ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 11 юли 2016 12:06

golemia написа:
boabbb написа:И подписи наслагаха с говежди лозунги ... :| Евала за "автентичността" , колеги 8-)

Това е само началото..Идея си нямаш кво ще е по стадионите на лигата за която мечтаехте и ви набутаха.Всичко се плаща.

Имаме една голяма...болка!Ше ви трепеме като хлебарки! :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 юли 2016 12:07

golemia написа:
boabbb написа:И подписи наслагаха с говежди лозунги ... :| Евала за "автентичността" , колеги 8-)

Това е само началото..Идея си нямаш кво ще е по стадионите на лигата за която мечтаехте и ви набутаха.Всичко се плаща.

И кого плашиш , какво ще стане , ще ядете бой до дупка , ето това ще стане , а публиката винаги си е скандирала всякакви подигравки към противника .... нищо ново под слънцето ;) Децата в детската градина заплашват също , като теб :... " Ще видиш ти , какво ще стане ... " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 юли 2016 12:07

boabbb написа:
soilwork написа:
boabbb написа:Ти, още 3-4 ЦСКА-ра, барабар с има-няма 10-тина от гореспоменатите чифтокопитни бозайници и Кашака за цвят, се борите да запазите ЦСКА ... Жива да не бях, дето има един лаф :lol: :lol: :lol:
13 човека са......броиха се преди време 8-)

А, 13 ... Глей колко са само динамовците :| Всички динамовци, до един, са "за" оздравяване и за участие на ЦСКА във "В" или колкото е може, по-долна група в първенството 8-) А динамовци са известни с високия си морал, как да не им се довери човек :?
[center]Имах в предвид "червените Заздравители",ония не ме интересуват.....[/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 11 юли 2016 12:09

soilwork написа:
Sith написа:Хубаво си се дърляме ние тука, но вчерашното интервю, което излезе с тиквун не ми вдъхва надежда. Аз така го интерпретирам, че вече всичко е свирено и Ганчев получава и армията и всичко.. :evil:

[center]Добре си се ориентирал.....всичко друго са оздравителни полюции. Днес или утре ще стане ясна съдбата на АД-то[/center]

Абе ще почне да им просветва и на тях , Беладонката (Коцев) защо си би камшика и вече няма ...: "Виж на ЛС , каква новина имам"... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 юли 2016 12:09

djd написа:Нека не се разсейваме с мненията на левскарите.
Техните подбуди са други.
Ако стане номера с Литекс, ще ни бъзикат, че това е Литекс.
Ако продължим да играем във В група, ще ни бъзикат, че играем във аматьорската лига.
Ако направим ново дружество и почнем от А окръжна, бъзикът ще е още по-голям.
Ще има бъзици от тяхна страна при всеки един изход от ситуацията.
Относно различията в мненията на цесекарите. Какво значение има кои са повече?
Напълно свободни сме да избираме. Никой никого не е вързал.
Винаги могат да се намерят доводи в едната или другата посока.
Единственото, което е необходимо, е да има някакво уважение. Един към друг, към клуба, към легендите.
То ще стане, каквото има да става и без нашето позволение.
Мнението ни щеше да има тежест, ако всички бяхме застанали зад един от вариантите. Но това не е възможно.

Въпросът е кой от вариантите е реален и осигурява условия и възможност за развитие и бъдеще на отбора.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 юли 2016 12:12

[center]Абе да питам на 15 юли ще има ли Изпълком? :roll:[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 юли 2016 12:13

djd написа:Нека не се разсейваме с мненията на левскарите.
Техните подбуди са други.
Ако стане номера с Литекс, ще ни бъзикат, че това е Литекс.
Ако продължим да играем във В група, ще ни бъзикат, че играем във аматьорската лига.
Ако направим ново дружество и почнем от А окръжна, бъзикът ще е още по-голям.
Ще има бъзици от тяхна страна при всеки един изход от ситуацията.
Относно различията в мненията на цесекарите. Какво значение има кои са повече?
Напълно свободни сме да избираме. Никой никого не е вързал.
Винаги могат да се намерят доводи в едната или другата посока.
Единственото, което е необходимо, е да има някакво уважение. Един към друг, към клуба, към легендите.
То ще стане, каквото има да става и без нашето позволение.
Мнението ни щеше да има тежест, ако всички бяхме застанали зад един от вариантите. Но това не е възможно.

Няма как да стане :idea: :!: Дали си чувал ,че в Ада, на казана с българите няма дяволи -пазачи :twisted:

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 11 юли 2016 12:15

Един въпрос към дърпатовците:

Ако утре ВБ назначи Стоичков за президент на истинското дружество, какво правите? Ще припознавате ли на ново?
Защото са водени такива разговори с него ;)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 юли 2016 12:17

Red joker написа:Няма как да стане :idea: :!: Дали си чувал ,че в Ада, на казана с българите няма дяволи -пазачи :twisted:

А чувал ли си приказката, че всеки трябва да си носи кръста?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 юли 2016 12:17

russia написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=613385
Ангел Рангелов беше участник в най-горещите събития около ЦСКА през миналата седмица. Той се появи на първата тренировка на "червените" и беше атакуван от феновете на ЦСКА-София. После пък участва в прословутото събрание на славните ветерани. Геле Рангелов, както е известен бившият защитник на армейците, хвърли светлина върху изминалите дни пред "7 дни спорт".
...
"В крайна сметка какво решихте вие, ветераните?
- Че искаме среща с Васил Божков, да разберем от първа ръка намеренията му за ЦСКА. Обеща да ни съдейства Димитър Джамов. За мен няма друг вариант! Аз съм от юноша в ЦСКА. Този клуб ме създаде като футболист, той ме пенсионира. Той ми е дал всичко на света. Не мога да се отрека от него и да стана от някакъв изкуствен отбор. Това с Литекс е изкуствена история. То е незаконно. Литекс беше изхвърлен от "А" група и не е изтърпял наказанието си. Смениха цяла наредба само и само да угодят на един клуб.
- Мнозина ще кажат, че срещу вас тежи думата на легенди като Паро Никодимов, Димитър Пенев, Христо Стоичков?
- Вие чули ли сте го лично Христо Стоичков да казва такова нещо?
- Не съм, признавам. Защо?
- Защото според мен Христо Стоичков никога няма да прости обидата, нанесена му през 2013 година.
- Говорите за историята с акциите?
- Разбира се, Ганчев и тогава го подлъга и после изостави Стоичков да се оправя сам с акциите. За капак го махна и като треньор на Литекс. Говореше се, че цялата работа е била именно с тази цел. Да се освободи от Стоичков. Христо никога няма да прости тази обида. Димитър Пенев? Позволявате ли да се обърна към него?
- Давайте?
- Господин Пенев, кой ви би с 8:0 като треньор на ЦСКА, нанасяйки най-голямата загуба в историята на клуба? Този отбор, който ви победи, той ли е ЦСКА!?
"

Тоя беше „голема легенда“ :lol: ,сега виж в коя „медия“ е дал интервюто :!: :idea: Много евтина манипулация е всичко казано,особено за Ицо!Не го ли интересува повече,защо не е чул Черепа да каже нещо лично по въпроса ;)

Върни се в “Архив”