Зимната подготовка на ЦСКА/Контроли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Re: Зимната подготовка на ЦСКА/Контроли

Мнениеот Roger_Federer » 19 фев 2010 15:42

0:0 e засега-40 минута,Николай Манчев смени Галчев,така пише-явно този Борис Галчев нещо не го харесва треньорът.Много рано го сменя.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 19 фев 2010 16:11

И отново, много положения, но без гол. Пак старата слабост, срещу сгъстена защита да бележим много трудно. Дано второто се отпушат.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 фев 2010 16:41

Срещу десетия в класирането на източната "Б" група за 60 минути да не вкараш гол си е ...........

Вторите полувремена на контролите вече не са показателни, тъй като и двата отбора правят тотални смени, а Свиленград едва ли разполагат с 11 равностойни футболисти при резервите ;)

Според Веско Вълчев като го включиха по Дарик, не е имало никаква засада при гола за Свиленград който беше отменен.
Изображение

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 19 фев 2010 17:00

PFC Litex написа:Срещу десетия в класирането на източната "Б" група за 60 минути да не вкараш гол си е ...........

Вторите полувремена на контролите вече не са показателни, тъй като и двата отбора правят тотални смени, а Свиленград едва ли разполагат с 11 равностойни футболисти при резервите ;)

Според Веско Вълчев като го включиха по Дарик, не е имало никаква засада при гола за Свиленград който беше отменен.

А пък според мен трябва незабавно да млъкнеш , къде беше когато едва не бихме Спартак Москва или при победата над Слован Братислава с 3-0 ? ... а да забравих беше зает да броиш головете в вашата врата по-време на контролите в Турция както и загубите разбира се ... Колкото повече иде началото на пролетния дял толкова по-нервни ставате от Литекс , спокойно нищо ненормално няма да се случи просто ще останете с калъфките и тази година и ЦСКА ще е отново шампион!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 фев 2010 17:12

Angoff, щом в поста ми в който няма нито нотка провокации откриваш нервност нещата при теб не са добре.
Изображение

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 19 фев 2010 17:14

PFC Litex написа:Срещу десетия в класирането на източната "Б" група за 60 минути да не вкараш гол си е ...........

А кой казваше след три загуби и един равен в Турция, че резултатите в контролите не били важни?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 фев 2010 17:23

Отвори темата на Литекс и ми виж коментарите.
Да, не са важни естествено, но днешната контрола ви е генералната репетиция преди старта на шампионата и щом извода е старата слабост да не вкарваме отново на преден план значи големи промени едва ли са настъпили.

Явно в този форум когато човек има различно мнение което споделя чисто приятелски без да търси провокации се дефинира по начина по който реагирате, стигам за пореден път до извода, че нормални дускусии тук не могат да се водят, но защо си губя времето да пиша и аз не зная.
Изображение

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 19 фев 2010 17:32

PFC Litex написа:Отвори темата на Литекс и ми виж коментарите.
Да, не са важни естествено, но днешната контрола ви е генералната репетиция преди старта на шампионата и щом извода е старата слабост да не вкарваме отново на преден план значи големи промени едва ли са настъпили.

Явно в този форум когато човек има различно мнение което споделя чисто приятелски без да търси провокации се дефинира по начина по който реагирате, стигам за пореден път до извода, че нормални дускусии тук не могат да се водят, но защо си губя времето да пиша и аз не зная.

Ами прочети си само първото изречение и ми кажи, не е ли ирония и лека насмешка.
PFC Litex написа:
Срещу десетия в класирането на източната "Б" група за 60 минути да не вкараш гол си е ...........

Това определено поражда провокация. Защото това не е мнение, а определение!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 фев 2010 17:39

msm написа:Ами прочети си само първото изречение и ми кажи, не е ли ирония и лека насмешка.
PFC Litex написа:

Това определено поражда провокация. Защото това не е мнение, а определение!

Явно ще трябва човек да не оставя многоточия.
Многоточието е умишлено защото каквото и да се напише ми е ясно как се реагира, а ако наистина желаеш да попълня същото то то е.
Срещу десетия в класирането на източната "Б" група за 60 минути да не вкараш гол си е или несериозно отношение към мача или липса на концентрация пред гола.

От което може да се отвори нова дискусия, а тя е момента подценяване с оглед съперника, което в официален мач може да изиграе лоша шега.
Изображение

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 19 фев 2010 18:03

PFC Litex написа:Явно ще трябва човек да не оставя многоточия.
Многоточието е умишлено защото каквото и да се напише ми е ясно как се реагира, а ако наистина желаеш да попълня същото то то е.
Срещу десетия в класирането на източната "Б" група за 60 минути да не вкараш гол си е или несериозно отношение към мача или липса на концентрация пред гола.

От което може да се отвори нова дискусия, а тя е момента подценяване с оглед съперника, което в официален мач може да изиграе лоша шега.

Това е много по различно от многоточие. Всеки може да интерпретира нещата по-различен начин (както в случая). А дискусията за подценяването, винаги е съществувала в подобни мачове с такива резултати. Няма от какво да се опасяваш от нея, защото наистина рискът от подценяването ще дойде, рано или късно.

Върни се в “Архив”