Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015

Мнениеот cskarcheto92 » 10 яну 2015 20:18

Red Warrior написа:
cskarcheto92 написа:По-добре да си запазим Кукоч отколкото да го даваме на Динамо Киев. Те всяка година правят изходящи трансфери за свои играчи за по 10 млн, а се правят на ударени сега. При едни добри игри през поролетня полусезон още лятото ще го засилят за 5--6 млн в евро. Ако Сашетата са умни ще го запазят и него и Буш и Силва и на лято като искат да ги продават ще вземат по-висока сума...

Кукоч е рисков играч. Имам предвид характерът му. В последните мачове си личеше, че не иска да играе. Ако има добра оферта за него, или за някой друг играч, по-добре да продаваме сега, а не лятото преди евротурнирите да си разпродадем отбора и да се чудим какво да правим. Аз си мисля, че ако се намери някой да извади 1 млн. ЛЕВА за Кукоч - Томов ще го занесе на ръце.

Аз имам предвид за тези, които в моемнта се споменава, че могат да напуснат. А и мисля, че е по-добре да ни напуснат лятото отколкото сега преди предстоящите битки през пролетния полусезон. Иначе си прав, че 1 млн е добра цена и то за защитник, но неможе ние да сме най-глупавите на балканите и да продаваме за смешни суми а гърци, сърби, хървати да продават за петроно по-голяма сума за играчи, които не са с по-голяма класа от наши състезатели.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 11 яну 2015 00:42

Пазара на изброениете от теб държави е нереален с българския.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 яну 2015 10:13

Рууни от Северна Корея" пред трансфер в ЦСКА

Най-популярният футболист от Северна Корея може да заиграе в ЦСКА. Нападателят Йонг Тае-Се, наричан корейския Руни, е предложен на старши треньора Стойчо Младенов от мениджъри.

Йонг Тае-Се, който през март ще навърши 31 години, не е играл официален мач от половин година. За последно нападателят е ритал за Сувон Блууингс от Република Корея, като вкарва 17 гола в 51 мача. Йонг Тае-Се е играл дори за германските Бохум и Кьолн. Той дори участва на световното първенство в Южна Африка с националния отбор на КНДР.

Всъщност Йонг Тае-Се е роден в Япония и там е живял през целия си живот. Четири години играе в местния Кавазаки, където записва 112 мача и 47 попадения.

Тъкмо колегата от КНДР да има поводи за нови теми. :) Този беше добър футболист, сега не знам.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 11 яну 2015 10:16

Ами да...Плетикоса и Пабло Аймар също се чакат скоро, но тихо...Спортал и 24 часа са наблюдателни и успяха да разберат за трансфера на Пинг-Понг, но за Плетикоса и Аймар си мълчете. :oops:
Хайде, посрещнете го подобаващо...Според близки до клуба източници Тае Се вече учи "Още от Дете"... https://www.facebook.com/jong.tese?fref=ts

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 яну 2015 10:28

Оправи се възглавницата, че спиш накриво. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 11 яну 2015 10:54

Аз съм я оправил, да му мислят тия, дето се вързаха и ще се вържат на новината за Рууни от Северна Корея. :oops:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 яну 2015 12:27

Venko123 написа:Аз съм я оправил, да му мислят тия, дето се вързаха и ще се вържат на новината за Рууни от Северна Корея. :oops:

Що бе,Л-ц как взимат Марадоната на Катар :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 яну 2015 12:34

eddie написа:Николич не става.. не носи на пиенье.. :!:

+16

[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WdGltSFYvMk[/youtube][/offtopic]

Малеййййй :lol: :lol: :lol: ,е.бати излагацията :shock: ,черногорец, пък така да се излага :o ,но аз мисля,че като дойде тука бързо ще влезне във форма,тука има и необходимата база и методи за подготовка,поне в това отношение сме №1 :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 яну 2015 12:49

dreben23 написа:
Рууни от Северна Корея" пред трансфер в ЦСКА

Най-популярният футболист от Северна Корея може да заиграе в ЦСКА. Нападателят Йонг Тае-Се, наричан корейския Руни, е предложен на старши треньора Стойчо Младенов от мениджъри.

Йонг Тае-Се, който през март ще навърши 31 години, не е играл официален мач от половин година. За последно нападателят е ритал за Сувон Блууингс от Република Корея, като вкарва 17 гола в 51 мача. Йонг Тае-Се е играл дори за германските Бохум и Кьолн. Той дори участва на световното първенство в Южна Африка с националния отбор на КНДР.

Всъщност Йонг Тае-Се е роден в Япония и там е живял през целия си живот. Четири години играе в местния Кавазаки, където записва 112 мача и 47 попадения.

Тъкмо колегата от КНДР да има поводи за нови теми. :) Този беше добър футболист, сега не знам.

Беше приличен преди, а и играчите от този народ по принцип са изключително дисциплинирани и се стараят колкото могат. Визирам корейците по принцип де, северна южна.. имат си някои общи черти. Между другото не знам колко е вярна новината, но ако е истина няма ли да е първия кореец в А група?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 яну 2015 12:52

Red joker написа:
Venko123 написа:Аз съм я оправил, да му мислят тия, дето се вързаха и ще се вържат на новината за Рууни от Северна Корея. :oops:

Що бе,Л-ц как взимат Марадоната на Катар :lol:

Ми то тоя севернокореец вече е бил при вас, още от лятото на 2012-а :mrgreen:

Изображение
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”