или ЦСКА, са постигнали върха в кариерата си.

+1 Даже и Мъри по едно време спря да върви нагоре и...
Треньорите са ни много зле подготвени и са необяснимо самочувствени, особено на грандовете ни.

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 02 дек 2010 13:21

Кофти загуба :x :cry: но какво да се прави нямахме късмет. Гледаме напред и победа над Берое ;)
Изображение

Потребителски аватар
TIESTO
Контакти:

Мнениеот TIESTO » 02 дек 2010 13:48

football.total написа:БЕЗСИЛНИ, БЕЗЗЪБИ, НАГЛИ И СЛЕПИ (или поредната синя приказка!)

Четири думички, едно значение... Играта на Левски тази вечер и коментарите на сините след мача. Темата не е за заяждане момчета и момичета. Темата е за това как слепотата и наглостта води до безсилие. С какви очи можеш да се изправиш и да кажеш, играхме добре, биха ни с късмет, не ни надиграха... Когато второто полувреме не си излязъл от наказателното си поле. Когато съперника има 3 положения на ПРАЗНА врата от 2 метра. Когато има купища удари към вратата... Когато дясната зона на Левски се бе превърнала в парад за едно никому неизвестно израелско крило, което утре нищо чудно да бъде провъзгласено за новия Гигс... (Очаквам патетично включване от господина Томислав Русев, за да ни обясни колко силен е всъшност този футболист, и как в момента е в полезрението на Пеп, Моу и Сър-а). Когато нямаш удар по посока на вратата цяло второ полувреме... Не е жалко че сте играли слабо, жалко е че сте безочливи и нагли да приказвате глупости. И докато си вярвате сами на подобни измислици и се радвате на достойните загуби с по 1-0 дето уж ви били с късмет винаги, а измъчените победи с по 3-2 над Еврограндове като Калмар и Гент са титанични успехи, нищо друго освен среднячство не ви чака. Една беззъба, плаха и безидейна игра, нищо повече, и да палите свещи да не дойде втори "Спортинг"... Че днес ако Гент бяха по концентрирани се задаваше пак познатия резултат в Европа... Докато на Герена си приказват глупости, отбори като Берн, Лех и Арис побеждават тимове като Атлетико, Юве и Щутгарт...
Довиждане Левски, на никой в Европа няма да липсваш... Утре идва ред на ЦСКА... Или може би пък не!

P.S. Между другото очаквам купища псувни и простотии по темата... Но в жалката действителност простаците царуват... И всяко едно обективно мнение което не може да бъде оборено се псува и игнорира... Нормално! Нищо друго не може да се очаква.

''Не е жалко че сте играли слабо, жалко е че сте безочливи и нагли да приказвате глупости. И докато си вярвате сами на подобни измислици и се радвате на достойните загуби с по 1-0 ''

тези ти изречения напълно съм съгласен и като цяло,но мисълта ми беше за лицата г-н спортен директор и така нареченият треньор
да се погледнат от страни какво са изградили и какво продължават да градят

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 02 дек 2010 13:48

Разочарован съм от мача снощи. През първото полувреме стояхме горе-долу равностойно, но 2-рото... без коментар, едвам минавахме центъра. Мариян Огнянов не е за такъв голям отбор, доказа го за пореден път! Изключително неорентиран, бави всяка атака на отбора. Лъчо Балтанов се справи перфектно в дефанзивен план. Но играта ни през второто полувреме бе повлияна и от принудителната смяна на Мюлдер. Стефан Станчев обаче не го замести убедително, направо може да се каже, че играхме с човек по-малко. Дано причината да е от липсата на опит, от напрежение, надявам се след 2-3 години да бъде част от гръбнака на отбора. Митрев доказа за пореден път, че заслужава да бъде титуляр на вратата!! Той, Йовов и Грийн бяха най-добрите наши в мача. Жалко, че отпаднахме. Белгийците заслужаваха повече победата!

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 02 дек 2010 13:51

Всъщност 6 загуби в групата на Левски бяха най-логичните. Но си извоювахме цели 4 точки! Казвам най-логични, защото всички отбори в групата ни са с по-голям бюджет, дори футболистите на Гент са два пъти по-скъпи от нашите!

Потребителски аватар
TIESTO
Контакти:

Мнениеот TIESTO » 02 дек 2010 13:51

mistreated написа:Пускам си компютъра тази сутрин и отварям спортните сайтове и оставам... ИЗУМЕН :shock: Убеден съм, че снощи гледах мача на Левски с Гент в Белгия (гледане е силно казано с тези кафе-паузи, заради прекъсванията на картината). Убеден съм и че от това, което видях, двата отбора направиха горе долу равностойно първо полувреме, а второто Гент просто прегази сините и физически и футболно и само късмета спаси Левски от голяма загуба. Да, ама не. Явно съм гледал друг мач, защото всички сини футболисти и ръководители (че и някои сини журналисти) ме убеждават, че Левски е стоял много добре на терена, не е бил надигран по никакъв начин, имали са МНОГО и то ОТЛИЧНИ положения за гол (аз лично помня само едно в третата минута и след това явно имам амнезия) и просто късметът е помогнал на белгийците да вкарат и да победят. Е ай сиктир, бе! Тия на за малоумни ли ни взимат?! Това не е смешно, ами направо жалко.

