russia написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=613385
Ангел Рангелов беше участник в най-горещите събития около ЦСКА през миналата седмица. Той се появи на първата тренировка на "червените" и беше атакуван от феновете на ЦСКА-София. После пък участва в прословутото събрание на славните ветерани. Геле Рангелов, както е известен бившият защитник на армейците, хвърли светлина върху изминалите дни пред "7 дни спорт".
...
"В крайна сметка какво решихте вие, ветераните?
- Че искаме среща с Васил Божков, да разберем от първа ръка намеренията му за ЦСКА. Обеща да ни съдейства Димитър Джамов. За мен няма друг вариант! Аз съм от юноша в ЦСКА. Този клуб ме създаде като футболист, той ме пенсионира. Той ми е дал всичко на света. Не мога да се отрека от него и да стана от някакъв изкуствен отбор. Това с Литекс е изкуствена история. То е незаконно. Литекс беше изхвърлен от "А" група и не е изтърпял наказанието си. Смениха цяла наредба само и само да угодят на един клуб.
- Мнозина ще кажат, че срещу вас тежи думата на легенди като Паро Никодимов, Димитър Пенев, Христо Стоичков?
- Вие чули ли сте го лично Христо Стоичков да казва такова нещо?
- Не съм, признавам. Защо?
- Защото според мен Христо Стоичков никога няма да прости обидата, нанесена му през 2013 година.
- Говорите за историята с акциите?
- Разбира се, Ганчев и тогава го подлъга и после изостави Стоичков да се оправя сам с акциите. За капак го махна и като треньор на Литекс. Говореше се, че цялата работа е била именно с тази цел. Да се освободи от Стоичков. Христо никога няма да прости тази обида. Димитър Пенев? Позволявате ли да се обърна към него?
- Давайте?
- Господин Пенев, кой ви би с 8:0 като треньор на ЦСКА, нанасяйки най-голямата загуба в историята на клуба? Този отбор, който ви победи, той ли е ЦСКА!? "
Тоя беше „голема легенда“

,сега виж в коя „медия“ е дал интервюто

Много евтина манипулация е всичко казано,особено за Ицо!Не го ли интересува повече,защо не е чул Черепа да каже нещо лично по въпроса