ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ceBep

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот ceBep » 11 юли 2016 17:19

Red joker написа:
ceBep написа:Бате се тая дали ловешкия селяк ще си набие чукалата преди селската му педерастия да започне участието си. Ние вече сме тотално разбити като червена общност, и връщане назад НЯМА. Кур за боклука от Микре, който ликвидира ЦСКА и го подмени с неговия селски отбор!

Ше минеме и без Дучето и Мегафончо,както и без пиро и други пубертетски изгъзици :idea: ;)

Да бе разбрахме че сме една шепа хора, 50 платени наркомана, хора на Цимбика, хора на Дучето, курви на Божков .....за друго не се сещам сега, а вие ще останете каймака на публиката. Даже не ми се говори повече с вас за това.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 11 юли 2016 17:20

Всичко свърши . Съпротивата победи , озеленяването започва ! 8-)

Изображение
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 11 юли 2016 17:21

kolokolo написа:Всичко свърши . Съпротивата победи , озеленяването започва ! 8-)

Изображение

:lol: :lol: :lol:
Изображение

Изображение

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 11 юли 2016 17:23

Red joker написа:
11_best написа:Синдикът, вместо да говори, как ще пише това и онова писмо да отговори:

1. На коя дата е получила съобщението на съда за корекция на оздравителните планове?
2. Ако датата на получаване е в обичайния срок е 06.07 или 07.07 за писмо от София за София - ще се справи ли в установения от съда 7-дневен срок - 13.07 или 14.07.
Справка от публичния регистър на НЗ на НОИ показва, че заседание е имало на 29.06.2016г. с два отказа по незначителни държавни вземания на други фирми. Следващо заседание се очаква най-рано на 15 число този месец - извън срока на съда.
След това трябва да се произнесе Министъра, за вчера. Как ще организира тези неща баба ви Дора.
Лъжат ви за пореден път за пустото оздравяване, а вие само се лаете из тия форуми без да прочетете и да вникнете.
Вчера въпросът към Бойко Борисов трябваше да е друг: Подадени ли са необходимите документи до институциите, може ли да вземат извънредно и бързо решение в установения 7-дневен срок.
Аз съм за футбола, а не толкова за АД-то и пак ми е по-любопитно от други, които са за Ад-то повече, отколкото за футбола.

А бе,има и заблудени,които бъркат шаха с плуването,т.е. отбора/клуба с АД-то :)

Младежта не е страдала достатъчно дълго и не може да осъзнае, че това "оздравяване" започна преди почти 25 години, когато на първо време похарчиха парите от трансферите на Костадинов, Стоичков, Пенев и Трифон Иванов(лека му пръст), за да привлекат ... Гиби за играч, а след това и Гочето за треньор, барабар с още половин дузина левскари. Какво ли не преживяхме от тогава, малко в повечко ми идва всичко да продължи постарому.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 11 юли 2016 17:25

ceBep написа:Бате се тая дали ловешкия селяк ще си набие чукалата преди селската му педерастия да започне участието си. Ние вече сме тотално разбити като червена общност, и връщане назад НЯМА. Кур за боклука от Микре, който ликвидира ЦСКА и го подмени с неговия селски отбор!

Няма да се даваме! ЦСКА ще го има!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 юли 2016 17:26

ceBep написа:
Red joker написа:

Ше минеме и без Дучето и Мегафончо,както и без пиро и други пубертетски изгъзици :idea: ;)

Да бе разбрахме че сме една шепа хора, 50 платени наркомана, хора на Цимбика, хора на Дучето, курви на Божков .....за друго не се сещам сега, а вие ще останете каймака на публиката. Даже не ми се говори повече с вас за това.

Живи и здрави бе,не съм ви наричал така,но за Дучето и Цимбика((за Мегафончо не знам :( ) не мога да отрека!Само се изразявай маааааалко по-сдържано,не злоупотребявай с модераторските пристрастия,все пак :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 юли 2016 17:34

11_best написа:
Red joker написа:
11_best написа:Синдикът, вместо да говори, как ще пише това и онова писмо да отговори:

1. На коя дата е получила съобщението на съда за корекция на оздравителните планове?
2. Ако датата на получаване е в обичайния срок е 06.07 или 07.07 за писмо от София за София - ще се справи ли в установения от съда 7-дневен срок - 13.07 или 14.07.
Справка от публичния регистър на НЗ на НОИ показва, че заседание е имало на 29.06.2016г. с два отказа по незначителни държавни вземания на други фирми. Следващо заседание се очаква най-рано на 15 число този месец - извън срока на съда.
След това трябва да се произнесе Министъра, за вчера. Как ще организира тези неща баба ви Дора.
Лъжат ви за пореден път за пустото оздравяване, а вие само се лаете из тия форуми без да прочетете и да вникнете.
Вчера въпросът към Бойко Борисов трябваше да е друг: Подадени ли са необходимите документи до институциите, може ли да вземат извънредно и бързо решение в установения 7-дневен срок.
Аз съм за футбола, а не толкова за АД-то и пак ми е по-любопитно от други, които са за Ад-то повече, отколкото за футбола.

А бе,има и заблудени,които бъркат шаха с плуването,т.е. отбора/клуба с АД-то :)

Младежта не е страдала достатъчно дълго и не може да осъзнае, че това "оздравяване" започна преди почти 25 години, когато на първо време похарчиха парите от трансферите на Костадинов, Стоичков, Пенев и Трифон Иванов(лека му пръст), за да привлекат ... Гиби за играч, а след това и Гочето за треньор, барабар с още половин дузина левскари. Какво ли не преживяхме от тогава, малко в повечко ми идва всичко да продължи постарому.

Да,за тези 25 години,почти маргинализираха отбора,добре че сме ние от средното и по-старото поколение ,да помниме какво е ВЕЛИКИЯТ ЦСКА И НЯКОИ ОТ ВЕЛИКИТЕ МУ ПОБЕДИ,КОИТО СМЕ ГЛЕДАЛИ НА ЖИВО :!: Само се замисли,тия ,които са станали фенове на отбора през тези 25 години,на какво са се насладили-5(пет) титли и няколко спорадични успеха в ЕКТ :( Представи си ,ако бяха ни закарали в А селска група, на ,тях нямаше да им дреме(и не им пука,на някои от тях),какво ще се случи с отбора,важното е да има пиро и криворазбрано достойнство-наивитет ... :x

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 юли 2016 17:43

ЦСКА изписва имената на фенове на новите терени в Панчарево

Oт днес ЦСКА-София стартира продажбата на абонаментни карти за новия сезон. Всички средства, които бъдат събрани от продажбата на абонаментни карти за новия сезон, ще бъдат инвестирани в изграждането на два чисто нови терена на базата в Панчарево.

"Тези два терена ще бъдат само и единствено за школата на ЦСКА и ще бъдат използвани само и единствено от нашите деца!", пишат от клуба.

Ръководството на клуба взе решение да увековечи достойната постъпка на всички, които се включват в каузата, като изпише имената им персонално. За целта ще бъде обособено специално място около терените, където всеки помогнал, ще може да види своето име.

Цени на абонаментните карти:
Сектор А – 320 лв;
Сектор В – 200 лв;
Сектор Г – 90 лв;
Детска за Сектор Г – 45 лв;
ВИП ложа – 2000 лв;
Паркомясто – 400 лв.

Всеки, който желае да си закупи карта и да помогне за каузата, да може да я изплати на две равни вноски – една в началото на сезона и една в края на полусезона.

Всички притежатели на абонаментни карти ще имат възможност преди всеки домакински мач да посещават безплатно Музея на спортната слава на ЦСКА, където могат да се запознаят подробно със славната история на любимия ни отбор и да се снимат с ценните отличия.

Всички притежатели на абонаментни карти ще имат и 10% отстъпка в онлайн магазина на ЦСКА, по който се работи в момента.

Притежателите на ВИП карти пък ще имат възможност след всеки домакински мач във ВИП залата да разговарят с един от треньорите и двама от играчите.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 11 юли 2016 17:43

Вече всички ще могат да лягат спокойно.
Според http://7dnifutbol.bg/archives/33893 ГГ е пред оттегляне

Жалкото е само, че това не е истина. Но, все пак - дано да е ! Така всички ще бъдат спокойни. Аз ще си гледам ВЛ на Англия и няма да плащам на Домус Ага за БГ футбол, а същевременно в този форум, а и във всички сайтове ще се пише и говори само за футбол.
Това са припознавачи, освежители и разни други там - тъпизми и мен взе да ме дразни. Така поне ще има мир и любов !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 юли 2016 17:49

Новината е от любимия сайт на припознавачите, грехота е да се усъмним в истинността ѝ. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”