Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: ЦСКА ФАЛИРА
Това с отнемането на история е тотална глупост.Как по-точно може да се отнеме подобно нещо ? Някой ще ми обясни ли ? Това е все едно да откраднеш топка под коша на Кевин Гарнет...никакъв шанс !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

delqnski47 написа:Точно това е проблема,приятелю,че НИКОЙ не знае каква е далаверата!И овцете тук,вместо да се позамислят,те правят по лесното.....''ЦСКА умре але але але''....дали?Дали е толкова ''просто'',както изглежда...надали!Този филм съм го гледал стотици пъти,а съм на 20 години!Някои и на 40 още се хващат...
Извинявай, но защо толкова упорито смяташ, че е някаква далавера това?Довчера искахте ТИТАН да освободят клуба ви и ето те го направиха (доколко е истина ще се разбере след ден-два, в работен ден).Сега пък далавера било

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Drunken_Master написа:Това с отнемането на история е тотална глупост.Как по-точно може да се отнеме подобно нещо ? Някой ще ми обясни ли ? Това е все едно да откраднеш топка под коша на Кевин Гарнет...никакъв шанс !
Никой нищо няма да отнеме. Просто ЦСКА става история.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
- delqnski47
- Контакти:
Кашчей написа:delqnski47 написа:Точно това е проблема,приятелю,че НИКОЙ не знае каква е далаверата!И овцете тук,вместо да се позамислят,те правят по лесното.....''ЦСКА умре але але але''....дали?Дали е толкова ''просто'',както изглежда...надали!Този филм съм го гледал стотици пъти,а съм на 20 години!Някои и на 40 още се хващат...
Извинявай, но защо толкова упорито смяташ, че е някаква далавера това?Довчера искахте ТИТАН да освободят клуба ви и ето те го направиха (доколко е истина ще се разбере след ден-два, в работен ден).Сега пък далавера билоНе разбираш ли, че отърване от дълговете има само при фалит, но не и умишлен, че тогава.....Дори сам да искаш да те обяви съда във фалит, трябва да подадеш заявление, иск или както там е юридическият термин.Не става да кажеш "Аз фалирах" и край.
Ами...живея в България...

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Drunken_Master написа:Това с отнемането на история е тотална глупост.Как по-точно може да се отнеме подобно нещо ? Някой ще ми обясни ли ? Това е все едно да откраднеш топка под коша на Кевин Гарнет...никакъв шанс !
Точно така се отнема, както и се прехвърля..обаче може да се изгуби.В историята (при реален фалит на това дружество) в историята ще останат неговите успехи и провали, но те няма как да се прехвърлят на новосъздадено такова, без то да има правоприемственост.Определено сега не сме 1985-а, та новосъздаденият Средец да приеме автоматично правата на разформированият ЦСКА "Септемврийско знаме".Ако беше така, всеки клуб със задължения щеше да си фалира, да си се основава наново и да става правоприемник на чисто.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
delqnski47 написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:Точно това е проблема,приятелю,че НИКОЙ не знае каква е далаверата!И овцете тук,вместо да се позамислят,те правят по лесното.....''ЦСКА умре але але але''....дали?Дали е толкова ''просто'',както изглежда...надали!Този филм съм го гледал стотици пъти,а съм на 20 години!Някои и на 40 още се хващат...
Извинявай, но защо толкова упорито смяташ, че е някаква далавера това?Довчера искахте ТИТАН да освободят клуба ви и ето те го направиха (доколко е истина ще се разбере след ден-два, в работен ден).Сега пък далавера билоНе разбираш ли, че отърване от дълговете има само при фалит, но не и умишлен, че тогава.....Дори сам да искаш да те обяви съда във фалит, трябва да подадеш заявление, иск или както там е юридическият термин.Не става да кажеш "Аз фалирах" и край.
Ами...живея в България...Това достатъчно ли ти е като довод,защо мисля по такъв начин?
Доколкото съм запознат и аз живея в България

