Red Warrior написа:cskarcheto92 написа:По-добре да си запазим Кукоч отколкото да го даваме на Динамо Киев. Те всяка година правят изходящи трансфери за свои играчи за по 10 млн, а се правят на ударени сега. При едни добри игри през поролетня полусезон още лятото ще го засилят за 5--6 млн в евро. Ако Сашетата са умни ще го запазят и него и Буш и Силва и на лято като искат да ги продават ще вземат по-висока сума...
Кукоч е рисков играч. Имам предвид характерът му. В последните мачове си личеше, че не иска да играе. Ако има добра оферта за него, или за някой друг играч, по-добре да продаваме сега, а не лятото преди евротурнирите да си разпродадем отбора и да се чудим какво да правим. Аз си мисля, че ако се намери някой да извади 1 млн. ЛЕВА за Кукоч - Томов ще го занесе на ръце.
Аз имам предвид за тези, които в моемнта се споменава, че могат да напуснат. А и мисля, че е по-добре да ни напуснат лятото отколкото сега преди предстоящите битки през пролетния полусезон. Иначе си прав, че 1 млн е добра цена и то за защитник, но неможе ние да сме най-глупавите на балканите и да продаваме за смешни суми а гърци, сърби, хървати да продават за петроно по-голяма сума за играчи, които не са с по-голяма класа от наши състезатели.