Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид

Мнениеот rakiQ » 06 мар 2013 20:23

Смеем се викаш? Вие се чувствате ощетени след всяка загуба на отбора си,вечно някой ви е виновен.А лично аз,а и смея да твърдя повечето фенове на Юнайтед никога не са търсили вината за загубата в съдията,отбора или пък треньора.Просто приемаш загубата с високо вдигната глава.Но как да приемеш такава ''загуба''? След 2 седмици отборът ми можеше да участва в жребия за 1/4 финалите,но благодарение на онези свирчоци всичко отиде в подяволите.
Пак те питам,гледам си много активен в тая тема,що не кажеш нещо за положението на Варан срещу Евра,и за лактите на Рамос? Ами влизането на Арбелоа в краката на Евра? :roll:

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 06 мар 2013 20:25

rakiQ написа:Смеем се викаш? Вие се чувствате ощетени след всяка загуба на отбора си,вечно някой ви е виновен.А лично аз,а и смея да твърдя повечето фенове на Юнайтед никога не са търсили вината за загубата в съдията,отбора или пък треньора.Просто приемаш загубата с високо вдигната глава.Но как да приемеш такава ''загуба''? След 2 седмици отборът ми можеше да участва в жребия за 1/4 финалите,но благодарение на онези свирчоци всичко отиде в подяволите.
Пак те питам,гледам си много активен в тая тема,що не кажеш нещо за положението на Варан срещу Евра,и за лактите на Рамос? Ами влизането на Арбелоа в краката на Евра? :roll:

Добре добре, нека е на твоето. И по-леко с реферите. Лека нощ ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 06 мар 2013 20:34

Освен феновете на Реал, май и други са били на тръни дали испанците ще продължат или отпаднат :)

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 06 мар 2013 20:40

MuFc1878 написа:Освен феновете на Реал, май и други са били на тръни дали испанците ще продължат или отпаднат :)

Ако визираш мен, грешиш. Но си спромням, че някои много се радваха, като Челси отпадна от ШЛ :)
CHELSEA

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 мар 2013 20:42

Реването на Юнайтед прилича малко на ситуацията : "Га яде кифтетата цели ни рива!! Га яде шнициелите нАпреку - па ни рива!! Са ривеш!?!"
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 06 мар 2013 20:52

Странно е, че и след двата мача този сезон с "Ливърпул" същите, които сега яростно обвиняват съдията, говориха, че това било просто една игра и трите точки не значили нищо.
Веднъж сте големи философи, друг път - не.
Това, което написах, изобщо не се отнасяше или не беше с толкова пряка насоченост към драскачите по форумите, а повече към Томиславчо Русев, който няма смелостта да се извини в ефир за това, че всеки ден ни трови с простотиите си. На него, както и на всички останали неморални типове не мога да им простя и няма да го направя, докато не се извинят публично.
Имаше един дребосък, който говореше нещо за Боатенг и Амброзини, ами...
Нека Видал стигне Масимо по спечелени трофеи и тогава да има наглостта да прави грубиянщини по терена. Всички помним откъде мина кариерата му и какъв състезател беше и е. Нека не се правим на разсеяни! Какъвто е единият, такъв е и другият, но поне Амброзини е кадър на "Милан", а и капитан. Иначе изобщо не е перфектния пример за подражание, но и не съм го твърдял. Боатенг много ми падна в очите в последните два сезона и трудно вече бих казал добра дума за него, но и като цяло футболистите в световен мащаб не стават за нищо. Мислят само и единствено за пари, но не и за престиж, морал, слава.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 06 мар 2013 20:53

glarus_ds написа:
MuFc1878 написа:Освен феновете на Реал, май и други са били на тръни дали испанците ще продължат или отпаднат :)

Ако визираш мен, грешиш. Но си спромням, че някои много се радваха, като Челси отпадна от ШЛ :)

Върни картинката за миналия сезон - важи същото ;)

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Мнениеот rakiQ » 06 мар 2013 20:54

glarus_ds написа:

Кои са тези някои? Толкова бой сте яли от Юнайтед,че и феновете на Челси,и феновете на Пуул и феновете на Арсенал имате адските комплекси от нас. Което е много тъжно като цяло 8-)

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 06 мар 2013 20:59

rakiQ написа:
glarus_ds написа:

Кои са тези някои? Толкова бой сте яли от Юнайтед,че и феновете на Челси,и феновете на Пуул и феновете на Арсенал имате адските комплекси от нас. Което е много тъжно като цяло 8-)

помним го боя ;)
CHELSEA

Върни се в “Архив”