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
donDiego написа:Viktor4o_Rs написа:Аз друго не мога да разбера. Ясно ми е, че Титаните и микренския са долни мутри и далавераджии, които ще се опитат по всякакъв начин да прецакат кредиторите. Ясно ми е, че масата фенове на ЦСКА не познавате думи като чест, морал, достойнство, мъжко поведение. Ясно ми е, че сега ще се молите като цигани на Нафтата, на Любимец, или на някой друг, само и само да не минете през чистилището на долните дивизии. Не ми е ясно обаче защо чакахте до последно и преебахте Ботев, а и българския футбол по тоя начин ? Защо сега заради вашите идиотщини и циганско-селски номера няма да имаме 4-ти отбор в евротурнирите ? То бива-бива простотия и егоизъм, но за вашето просто думите са излишни... И вместо феновете на ЦСКА да се засрамят и да се скрият вдън земя, те злорадстват и се кефят как ще прецакат други отбори, само и само те да са добре. Само че не бързайте да се радвате толкова - пак ви казвам, не мислете другите мутри за толкова тъпи.Гарантирам ви, че нито другите отбори ще ви оставят да си правите далаверите, нито БФС.
И тогава пак ще ревете как световната конспирация е срещу вас.
По-кротко бе,кви гаранции даваш ти бе шаран.Що не си гледаш бате Венци ,че всяка година сте за изхвърляне от елита за уговорки..ходи си коментирай отбора и не се занимавай с ЦСКА.Най-много ме дразнят хора без принадлежност,..като теб.София-Русе,Славия-Левски..мъж-жена.Хермафродит си ти ,футболен и всякакъв
Какъв правопис, каква интелигентност

Последна промяна от Viktor4o_Rs на 23 юни 2013 13:36, променено общо 1 път.

- delqnski47
- Контакти:
Кашчей написа:
Доколкото съм запознат и аз живея в България
Еми не е нужно да си на моето мнение!

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Стига глупости, ЦСКА няма да фалира ! Кашчей ще се срамува след 48ч. от глупостите които е написал, а лилавите просто ще замлъкнат,..те нямат срам !
Viktor4o_Rs написа:donDiego написа:Viktor4o_Rs написа:Аз друго не мога да разбера. Ясно ми е, че Титаните и микренския са долни мутри и далавераджии, които ще се опитат по всякакъв начин да прецакат кредиторите. Ясно ми е, че масата фенове на ЦСКА не познавате думи като чест, морал, достойнство, мъжко поведение. Ясно ми е, че сега ще се молите като цигани на Нафтата, на Любимец, или на някой друг, само и само да не минете през чистилището на долните дивизии. Не ми е ясно обаче защо чакахте до последно и преебахте Ботев, а и българския футбол по тоя начин ? Защо сега заради вашите идиотщини и циганско-селски номера няма да имаме 4-ти отбор в евротурнирите ? То бива-бива простотия и егоизъм, но за вашето просто думите са излишни... И вместо феновете на ЦСКА да се засрамят и да се скрият вдън земя, те злорадстват и се кефят как ще прецакат други отбори, само и само те да са добре. Само че не бързайте да се радвате толкова - пак ви казвам, не мислете другите мутри за толкова тъпи.Гарантирам ви, че нито другите отбори ще ви оставят да си правите далаверите, нито БФС.
И тогава пак ще ревете как световната конспирация е срещу вас.
По-кротко бе,кви гаранции даваш ти бе шаран.Що не си гледаш бате Венци ,че всяка година сте за изхвърляне от елита за уговорки..ходи си коментирай отбора и не се занимавай с ЦСКА.Най-много ме дразнят хора без принадлежност,..като теб.София-Русе,Славия-Левски..мъж-жена.Хермафродит си ти ,футболен и всякакъв
Какъв правопис, каква интелигентност![]()
![]()
Хора без принадлежност не обичало фенчето на ЦДНА 681-1923-1948 (София-Ловеч- Бургас-Любимец). И типичното комунистическо "А вие защо биете негрите ?"
![]()
![]()
А бре смешко, за последния ви мач с Локо (Сф) вие сте за изхвърляне не 1, а 2 пъти.
Вместо да си мълчи и да си гледа ******ото дупе, то се ежи, смях
Слушай хермо,провери всички последни кръгове в А ПФГ и виж къде и кога да се самоубиеш, че Славия от какво се издържа бе шаран ?!
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