11_best написа:Red joker написа:11_best написа:Синдикът, вместо да говори, как ще пише това и онова писмо да отговори:
1. На коя дата е получила съобщението на съда за корекция на оздравителните планове?
2. Ако датата на получаване е в обичайния срок  е 06.07 или 07.07 за писмо от София за София - ще се справи ли в установения от съда 7-дневен срок - 13.07 или 14.07.
Справка от публичния регистър на НЗ на НОИ показва, че заседание е имало на 29.06.2016г. с два отказа по незначителни държавни вземания на други фирми. Следващо заседание се очаква най-рано на 15 число  този месец - извън срока на съда.
След това трябва да се произнесе Министъра, за вчера. Как ще организира тези неща баба ви Дора.
Лъжат ви за пореден път за пустото оздравяване, а вие само се лаете из тия форуми без да прочетете и да вникнете.
Вчера въпросът към Бойко Борисов трябваше да е друг: Подадени ли са необходимите документи до институциите, може ли да вземат извънредно и бързо решение в установения 7-дневен срок.
Аз съм за футбола, а не толкова за АД-то и пак ми е по-любопитно от други, които са за Ад-то повече, отколкото за футбола.
А бе,има и заблудени,които бъркат шаха с плуването,т.е. отбора/клуба с АД-то 

Младежта не е страдала достатъчно дълго и не може да осъзнае, че това "оздравяване" започна преди почти 25 години, когато на първо време похарчиха парите от трансферите на Костадинов, Стоичков, Пенев и Трифон Иванов(лека му пръст), за да привлекат ... Гиби за играч, а след това и Гочето за треньор, барабар с още половин дузина левскари. Какво ли не преживяхме от тогава, малко в повечко ми идва всичко да продължи постарому.

Да,за тези 25 години,почти маргинализираха отбора,добре че сме ние от средното и по-старото поколение ,да помниме  какво е ВЕЛИКИЯТ ЦСКА И НЯКОИ ОТ ВЕЛИКИТЕ МУ ПОБЕДИ,КОИТО СМЕ ГЛЕДАЛИ НА ЖИВО 

Само се замисли,тия ,които са станали фенове на отбора през тези 25 години,на какво са се насладили-5(пет) титли и няколко спорадични успеха в ЕКТ 

Представи си ,ако бяха ни закарали в А селска група, на ,тях нямаше да им дреме(и не им пука,на някои от тях),какво ще се случи с отбора,важното е да има пиро и криворазбрано достойнство-наивитет ...