+1 браво приятел

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 дек 2010 14:21

TIESTO написа:
mistreated написа:Пускам си компютъра тази сутрин и отварям спортните сайтове и оставам... ИЗУМЕН :shock: Убеден съм, че снощи гледах мача на Левски с Гент в Белгия (гледане е силно казано с тези кафе-паузи, заради прекъсванията на картината). Убеден съм и че от това, което видях, двата отбора направиха горе долу равностойно първо полувреме, а второто Гент просто прегази сините и физически и футболно и само късмета спаси Левски от голяма загуба. Да, ама не. Явно съм гледал друг мач, защото всички сини футболисти и ръководители (че и някои сини журналисти) ме убеждават, че Левски е стоял много добре на терена, не е бил надигран по никакъв начин, имали са МНОГО и то ОТЛИЧНИ положения за гол (аз лично помня само едно в третата минута и след това явно имам амнезия) и просто късметът е помогнал на белгийците да вкарат и да победят. Е ай сиктир, бе! Тия на за малоумни ли ни взимат?! Това не е смешно, ами направо жалко.

+1 браво приятел

Приятелите на този субект са в "червения" форум!Що не отидете там,да се поздравявате на воля?

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 02 дек 2010 14:50

Фен съм на ЦСКА,но снощи след мача Гент-Левски ме беше много яд!Яд ме е,защото Гент не е някое страшилище,напротив,напълно преодолим противник са,но Левски просто не може да надскочи себе си!Не искам да правя разбор на мача,има си хора за тази цел!Ще кажа само,че в началото на сезона си мислех,че Левски прави нещо подобно на това през 2005-2006г.!Излъгал съм се!Нито Я.Петров,нито Гонзо стават за постовете си!С риск да си навлека гнева на сините фенове,ще кажа и това,че Г.Дембеле се оказа голмайстор за местна консумация,т.е. вкарва на Видима,Калиакра,на ЦСКА ако щете,но срещу Спортинг,Лил и снощи с/у Гент,никакъв го нямаше!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 02 дек 2010 15:02

Факт е снощи бяхме смазани,факт е че двама пловдивски градски съсипват отбора.Чета,че Станчев бил виновен,Огнянов и Балтанов не ставали т.н е как ще стават като няма тренировки и развитие.Примерно Станчев беше преостъпен в Пирин треньор там беше Стефан Грозданов момчето стигна до младежкият национален отбор,върна се и се вече не става дори и за селските групи първо Гонзо го започна сега гледам Ясен го довърши,Дани Младенов дойде пак от Пирин пак Стефан Грозданов беше треньор поигра два месеца на добро ниво докато не си пролича истинската работа на Ясен,Иво Иванов в Берое при Илиян Илиев стигна до най-проспериращ млад играч защитник получи повиквателна за национала,сега вече може да получи покана само за село и за най-регресиващ играч заслугата за това е отново пловдивският Джанини.Стил на игра от 50-60 години когато се е строил Хаимбоаз бетонна бригада отвсякъде,вкарани голове като гост в ЛЕ 0 може и да бъркам е не мога да бъда доволен от това състояние на отбора ми!!!

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 дек 2010 15:35

santi_santi написа:Факт е снощи бяхме смазани,факт е че двама пловдивски градски съсипват отбора.Чета,че Станчев бил виновен,Огнянов и Балтанов не ставали т.н е как ще стават като няма тренировки и развитие.Примерно Станчев беше преостъпен в Пирин треньор там беше Стефан Грозданов момчето стигна до младежкият национален отбор,върна се и се вече не става дори и за селските групи първо Гонзо го започна сега гледам Ясен го довърши,Дани Младенов дойде пак от Пирин пак Стефан Грозданов беше треньор поигра два месеца на добро ниво докато не си пролича истинската работа на Ясен,Иво Иванов в Берое при Илиян Илиев стигна до най-проспериращ млад играч защитник получи повиквателна за национала,сега вече може да получи покана само за село и за най-регресиващ играч заслугата за това е отново пловдивският Джанини.Стил на игра от 50-60 години когато се е строил Хаимбоаз бетонна бригада отвсякъде,вкарани голове като гост в ЛЕ 0 може и да бъркам е не мога да бъда доволен от това състояние на отбора ми!!!

Много играчи блестят в махленските си отбори,но в Левски е съвсем друго.Той и Диего блестеше във Вердер,ама в Ювентус къде е?Г.Христов Ясен ли го "съсипа"?

Върни се в “Архив”