Пак те питам,гледам си много активен в тая тема,що не кажеш нещо за положението на Варан срещу Евра,и за лактите на Рамос? Ами влизането на Арбелоа в краката на Евра?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rakiQ написа:Смеем се викаш? Вие се чувствате ощетени след всяка загуба на отбора си,вечно някой ви е виновен.А лично аз,а и смея да твърдя повечето фенове на Юнайтед никога не са търсили вината за загубата в съдията,отбора или пък треньора.Просто приемаш загубата с високо вдигната глава.Но как да приемеш такава ''загуба''? След 2 седмици отборът ми можеше да участва в жребия за 1/4 финалите,но благодарение на онези свирчоци всичко отиде в подяволите.
Пак те питам,гледам си много активен в тая тема,що не кажеш нещо за положението на Варан срещу Евра,и за лактите на Рамос? Ами влизането на Арбелоа в краката на Евра?
MuFc1878 написа:Освен феновете на Реал, май и други са били на тръни дали испанците ще продължат или отпаднат
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
glarus_ds написа:MuFc1878 написа:Освен феновете на Реал, май и други са били на тръни дали испанците ще продължат или отпаднат
Ако визираш мен, грешиш. Но си спромням, че някои много се радваха, като Челси отпадна от ШЛ
glarus_ds написа:MuFc1878 написа:Освен феновете на Реал, май и други са били на тръни дали испанците ще продължат или отпаднат
Ако визираш мен, грешиш. Но си спромням, че някои много се радваха, като Челси отпадна от ШЛ
rakiQ написа:glarus_ds написа:MuFc1878 написа:Освен феновете на Реал, май и други са били на тръни дали испанците ще продължат или отпаднат
Кои са тези някои? Толкова бой сте яли от Юнайтед,че и феновете на Челси,и феновете на Пуул и феновете на Арсенал имате адските комплекси от нас. Което е много тъжно като цяло
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта