ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 11 юли 2016 12:33

djd написа:
Red joker написа:
djd написа:
гражданин от село написа:Въпросът е кой от вариантите е реален и осигурява условия и възможност за развитие и бъдеще на отбора.

Ти, дори и да говориш лично с Гришата и с Божков, можеш ли да се закълнеш кой вариант е реален?
Ми те ще ти обещават всекви велики неща и накрая ще направят, каквото са си наумили.
Можеш само да кажеш какво предпочиташ, нали така?

Що трябва да се кълне-има реални факти :idea:

Да де, но едни и същи факти се възприемат по различен начин от различните хора.
Не може да се иска всички да виждат едно и също нещо по еднакъв начин.
Трябва да сме роботи некви.

Не братле,фактите са си факти,когато няма факти,става дума за философстване ,разтегане на локуми и АЛАБАЛИЗМИ :!: :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 юли 2016 12:34

[center]Кишишев: Феновете ще разпознаят ЦСКА, на първия мач ще има 30 хиляди[/center] [center]- Как виждаш новото първенствпо по футбол? Ще има ли интрига в шампионата?
- Естествено, че ще има. ЦСКА се връща. За мен това пак ще бъде ЦСКА, така че както и да го наричат медиите, началните четири букви са ЦСКА. Много се изписа за това нещо. За какви хибриди става въпрос. Аз играя в "Аполония" в Окръжна група и играх срещу "Левски" от кое село беше... :lol:[/center] [center]- Победи ли ги?
- Естествено. Аз "Левски" винаги ги побеждавам. Важното е, че на първия мач на ЦСКА, каквото и да има след тирето, ще се напълни стадиона с 20-30 хиляди души. Убеден съм в това. Феновете ще го разпознаят.[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 юли 2016 12:38

maxi1914 написа:
kolokolo написа:Изображение

Това е то ЦСКА . :lol:

Еми да докато бяхте във В слушахме как се радвате , че хората с децата се връщат с усмивка . Сега им се смеете . Лицемерие !!!

Напротив,радваме им се :!: :idea: Това са нашите фенове на контролата с„Динамо“ :idea: :!: Вие нямахте толкова и на контролите ви в Правец :oops:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 юли 2016 12:42

Red joker написа:
maxi1914 написа:Еми да докато бяхте във В слушахме как се радвате , че хората с децата се връщат с усмивка . Сега им се смеете . Лицемерие !!!

Напротив,радваме им се :!: :idea: Това са нашите фенове на контролата с„Динамо“ :idea: :!: Вие нямахте толкова и на контролите ви в Правец :oops:

У Правец нема .... скай-бокс .... 'ората свикнаха на европейски лукс .... де ги дириш по селските поляни :?:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 11 юли 2016 12:44

soilwork написа:[center]Кишишев: ......[/center] [center]

:shock:
Да вземат интервю и от Димчо Беляков и той да си каже мнението, може и него с такъв шрифт и цвят да изтопосаш, все пак са легенди на този отбор.....
Последна промяна от eMs1 на 11 юли 2016 12:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 юли 2016 12:46

soilwork написа:[center]Кишишев: Феновете ще разпознаят ЦСКА, на първия мач ще има 30 хиляди[/center] [center]- Как виждаш новото първенствпо по футбол? Ще има ли интрига в шампионата?
- Естествено, че ще има. ЦСКА се връща. За мен това пак ще бъде ЦСКА, така че както и да го наричат медиите, началните четири букви са ЦСКА. Много се изписа за това нещо. За какви хибриди става въпрос. Аз играя в "Аполония" в Окръжна група и играх срещу "Левски" от кое село беше... :lol:[/center] [center]- Победи ли ги?
- Естествено. Аз "Левски" винаги ги побеждавам. Важното е, че на първия мач на ЦСКА, каквото и да има след тирето, ще се напълни стадиона с 20-30 хиляди души. Убеден съм в това. Феновете ще го разпознаят.[/center]

И Кишишев ли припознахте ве? НИМОА :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 юли 2016 12:46

djd написа:
гражданин от село написа:Въпросът е кой от вариантите е реален и осигурява условия и възможност за развитие и бъдеще на отбора.

Ти, дори и да говориш лично с Гришата и с Божков, можеш ли да се закълнеш кой вариант е реален?
Ми те ще ти обещават всекви велики неща и накрая ще направят, каквото са си наумили.
Можеш само да кажеш какво предпочиташ, нали така?

То на обещания Лупи няма равен, така че и двамата са без шансове по този показател. :) Иначе, както се казва, ако ги съдим по делата като собственици на футболни отбори мисля, че няма място за сравнение.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 юли 2016 12:56

W84me написа:
soilwork написа:[center]Кишишев: Феновете ще разпознаят ЦСКА, на първия мач ще има 30 хиляди[/center] [center]- Как виждаш новото първенствпо по футбол? Ще има ли интрига в шампионата?

И Кишишев ли припознахте ве? НИМОА :mrgreen: :mrgreen:

Не :!: :idea: Той нас :idea: 8-)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 юли 2016 12:57

eMs1 написа:

Да вземат интервю и от Димчо Беляков и той да си каже мнението, може и него с такъв шрифт и цвят да изтопосаш, все пак са легенди на този отбор.....

Този отбор ще играе във В група,нали знаеш :!: :idea:

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 11 юли 2016 13:02

Red joker написа:
eMs1 написа:

Този отбор ще играе във В група,нали знаеш :!: :idea:

Не, не знам. Някакви партенки за Ботев (Луковит) имаше. Сигурно ще си смени името на ПФК Литекс-Ловеч ЕАД ;)
Поне е ясно, защо си се объркал :!:

Върни се в “Архив”