ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Tommi » 22 юни 2015 10:49

onegavon написа:Категорично правим отбор.” Това обяви един от главните акционери на оставащия без лиценз ЦСКА Юлиян Инджов. И вече е ясно, че освен дружеството ЦСКА (София) на Васил Божков, което трябва да бъде регистрирано днес, ще има още един ЦСКА, пише в. "24 часа".

Юлиян Инджов и Петър Манджуков вече са задействали и планове за стартиране от “Б” или “В” група с придобит лиценз. “Преговаряме с няколко отбора”, потвърди и Инджов. Вариантът за старт от втория ешелон е с лиценза на “Банско”. Ако новият ЦСКА на Инджов и Манджуков действително има претенции да участва в “Б” група, то трябва да даде своята заявка в БФС до края на тази седмица. Писмено намерение за участие във “В” група при задействане на такъв вариант пък трябва да се подаде до 22 юли. Срокът за заявка за “А” окръжна, където по план трябва да играе ЦСКА (София) на Васил Божков, е до 31 юли.

Но все още има шанс ЦСКА да си остане в “А” група, обяви на глас и Юлиян Инджов.

“Чакаме реакцията на Гриша Ганчев за решението на Васил Божков. Господин Ганчев не се е отказал окончателно. Все още има надежда да слее “Литекс” с ЦСКА, но без участието на Васил Божков”, добави пред “24 часа” строителният предприемач Юлиян Инджов, ангажиран с издръжката на досегашното “червено” футболно дружество.

Дали е вярно? Една анкетка?

Това означава ново дружество, както при плана на Божков. Новото дружество ще се влее в Банско или ще се слее с Банско ;) Т.е. край на ЦСКА, а след това всеки фен има пълната свобода да реши към кой отбор да минава - Божковия, Манджуковия, Левски, Лудогорец, Славия или някой друг. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 юни 2015 10:57

Ще ви се да е краят, но това е само началото! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 22 юни 2015 10:59

icko65 написа:
dreben23 написа:Няма никакъв смисъл да се прави нов клуб (дружество) за А окръжна, щом има възможност за такова в А група! Абсолютно безсмислена загуба на време тъй като дружеството ще е ново, но няма да ни подиграват за сливане и участие в А, а за участие в селките групи. Тъй и тъй и ще трябва да избираме единия бъзик да си го понесем стоически. :cry: :lol:

Отвращавайте се колкото си поискате ЦСКА ще играе в А група, то и ти нас ни отвращаваш с простотията си ама си мълчим! Ако искаш отивай ставай фен на отбора в А окръжна, тъкмо да спреш да го хейтваш! :lol: :mrgreen:

Аз съм на 32 вече, ЦСКА се е сливал и друг път, нямам проблеми с припознаването като някои други, по-важното е да се спаси отбора и да са му пълни трибуните като тупаме синият ти отдавна от теб припознат отбор! :)

И не забравяйте 23.06 = ЦСКА 23 = dreben23 :) Ама не съм ли късметлия, а? :) Датата е избрана за възраждането! :P

ЦСКА23 няма как да играе в А група!-това пък го запомни от мене!

Там ще е, аз съм роден късметлия, стой и гледай за какво става въпрос! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 юни 2015 10:59

Така се представя поне. Разликата с Божковото е ,че започва с две нива нагоре.Аз предлагам да изчакаме ОС на старото д-во и после да коментираме.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 юни 2015 11:01

1982 написа:
TristaNNN написа:В ГОНГ пише, че днес се провежда Общо събрание, следователно май му се види края. :)

Минджуците цяла пролет отлагаха, криха се, то не беше пътешествия по Казахстан, Азербайджан, дъртият бил в Москва и не могъл пари да преведе ..... сега изведнъж, на 22 юни, нещо много се разшетаха .... явно гонят и те някакъв интерес.

