Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?
Пич, провери поведението на Атака, когато ГЕРБ дойдоха за гласуването на избора на Делян Пеевски и ми го обясни, ако можеш.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
alexveselinov написа:1982 написа:Ами благодари на онзи, който осигури кворума, за да може ДПС и БКП да съставят правителство.
Парламентарната група на партия АТАКА изрази своя категоричен протест срещу назначаването на областни управители от ДПС!
Защо от ГЕРБ не го направиха??
Стига бе пич,стига вече глупости бе ? Каква беше реакцията на АТАКА,когато трябваше да се гласува,вчера ? Знаеш или се правиш,че не знаеш,какво се случи,вчера като дойде момента за гласуване ? Къде е В.Сидеров през тия два дни ? Имаш ли адекватно обяснение на неговото отсъствие ?
Защо се притесняваш да си признаваш,когато твоите хора са направили грешки ?
daniel875 написа:1982 написа:Ами благодари на онзи, който осигури кворума, за да може ДПС и БКП да съставят правителство.
Постави се на мястото на Волен Сидеров! Какво решение би взел, ако застанеш на неговата позиция в такъв момент? Бъди честен! Подкрепяш бъдещ кабинет, биваш оплюван от всички. Не подкрепяш, отново си оплют от всички. Тогава?
Като го е страх от мечки, да не ходи в гората. Направил е избор, ще си понесе последствията. Който се бие в гърдите че е много способен и иска да спасява страната, трябва да може да прави и трудни избори и не е лошо да са правилни. Защо аз да се поставям на негово място, когато аз не съм казал че съм направил "Планът Сидеров", скромно нали? Има една стара народна поговорка че преди да отхапеш нещо се мери на устата, но и на дупето. Когато го е ял голям, не е мислил, сега ще вика от болка.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
OOP написа:Интересно как без да е встъпил в длъжност веднага след избирането му се проведе среща между него, главния прокурор и министъра на МВР:Днес, 14.06.2013г. в 15.00ч., при главния прокурор се проведе работна среща с министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев и с председателя на Държавна агенция „Национална сигурност" Делян Пеевски. На срещата бяха набелязани основните насоки и приоритети в работата на прокуратурата, министерството и агенцията по противодействието на престъпността.
http://btvnews.bg/bulgaria/noviyat-shef-na-dans-5.html
И като какъв е бил там Пеевски, че да обсъжда начина на противодействие срещу престъпноста?!?
Задаваш много интересен въпрос който заслужава отделна тема.Защо е проведена среща между министъра на МВР,главния прокурор и Пеевски?Прокуратурата трябва да се заеме с тази среща и да разясни кой точно я е поискал.Интересно дали министъра на МВР и главния прокурор ще бъдат наказани (или съдени ако се докаже,че са изнесли класифицирана информация на тази среща) за действията си.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Тъй като Делян Пеевски подаде оставка, мисля, че тази тема е изчерпана. Също така анкетата е достатъчно показателна. Тази тема я слагам в архив, който иска нека продължи дискусията в новата тема - Делян Пеевски подаде оставка
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]