ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот River Plate » 11 юли 2016 16:32

Припознавачи, рано или късно идва Видовден.

А група на всяка цена. Бой над говедата на всяка цена. Тенекии и купи на всяка цена.
ЦСКА не е това, жалко, че няма да го разберете.
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 юли 2016 16:35

Маги Стралска написа:
soilwork написа:
Маги Стралска написа:[
тц.... вие сте такива.... защото според вас думите "морал" и "чест" са обидни.... защото не признавате върховенството на закона.... защото си мислите... че сичко се оправя с връзки.... вместо по определния ред.... с две думи.... защото сте дребни тарикати....

пп... не влагам обиден смисъл в тези думи.... мнозинството от хората в БГ са такива...
Ето ,появи се и българската Жана Д'арк която ще поведе 95% Оздравители за последна битка

ако искаш да ме коментираш.... коментирай думите ми.... а не личността ми.... ако още не знаеш.... така се прави в една дискусия....
[center]Всичко е в законовата рамка-казаха ви го вече сто пъти ! Това че законите са такива не е наш проблем. Като сте такава сила -съберете се, организирайте ,направете референдум ,стачкувайте[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 юли 2016 16:37

River Plate написа:Припознавачи, рано или късно идва Видовден.

А група на всяка цена. Бой над говедата на всяка цена. Тенекии и купи на всяка цена.
Той вече дойде.....това че някой си живее все още в 20-ти век не е наш проблем

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 юли 2016 16:39

soilwork написа:
Маги Стралска написа:
soilwork написа:
тц.... вие сте такива.... защото според вас думите "морал" и "чест" са обидни.... защото не признавате върховенството на закона.... защото си мислите... че сичко се оправя с връзки.... вместо по определния ред.... с две думи.... защото сте дребни тарикати....

пп... не влагам обиден смисъл в тези думи.... мнозинството от хората в БГ са такива...
Ето ,появи се и българската Жана Д'арк която ще поведе 95% Оздравители за последна битка

ако искаш да ме коментираш.... коментирай думите ми.... а не личността ми.... ако още не знаеш.... така се прави в една дискусия....
[center]Всичко е в законовата рамка-казаха ви го вече сто пъти ! Това че законите са такива не е наш проблем. Като сте такава сила -съберете се, организирайте ,направете референдум ,стачкувайте[/center]

По никой закон не можете да претендирате, че сте досега съществуващият ЦСКА. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 юли 2016 16:42

Все едно ЦСКА-рите ни боли к*ра, с извинение, за мнението на ония с колибата на емблемата :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 юли 2016 16:47

boabbb написа:Все едно ЦСКА-рите ни боли к*ра, с извинение, за мнението на ония с колибата на емблемата :roll:

Ние мнение не изказваме. Само припомняме факти, за да не бъдат забравени с течение на времето. 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 11 юли 2016 16:47

soilwork написа:
Маги Стралска написа:
soilwork написа:

в законовата рамка.... вие сте ЦСКА-София.... с 4-те титли.... без емблема.... и ще играете на стадион "Васил Левски".... всичко останало което правите.... е извън законовата рамка.... и аз не мога да го приема.... сори....

пп... съжалявам.... извън възможностите ми е да предприема някакви действия.... освен да казвам истината навсякъде където мога....

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 юли 2016 16:48

Сори, ама ЦСКА винаги е бил това за болшинството ви фенове! Поздравявам те, ако не си един от тях, но 85% сте такива.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 юли 2016 16:48

Tommi написа:
boabbb написа:Все едно ЦСКА-рите ни боли к*ра, с извинение, за мнението на ония с колибата на емблемата :roll:

Ние мнение не изказваме. Само припомняме факти, за да не бъдат забравени с течение на времето. 8-)

Ей Богу :lol: :lol: Ми, припомняйте, лошо няма ... Всъщност, наесен, кой номер следваше - 7 :?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 юли 2016 16:49

W84me написа:

Сори, ама ЦСКА винаги е бил това за болшинството ви фенове! Поздравявам те, ако не си един от тях, но 85% сте такива.

Щото ти си станал фен на Левски покрай участието във втората шестица, или Иртишката епопея, нали :lol: :lol:

Върни се в “Архив”