Според мен няма за кога да отлагат повече, друг въпрос е, че май само те си знаят какво са намислили. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 22 юни 2015 11:01

dreben23 написа:Ще ви се да е краят, но това е само началото! :)

Началото беше 1948г.Днес е краят..и началото на НОВО ДРУЖЕСТВО С НОВА ИСТОРИЯ И СТАТИСТИКА.Не може новото дружество да има 0 мача и 31 титли.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 юни 2015 11:02

dreben23 написа:
icko65 написа:
dreben23 написа:Няма никакъв смисъл да се прави нов клуб (дружество) за А окръжна, щом има възможност за такова в А група! Абсолютно безсмислена загуба на време тъй като дружеството ще е ново, но няма да ни подиграват за сливане и участие в А, а за участие в селките групи. Тъй и тъй и ще трябва да избираме единия бъзик да си го понесем стоически. :cry: :lol:

Отвращавайте се колкото си поискате ЦСКА ще играе в А група, то и ти нас ни отвращаваш с простотията си ама си мълчим! Ако искаш отивай ставай фен на отбора в А окръжна, тъкмо да спреш да го хейтваш! :lol: :mrgreen:

Аз съм на 32 вече, ЦСКА се е сливал и друг път, нямам проблеми с припознаването като някои други, по-важното е да се спаси отбора и да са му пълни трибуните като тупаме синият ти отдавна от теб припознат отбор! :)

И не забравяйте 23.06 = ЦСКА 23 = dreben23 :) Ама не съм ли късметлия, а? :) Датата е избрана за възраждането! :P

ЦСКА23 няма как да играе в А група!-това пък го запомни от мене!

Там ще е, аз съм роден късметлия, стой и гледай за какво става въпрос! :)

Все още четеш приказки.

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 22 юни 2015 11:04

Tommi написа:
onegavon написа:Категорично правим отбор.” Това обяви един от главните акционери на оставащия без лиценз ЦСКА Юлиян Инджов. И вече е ясно, че освен дружеството ЦСКА (София) на Васил Божков, което трябва да бъде регистрирано днес, ще има още един ЦСКА, пише в. "24 часа".

Юлиян Инджов и Петър Манджуков вече са задействали и планове за стартиране от “Б” или “В” група с придобит лиценз. “Преговаряме с няколко отбора”, потвърди и Инджов. Вариантът за старт от втория ешелон е с лиценза на “Банско”. Ако новият ЦСКА на Инджов и Манджуков действително има претенции да участва в “Б” група, то трябва да даде своята заявка в БФС до края на тази седмица. Писмено намерение за участие във “В” група при задействане на такъв вариант пък трябва да се подаде до 22 юли. Срокът за заявка за “А” окръжна, където по план трябва да играе ЦСКА (София) на Васил Божков, е до 31 юли.

Но все още има шанс ЦСКА да си остане в “А” група, обяви на глас и Юлиян Инджов.

“Чакаме реакцията на Гриша Ганчев за решението на Васил Божков. Господин Ганчев не се е отказал окончателно. Все още има надежда да слее “Литекс” с ЦСКА, но без участието на Васил Божков”, добави пред “24 часа” строителният предприемач Юлиян Инджов, ангажиран с издръжката на досегашното “червено” футболно дружество.

Дали е вярно? Една анкетка?

Това означава ново дружество, както при плана на Божков. Новото дружество ще се влее в Банско или ще се слее с Банско ;) Т.е. край на ЦСКА, а след това всеки фен има пълната свобода да реши към кой отбор да минава - Божковия, Манджуковия, Левски, Лудогорец, Славия или някой друг. :)

Мислех че си от културните фенове.Първо изчакай да стане факт пак тогава пиши.И не знам що не пишете за вашия отбор като във сряда и вие имате подобно събрание.И наче ще признаем (ЛИСБИС) Левски-Бистрица

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 юни 2015 11:09

TristaNNN написа:
1982 написа:
TristaNNN написа:В ГОНГ пише, че днес се провежда Общо събрание, следователно май му се види края. :)

Минджуците цяла пролет отлагаха, криха се, то не беше пътешествия по Казахстан, Азербайджан, дъртият бил в Москва и не могъл пари да преведе ..... сега изведнъж, на 22 юни, нещо много се разшетаха .... явно гонят и те някакъв интерес.

Според мен няма за кога да отлагат повече, друг въпрос е, че май само те си знаят какво са намислили. :roll:

Каквото и да са намислили, да го духат. Всеки нормален човек се отврати от тия, от безкрайните им лъжи, отлагания, въртели.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 22 юни 2015 11:11

Така, на събранието са вкарани нови членове от фирмата на Ивайло старите са освободени демек вървим към финализация.Всякакви варианти за оздравявания и сливания днес приключиха.
Последна промяна от onegavon на 22 юни 2015 11:11, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”